اجرای بازی های PS1 و PS2 از طریق پورت USB پلی استیشن 2

داخل خود pops بریزم درست میشه؟؟؟
میتونه بخونه؟

داخل پوشه pops بریزم کار میکنه؟؟؟
میتونه بخونه؟؟؟

بگم با چه نرم افزاری انتقال بده که پوشه بسازه؟؟
شما CHEATS.txt رو بریزی داخل پوشه pops احتمالا جواب میده. البته CHEATS رو روی همه بازی ها فعال میکنه. مهم نیست. شما دنبال اینی که فوتبال درست اجرا شه.
همین تاپیک آموزشی رو بخونی از اول تا آخر توضیح دادم و خیلی هم ساده ست. نرم افزارشم گفتم که POPStarter Game Installer for OPL. پست اول تاپیک

خواهش میکنم.
والا من هیچ وقت کنسول PS2 یا PS1 نداشتم ولی چون دهه شصتی هستم داخل کلوپ ها با آتاری و سگا و میکرو و PS1 و PS2 بزرگ شدم.
در سال های اخیر بازیاشو با شبیه ساز روی PC بازی میکردم. لامصب بازی های کنسول های قدیمی همیشه حال میده. نمیشه ازش دست کشید.
یکی از دوستان یه ماه قبل یه کنسول PS2 بهم داد. همینجوری. گفت افتاده گوشه انبار. بگیر واسه خودت :)) مدل 90004 برق مستقیم
خلاصه منم افتادم به جون کنسول و اینترنت رو شخم زدم تا بهترین راه حل رو واسه راه اندازیش پیدا کنم.
هر چند با PS2 فقط بازی های PS1 رو بازی میکنم. هیچی PS1 نمیشه. من و داداشم با 36 و 38 سال سن. به یاد قدیما. هر وقت بیکار میشیم آتیشش میکنیم و میریم سراغ 99 و کراش ماشینی=P~ روی کامپیوتر با شبیه ساز هرچقدرم کیفیتش بالاتر باشه اما با تلویزیون و کنسول یه مزه دیگه میده.
این تاپیک رو به مرور کامل تر و بهتر میکنم.
ادامه داره

دمت گرم داداش
دوست داشتم یه تاپیک جامع و دقیق داشته باشیم. با وسواس کلمه به کلمه ش رو نوشتم.
و همچنان به مرور کامل تر میکنم...
دمت گرم از همه ی مطالبی که گذاشتی واقعا بهره میبرم و لذت بردم از این همه اطلاعات

• Like
Reactions: RezaMahdavian
بسیار ممنون بابت این اموزش های دقیق و کامل و به روزتون
ممنون بابت زحمات شما
راهنمایی میخواستم
برنامه opl maneger در کامپیوتر من نصب نمیشه

نرم افزار OPL Manager به ورژن 24 آپدیت شد. دوستانی که از ورژن 23 استفاده میکنن پیشنهاد میکنم ورژن 24 رو دانلود کنن.
از ویژگی های خوب این ورژن اینه که تصویر آیکون بازی رو بزرگتر و باکیفیت تر اضافه میکنه و خیلی توی محیط OPL باکلاس تر نمایش داده میشه.
از کجا دانلود کنم 🙏❤️

ممنون بابت زحمات شما
راهنمایی میخواستم
برنامه opl maneger در کامپیوتر من نصب نمیشه

از کجا دانلود کنم 🙏❤️

پست دوم تاپیک لینک دانلودش هست.

ورژن 24 رو به طور مستقیم از لینک زیر بگیر:
https://static2.oplmanager.com/releases/OPL_Manager_V24.zip

نباید مشکلی داشته باشه. اجرا میشه. ببین چه خطایی میده
البته سایت سازنده گفته برای اجرا به NET 6 Runtime نیاز داره که باید نصب کنی. احتمالا واسه همینه. هر دو لینک زیر رو دانلود کن و نصب کن. الان خیلی از نرم افزارهای جدید برای اجرا به این پیش نیاز مایکروسافت نیاز دارن.
Download .NET 6.0 Runtime (v6.0.33) - Windows x86 Installer
Download .NET 6.0 Runtime (v6.0.33) - Windows x64 Installer

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: yashar044
ممنون بابت راهنمایی ❤️

کد تقلب بازیهای سونی ۱ رو در سونی ۲ فلشخور چطوری و با چه برنامه ای اجرا کنم؟

سونی ۲ برای خودش نرم‌افزار cheatdivice داره سونی ۱ چی ؟

سلام
از طریق نرم افزار Cheat Database Launcher 1.1 میشه. کد تقلب همه بازی های PS2 رو داره و یه بخش POPS هم داره که مربوط میشه به بازی های پلی استیشن 1
البته من تست نکردم اما باید کار کنه و آپدیتشم جدید و کامله.

cheat.png

لینک دانلود Cheat Database Launcher 1.1:
Cheat Database Launcher 1.1

• Like
Reactions: yashar044
پست دوم تاپیک لینک دانلودش هست.

