دوستان من آماتورم اصلا نفهمیدم چی به چیه! من بازی RE 0 رو با حجم 4.5 GIG دانلود کردم به این امید که بریزم تو فلش مموری 8 گیگم و بزنم به Wii و بازی کنم ولی با این آموزشی که خوندم از همه چی نا امید شدم!
اول گفته که توی این قسمت "لیست هارد های پشتیابانی شده توسط این روش" گفته که چک کنید ببینید هاردتون توی این لیست هست یا نه, که این فلش مموری 8 GIG من با مارک HP توی این لیست نیست!!
بعد گفته که "نصب فایل های cIOS" خب منم چون بازیم بیشتر از 4 GIG هستش مجبورم حالت NTFS رو انتخاب کنم که واسه حالت NTFS گفته که 250,248,247 یا 222,223,224 رو از لینک داده شده دانلود کنید که اصلا نفهمدیم منظورش چیه! و توی لینک مورد نظر اصلا عددی مثل 250,248,247 یا 222,223,224 ندیدم من!
بعد در ادامه فرمت کردن هارد رو با استفاده از Easeus Partition Manage گفته که این رو تونستم انجام بدم و فلش 8 گیگم رو به فرمت NTFS در اوردم.
بعد در ادامه " نصب Loader & Forwarder Channel " رو گفته که دیگه اصلا مغزم نکشید! مثلا" مرحله اولش اینجوریه: " فایل CFGNForwarder58-UXCF -v7 Alternate را دریافت کرده و سپس بوسیله WAD-Manager بر روی کنسول خود نصب کنید " خب چجوری من از طریق WAD-Manager فایل CFGNForwarder58-UXCF -v7 Alternate رو نصب کنم تو Wii؟؟ بابا لطفا سطح دیپلم توضیح بدین واسه من
باقی آموزش رو هم که دیگه اصلا سمتش نرفتم چون می دونستم ضایع میشم.
من این همه رفتم Wii خریدم + یه TV Monitor + یه کابل کامپوننت 5 فیشه + یه دسته که بتونم RE هارو بازی کنم ولی همش دارم ضد حال می خورم. اول اینکه این کابل کامپوننت 5 فیشه رو که به TV Monitor می زنم کیفیتش یه جوری میشه. یعنی صفحه انقد پر نور میشه که نمیشه نوشته هارو خوند! واسه همین مجبورم همون کابل 3 فیشه رو بزنم. دوم اینکه انگار Wii من کپی خورش قدیمیه نمی تونه خیلی از بازی ها رو از روی DVD اجرا کنه و مجبورم دانلودشون کنم و بریزم رو فلش. حالا هم که می بینم ریختن بازی رو فلش در حد تیم ملی سخته!
شیطونه می گه هر چی خریدم رو با ضرر بفروشم بره تا دیگه از این فکرا به سرم نزنه که به خاطر چند تا RE این هم خرج کنم.
کسی از دوستان می تونه این آموزش رو به زبون ساده تر واسه من توضیح بده؟