Amir.F
کاربر سایت
سلام دوستان امیدوارم یکی جواب منو بده
میخاستم بدونم بازیهای دو دیسکو مشه ازروی هارد با opl اجرا کرد مثل بازیه oni musha4 که دیسک دوش ادامه دیسک یکه
بله،به احتمال زیاد بشه....
سلام دوستان امیدوارم یکی جواب منو بده
میخاستم بدونم بازیهای دو دیسکو مشه ازروی هارد با opl اجرا کرد مثل بازیه oni musha4 که دیسک دوش ادامه دیسک یکه
بله،به احتمال زیاد بشه....
اوهوم....بدون اینکه دیسکی گذاشته بشه ادامه بازیرو بشه رفت
اوهوم....
باید ایمیج دیسک دوم داخل باشه و از قسمت لود بازی ادامه رو برید
Sent from my C2005
والا من هارد رو تست نکردم!باopl ازروی هارد اکسترنال میخام اجراکنم
بله.قابل اجرا هستش براحتی.سلام یه سوال داشتم اینکه بازی گاد اف وار دو میشه از روی فلش تا اخر بازی کرد کسی امتحان کرده خواهش بگه
من اجراش کردم ولی نرسیده به غول هشت پا سر یه دمو چراغ فلش خاموش میشهبله.قابل اجرا هستش براحتی.
من اجراش کردم ولی نرسیده به غول هشت پا سر یه دمو چراغ فلش خاموش میشه
همونجایی که کراتوس یقه یارو مگیره از اونجا به بعد فلش نمیده چجوری شما رفتین
خواهشن راهنماییم کنید
من اجراش کردم ولی نرسیده به غول هشت پا سر یه دمو چراغ فلش خاموش میشه
همونجایی که کراتوس یقه یارو مگیره از اونجا به بعد فلش نمیده چجوری شما رفتین
خواهشن راهنماییم کنید
داش این نرم افزار PS2ESL از فلش میشه اجرا کرداوه!!! یادم اومد آره یه جاش بود البته برای من فکر کنم اون صحنه دمو که غول تایتان میومد اون بچه رو بخوره مادرش سنگ گذاشت جلوش!!! اونجا هنگ می کرد. برای حل اون مشکل من به جای OPL بقیه بازی رو با نرم افزار PS2ESDL ادامه دادم.
در کل این قانون رو در مورد اجرای بازیهای PS2 از روی فلش دنبال کن اگر یه بازی با یکی از نرم افزارها برات مشکل ایجاد کرد با یه نرم افزار دیگه تستش کن! بین OPL یا PS2ESDL همیشه چرخش داشته باش.
چرا راه دور میری از اینجا نزدیک تره.....از روی فلش بدون نیاز به چشم Play Station 2 اجرای بازیهای
اگه امکان دارد نحوه ریختن برنامه usb advance داخل مموری کارت سونی( که برای اجرای باری از روی هارد می باشد من داخل سی دی دارم ولی لنزم خراب نمی خوانه )را هم توضیح دهید با تشکر