ورژن 24 رو به طور مستقیم از لینک زیر بگیر:
https://static2.oplmanager.com/releases/OPL_Manager_V24.zip

نباید مشکلی داشته باشه. اجرا میشه. ببین چه خطایی میده
البته سایت سازنده گفته برای اجرا به NET 6 Runtime نیاز داره که باید نصب کنی. احتمالا واسه همینه. هر دو لینک زیر رو دانلود کن و نصب کن. الان خیلی از نرم افزارهای جدید برای اجرا به این پیش نیاز مایکروسافت نیاز دارن.
Download .NET 6.0 Runtime (v6.0.33) - Windows x86 Installer
Download .NET 6.0 Runtime (v6.0.33) - Windows x64 Installer
اینا رو هم نصب کردم ولی بازم مننجر نصب نمیشه

سلام
از طریق نرم افزار Cheat Database Launcher 1.1 میشه. کد تقلب همه بازی های PS2 رو داره و یه بخش POPS هم داره که مربوط میشه به بازی های پلی استیشن 1
البته من تست نکردم اما باید کار کنه و آپدیتشم جدید و کامله.

View attachment 380860

لینک دانلود Cheat Database Launcher 1.1:
Cheat Database Launcher 1.1
دستت درد نکنه عزیز
برای سونی ۲ بودش
خیلی زحمت شد ممنون

اگه برای سونی ۱ پیدا کردی ممنون میشم راهنمایی کنید منو 🙏❤️

دستت درد نکنه عزیز
برای سونی ۲ بودش
خیلی زحمت شد ممنون

اگه برای سونی ۱ پیدا کردی ممنون میشم راهنمایی کنید منو 🙏❤️
عزیز یه درخواستی داشتم اگه مقدور هستش نسخه جدید mcboot برام نصب نمیشه نسخه ۱/۸ رو داری
دستگاه‌م آداپتور خور هستش مدل ۷۰۰۴

سلام و عرض ادب
ps2 من فلش خوره و بازی های ps1 روش ریختم، بیشتر فوتبال we2002 بازی میکنم. اما سیو بازی از مموری کارت ps1 پاک میشه بیشتر از ۲۰ بار این اتفاق افتاده.
یه مموری ps2 هم دارم که داخل اونم ذخیره میکنم بازم پاک میشه.
دلیش چیه؟؟؟

ممنون که وقت گذاشتید واقعا کمک کرد
من Ps2 خودم رو داده بودم برام فلش خور کنن و بهم گفتن که داخلش رو باز میکنیم و قطعه ای میزاریم توش که فلش خور بودنش نپره و مموری کارت هم باید توش باشه همیشه موقع روشن بودن
من کنسول رو باز کردم و دیدم روی اون قسمت که لنز برق میگیره و میچرخه چسب زدن
برای اینکه اپدیت کنم نسخه opl اش رو باید چیکار کنم؟
بعضی گیم ها هم میریزم اجرا نمیکنه دلیلش چیه؟
ممنون میشم پاسخ بدید

سلام وقت بخیر...یه بازی تیکن 3 با pops instaler رو فلش ریختم ..دیدم تیکن کلا مشکل داره پرش تصویر داره ..راهی براش هست ؟
و یه سوال دیگه الان تیکن 3 رو با opl maneger پاک کردم دیتاش هم تو فلش نگاه کردم نبود...ولی داخل opl کنسول که میرم تو لیست بازی های سونی 1 هست به نظرتون چکار کنم پاک بشه ؟ opl 1.2 beta هم نصب کردم گزینه ای نداره برای پاک کردن از لیست

• Like
Reactions: RezaMahdavian
سلام وقت بخیر...یه بازی تیکن 3 با pops instaler رو فلش ریختم ..دیدم تیکن کلا مشکل داره پرش تصویر داره ..راهی براش هست ؟
و یه سوال دیگه الان تیکن 3 رو با opl maneger پاک کردم دیتاش هم تو فلش نگاه کردم نبود...ولی داخل opl کنسول که میرم تو لیست بازی های سونی 1 هست به نظرتون چکار کنم پاک بشه ؟ opl 1.2 beta هم نصب کردم گزینه ای نداره برای پاک کردن از لیست

سلام
پست دوم همین تاپیک فایل حل مشکل بازی تیکن 3 رو قرار دادم.
اجرای بازی های PS1 و PS2 از طریق پورت USB پلی استیشن 2

• Like
Reactions: davoodtitan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or