اجرای بازی از USB و هارد با PS2

• Thread starter Thread starter saw8
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من اجراش کردم ولی نرسیده به غول هشت پا سر یه دمو چراغ فلش خاموش میشه
همونجایی که کراتوس یقه یارو مگیره از اونجا به بعد فلش نمیده چجوری شما رفتین
خواهشن راهنماییم کنید

اوه!!! یادم اومد آره یه جاش بود البته برای من فکر کنم اون صحنه دمو که غول تایتان میومد اون بچه رو بخوره مادرش سنگ گذاشت جلوش!!! اونجا هنگ می کرد. برای حل اون مشکل من به جای OPL بقیه بازی رو با نرم افزار PS2ESDL ادامه دادم.
در کل این قانون رو در مورد اجرای بازیهای PS2 از روی فلش دنبال کن اگر یه بازی با یکی از نرم افزارها برات مشکل ایجاد کرد با یه نرم افزار دیگه تستش کن! بین OPL یا PS2ESDL همیشه چرخش داشته باش.

من اجراش کردم ولی نرسیده به غول هشت پا سر یه دمو چراغ فلش خاموش میشه
همونجایی که کراتوس یقه یارو مگیره از اونجا به بعد فلش نمیده چجوری شما رفتین
خواهشن راهنماییم کنید

مطمئن نیستم مشکلتون همین باشه یا نه ولی تا اونجا که یادمه زمان انتشار god of war 2 رو dvd 9 اومده بود و برای اینکه کپی توی بازار روی dvd 5 هستش سری اول کپی ها این مشکل رو داشت و بعد اصلاح شد و با حذف یه سری دموهای بازی تونستن بازی رو توی dvd های معمولی جا کنن.

کل این توضیح بالا برا این بود که از نسخه بک آپی که داری اول مطمئن شو بعد بقیه کارا...

اوه!!! یادم اومد آره یه جاش بود البته برای من فکر کنم اون صحنه دمو که غول تایتان میومد اون بچه رو بخوره مادرش سنگ گذاشت جلوش!!! اونجا هنگ می کرد. برای حل اون مشکل من به جای OPL بقیه بازی رو با نرم افزار PS2ESDL ادامه دادم.
در کل این قانون رو در مورد اجرای بازیهای PS2 از روی فلش دنبال کن اگر یه بازی با یکی از نرم افزارها برات مشکل ایجاد کرد با یه نرم افزار دیگه تستش کن! بین OPL یا PS2ESDL همیشه چرخش داشته باش.
داش این نرم افزار PS2ESL از فلش میشه اجرا کرد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or