H.K.Z05 کاربر سایت Oct 25, 2018 #46 یه کمکی بهم بکن تا حرکت میکنم ارور میده . واقعا doom کرکتر باحالی بود . بخصوص توی ps2!!
J jhoobin کاربر سایت Oct 25, 2018 #47 نوشته شده توسط H.K.Z05: داداش میدونی من چقدر با این بازی خاطره دارم! با همین بازی گیمر شدم! مگه میشه ولش کنم! بیشتر... واسه همین میگم برو چمپیونز بازی کن یه quake مردن داشته باش یا ql بازی کن که عین خود 3
نوشته شده توسط H.K.Z05: داداش میدونی من چقدر با این بازی خاطره دارم! با همین بازی گیمر شدم! مگه میشه ولش کنم! بیشتر... واسه همین میگم برو چمپیونز بازی کن یه quake مردن داشته باش یا ql بازی کن که عین خود 3
J jhoobin کاربر سایت Oct 25, 2018 #48 نوشته شده توسط H.K.Z05: یه کمکی بهم بکن تا حرکت میکنم ارور میده . واقعا doom کرکتر باحالی بود . بخصوص توی ps2!! بیشتر... والا من خودم تو کار با شبیه ساز دریمکست موندم بهترین کار همون نسخه pc Reactions: H.K.Z05
نوشته شده توسط H.K.Z05: یه کمکی بهم بکن تا حرکت میکنم ارور میده . واقعا doom کرکتر باحالی بود . بخصوص توی ps2!! بیشتر... والا من خودم تو کار با شبیه ساز دریمکست موندم بهترین کار همون نسخه pc
J jhoobin کاربر سایت Oct 25, 2018 #51 نوشته شده توسط H.K.Z05: تو کف تیم فرترس 2 و هالف لایف و کانتر آنلاین و quake live موندم! بیشتر... quake live و چمپیونز free هستن چمپیونز تو استیم هست
نوشته شده توسط H.K.Z05: تو کف تیم فرترس 2 و هالف لایف و کانتر آنلاین و quake live موندم! بیشتر... quake live و چمپیونز free هستن چمپیونز تو استیم هست
raya2 کاربر سایت Oct 25, 2018 #52 نوشته شده توسط H.K.Z05: سلام دوستان من توی بازی quake 3 arena بعد از کمی navigation کردن ، شبیه سازم ، میپره بیرون! نام شبیه سازnulldc کمک کنید! بیشتر... شما از شبیه سازِ جدیدترِ زیر استف کن: redream - Dreamcast Emulator Reactions: H.K.Z05
نوشته شده توسط H.K.Z05: سلام دوستان من توی بازی quake 3 arena بعد از کمی navigation کردن ، شبیه سازم ، میپره بیرون! نام شبیه سازnulldc کمک کنید! بیشتر... شما از شبیه سازِ جدیدترِ زیر استف کن: redream - Dreamcast Emulator
H.K.Z05 کاربر سایت Oct 25, 2018 #53 نوشته شده توسط jhoobin: quake live و چمپیونز free هستن چمپیونز تو استیم هست بیشتر... آره حساب باز کردم رفتم دیدم 18 گیگ هستن افضاح بود . 14 دلار quake 3 team aren & arena بود
نوشته شده توسط jhoobin: quake live و چمپیونز free هستن چمپیونز تو استیم هست بیشتر... آره حساب باز کردم رفتم دیدم 18 گیگ هستن افضاح بود . 14 دلار quake 3 team aren & arena بود