aminxxx کاربر سایت Apr 12, 2010 #46 سلام من با این برنامه در اجرای بازی re: the umbrella chronicles مشکل دارم یعنی خیلی افت سرعت داره چیکار کنم؟؟؟؟
سلام من با این برنامه در اجرای بازی re: the umbrella chronicles مشکل دارم یعنی خیلی افت سرعت داره چیکار کنم؟؟؟؟
alimami کاربر سایت Apr 12, 2010 #47 نوشته شده توسط aminxxx: سلام من با این برنامه در اجرای بازی re: the umbrella chronicles مشکل دارم یعنی خیلی افت سرعت داره چیکار کنم؟؟؟؟ بیشتر... افت فریم منظورته؟ احتمال داره از کم بودن قدرت کامپیوترتون باشه. رو یه کامپیوتر قویتر امتحانش کنید.
نوشته شده توسط aminxxx: سلام من با این برنامه در اجرای بازی re: the umbrella chronicles مشکل دارم یعنی خیلی افت سرعت داره چیکار کنم؟؟؟؟ بیشتر... افت فریم منظورته؟ احتمال داره از کم بودن قدرت کامپیوترتون باشه. رو یه کامپیوتر قویتر امتحانش کنید.
aminxxx کاربر سایت Apr 12, 2010 #48 نوشته شده توسط alimami: افت فریم منظورته؟ احتمال داره از کم بودن قدرت کامپیوترتون باشه. رو یه کامپیوتر قویتر امتحانش کنید. بیشتر... بله منظورم افت فریمه قدرت سیستمم : ram : 2gb cpu: core2 4500 vga: nvidia 9400 gt 1g آخرین ویرایش: Apr 12, 2010
نوشته شده توسط alimami: افت فریم منظورته؟ احتمال داره از کم بودن قدرت کامپیوترتون باشه. رو یه کامپیوتر قویتر امتحانش کنید. بیشتر... بله منظورم افت فریمه قدرت سیستمم : ram : 2gb cpu: core2 4500 vga: nvidia 9400 gt 1g
alimami کاربر سایت Apr 12, 2010 #49 نوشته شده توسط aminxxx: بله منظورم افت فریمه قدرت سیستمم : ram : 2gb cpu: core2 4500 vga: nvidia 9400 gt 1g بیشتر... من حداقل سیستم مورد نیاز دلفین رو نمیدونم تو سایتش باید نوشته باشه ولی همیشه قدرت سخت افزاری که شبیه ساز رو اجرا میکنه باید خیلی بالاتر از خودکنسول باشه. شما از آخرین ورژنش استفاده می کنید دیگه؟
نوشته شده توسط aminxxx: بله منظورم افت فریمه قدرت سیستمم : ram : 2gb cpu: core2 4500 vga: nvidia 9400 gt 1g بیشتر... من حداقل سیستم مورد نیاز دلفین رو نمیدونم تو سایتش باید نوشته باشه ولی همیشه قدرت سخت افزاری که شبیه ساز رو اجرا میکنه باید خیلی بالاتر از خودکنسول باشه. شما از آخرین ورژنش استفاده می کنید دیگه؟
sonixax کاربر سایت Apr 13, 2010 #50 نوشته شده توسط aminxxx: بله منظورم افت فریمه قدرت سیستمم : ram : 2gb cpu: core2 4500 vga: nvidia 9400 gt 1g بیشتر... ضعیفه سیستمت ، سیستم قوی تر میخواد دلفین . شما الان بازی های GC رو هم فکر نکنم بتونی درست با دلفین بازی کنید .
نوشته شده توسط aminxxx: بله منظورم افت فریمه قدرت سیستمم : ram : 2gb cpu: core2 4500 vga: nvidia 9400 gt 1g بیشتر... ضعیفه سیستمت ، سیستم قوی تر میخواد دلفین . شما الان بازی های GC رو هم فکر نکنم بتونی درست با دلفین بازی کنید .
Archraziel کاربر سایت Aug 7, 2012 #51 من با نسخه Dolphin-win-x64-v3.0-735_2 تونستم Evil رو بیارم و مشکلی هم نداشتم... روی ویندوز 7 و با 4 گیگ رم و 1 گیگ گرافیک و cpu Core i7...
من با نسخه Dolphin-win-x64-v3.0-735_2 تونستم Evil رو بیارم و مشکلی هم نداشتم... روی ویندوز 7 و با 4 گیگ رم و 1 گیگ گرافیک و cpu Core i7...