شما مطمئنی؟؟؟؟؟:smile:چقدر با این برنامه(دلفین ) کار کردید؟؟؟وقتی میگیره نیاز به حرکت داره که این رو هنوز شبیه سازی نکردند ...
اگه تو تنظیمات برین میبینین که یه دگمه ی کیبورد برای تکون دادن دسته هست. کجا شبیه سازی نشده؟وقتی میگیره نیاز به حرکت داره که این رو هنوز شبیه سازی نکردند ...
این تاپیک چیه وقتی اشپز بشه دو تا غذا یا شوره یا بی نمکمیگم میشه یه خورده راهنمایی کنید بگید دقیقآ چکار باید کنم تا این مشکلم حل بشه
دمتون گرم
توی شبیه ساز ها هم مگه نیست:blushing:انوقت هم کسی بخواد شبیه سازشو گیر بیاره میره قسمت شبیه ساز ها نه قسمت wii :blushing:
بله شبیه سازی شد تو اولین نسخه بازی هم این امکان وجود داشت.
سلام به دوستان
من بازی Resident Evil Chronicle رو گرفتم که همراه باهاش این نرم افزار دلفین هم بود و مراحل نصب هم طی کردم اما زمانی که میخوام فایل ISO رو باز کنم پیغام خطا میده که Can't init any pad plugin و بعدش یک خطای دیگه میده Couldn't init any core. Check your configuration.
این پلاگین های pad رو core رو باید دانلود کنم؟؟؟؟ چجوریه کسی اطلاعی داره...؟
اینو دانلود کن ببین با این میاد. بازی رو از کجا گرفتی؟از لحاظ سخت افزاری مشکلی ندارم کامم خوبه
من اولین باره دارم این نرم افزار رو کامپیوترم اجرا میکنم، آخرین ورژن رو هم گرفتم از همین لینکی که بروبچ سایت دادن اما باز هم مشکلش هست، البته روی سیستم برادرم اجرا کردم جواب داد ولی سرعت فریمش خیلی پایین بود اما واسه من هنوز هم خطاهای بالا رو میده.