F freef کاربر سایت Jun 29, 2015 #16 فلش من را میشناسه اما فیلم های توش را اجرا نمیکنه مارک فلشم silicon power هست لطفا مارک فلاشاتو ن را بگید که اجرا گردید فیلم را با تشکر.
فلش من را میشناسه اما فیلم های توش را اجرا نمیکنه مارک فلشم silicon power هست لطفا مارک فلاشاتو ن را بگید که اجرا گردید فیلم را با تشکر.
vgfa.ir کاربر سایت Aug 10, 2015 #17 برنامه ای که دوستمون قرار دادن به خوبی کار می کنه تشکر از ایشون و ایجاد کننده تاپیک
R ramsar007 کاربر سایت Dec 8, 2015 #18 نوشته شده توسط @mahmoud: برای حل مشکل زیر نویس از این برنامه و این روش استفاده کنید احتمالا مشکل حل بشه : Download srt2UnicoeFarsi منبع بیشتر... اقا این نرم افزار بالا رو یه بار دیگه آپلود کن از کار افتاده لینکش! یا اسمشو بگو دانلودش کنیم
نوشته شده توسط @mahmoud: برای حل مشکل زیر نویس از این برنامه و این روش استفاده کنید احتمالا مشکل حل بشه : Download srt2UnicoeFarsi منبع بیشتر... اقا این نرم افزار بالا رو یه بار دیگه آپلود کن از کار افتاده لینکش! یا اسمشو بگو دانلودش کنیم
all4u Loyal Member Dec 8, 2015 #19 دوستان عزيز الان چرا زيرنويس رو به فيلم نميچسبونيد؟من الان قشنگ با مك اين كارو ميكنم كلا ١دقيقه طول نميكشه. Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان عزيز الان چرا زيرنويس رو به فيلم نميچسبونيد؟من الان قشنگ با مك اين كارو ميكنم كلا ١دقيقه طول نميكشه. Sent from my iPhone using Tapatalk
@mahmoud کاربر سایت Dec 8, 2015 #20 نوشته شده توسط ramsar007: اقا این نرم افزار بالا رو یه بار دیگه آپلود کن از کار افتاده لینکش! یا اسمشو بگو دانلودش کنیم بیشتر... srtT2UnicoeFarsi
نوشته شده توسط ramsar007: اقا این نرم افزار بالا رو یه بار دیگه آپلود کن از کار افتاده لینکش! یا اسمشو بگو دانلودش کنیم بیشتر... srtT2UnicoeFarsi
R ramsar007 کاربر سایت Dec 9, 2015 #21 نوشته شده توسط @mahmoud: srtT2UnicoeFarsi بیشتر... اقا من هر کاری میکنم، چه UTF8 و چه حتی از اون یکی اینکدینگ هم استفاده میکنم زیر نویس فیلم و نمایش نمیده
نوشته شده توسط @mahmoud: srtT2UnicoeFarsi بیشتر... اقا من هر کاری میکنم، چه UTF8 و چه حتی از اون یکی اینکدینگ هم استفاده میکنم زیر نویس فیلم و نمایش نمیده