احتمالا Gears of War 2 در ژاپن عرضه نخواهد شد.

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
941.jpg

مایکروسافت اخیرا با سیاست‌های درست بر روی کنسول خود توانسته است که موفقیت خوبی را برای خود کسب کند که این کار با عناوینی مثل Tales of Vesperia انجام گرفت. در ماه سپتامبر، مایکروسافت جلسه‌ای در توکیو برگزار کرده و در مورد اهداف خود برای بازار ژاپن توضیحاتی داد که شامل کاهش قیمت کنسول خود و نشان دادن تعداد زیادی بازی بود. بهرحال به نظر می‌رسد که GeOW2 جزو این دسته از بازی‌ها نخواهد بود و این مساله به شدت عجیب و غریب است.

Michael Guenter، یکی از یوزر‌های سایت غیر رسمی GeOW نوشته است:" فروشندگان ژاپنی این بازی را در لیست خود ثبت نکرده‌اند. وقتی که من یه کاتالوگ بازی‌های 360 نگاه کردم این بازی را در هیچ کجای ان ندیدم در‌حالیکه بازی هایی مثل Infinite Undiscovery ، Too Human، Star Ocean و حتی GeOW1 در ان بودند".

به نظر می‌رسد که خود مایکروسافت نیز این خبر را تایید کرده.

در واقع دو نکته ی جالب و اشتباه در پست شما بود:
1- "درکل این جاپونی ها :biggrin1: اصلا حالیشون نمیشه Geow یعنی چی ؟"
جواب:
خیر این صحیح نیست.
به خبری که در اوایل سال گذشته در 1Up منتشر شده توجه کنید.
یعنی فروش بازی در ژونیواری 2007 در ژاپن شگفت آور بوده و هفتمین بازی پرفروش اون هفته ی قابل ذکر شده.

2- " اونا همون بهتره برن JRPG بازی کنن ;)"
درینجا به این سبک طوری یاد کردید که انگار بازی تتریس هست. ژاپنیها دیگه مردمی نیستن که ارخالق گل گلی بپوشن برن جلوی بودا دختر جوون قربونی کنن. الان اینترنت هست مخصوصا صنعت بازیهای کامپیوتری کلا مختص به ژاپن بوده و هست. هر بازی خوبی باشه مردم ژاپن هم میخرن.
سبک Jrpg هم بازی خوب کم داره، اما همون تک بازیها هم اگر واقعا خوب باشن، خوب هستن فی الواقع و به خاطر فن بوی بازی بزرگ نشدن.

راستی خواهشا هرپستی رو بر ضد Geow ندونید.
اقا این شد جواب خب شما که میتونی با دلیل جواب بدی بهتره مارو روشن کنی تا ما هم اطلاعاتمون بره بالا - شما ناسلامتی عضو تحریره هستی و اطللاعتت هم بیشتره
من که با هیچ عزیزی دعوا ندارم منظورم این بود نباید جواب دیگران رو باکنایه داد

به خدا اصلا قصد مقایسه Geow رو با بازیهای سبک Jrpg رو نداشتم
شاید شما اقای مدیر منظورم رو بد متوجه شدی ;)
وگرنه من که مخم ... نیست که بازی مثل Geow رو با بازیهای JRPG مقایسه کنم اصلا چه ربطی دارن ؟:confused:
من منظورم این بود که بر حسب علاقه ای که این ملت JAPAN به بازیهای JRPG دارن اکثرا بیشتر وقتشون رو این بازیها رو بازی میکنن
وکمتر علاقه به بازیهایی اکشنی شبیه Geow دارند :confused:
فکر کنم الان منظورم رو بهتر رسوندم تا سو تفاهمی بین من و شما نباشه دوست عزیز

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or