ce7en44
کاربر سایت
اگه سیستمت متوسط به بالاس ، سرعت بازی خوبه .دوستان یه سوال ازتون دارم بازی God of War Ghost of Sparata رو میخوام اجرا کنم اگه کسی تست کرده بگه سرعت بازی چطوریه اطلاع بده ممنون میشم
اگه سیستمت متوسط به بالاس ، سرعت بازی خوبه .
کلیه کاربران توجه کنیددوستان من بازی God of war Ghost of sparta با شبیه ساز PPSSPP اجرا کردم اما مشکل افت فریم دارم صفحه رو که از Full screen در میارم افت فریم حل میشه نمیشه روی Full screen بازی کرد یعنی؟؟؟
کلیه کاربران توجه کنید
شبیه ساز PPSSPP بهترین چیزی هست که میتونید گیر بیارید . اگه سرعتتون کمه یا هنگی زیاد تو بازی هست 100% سیستمتون ضعیفه
سیستم من
amd phenom 4x 955 3.3ghz + nvidia gtx 480 مثل اب خوردن حتی از خود کنسول هم بهتر با 60 فریم در مانیتور 1080 تمام بازیها اجرا میشن
پس بجای اینکه اینقدر دنبال ورژن باشید بیشتر بفکر ارتقا سخت افزارتون باشید
ورژن املیتور من 0.9.6
من ورژن جدید رو ندارم ولی توی ورژن 9.5 یه گزینه ای به اسم Vsync هست ، تیکشو رو بردار .دوست عزیز مگه من گفتم وزژن جدید میخوام گفتم توی تنظیماتش چیکار کنم که فریمم خوب بشه در حالتFull screen همین
امتحان کردم اما بازم درست نشد هرچی آنالوگ میچرخونم تغییر نمیکنه
دوستان نباید جایی دیگه برم کسی تا به حال اینجا رسیده
من رسیدم یک دمو پخش شد یارو جلو رودخانه مواد مذاب نشسته بود بعد تبدیل شد به رودخانه آب سرد دستش کرد داخلش سوخت بعد فرار کرد من بعد 2تا دیوار بود با نیزه خراب کردم بعد این سنگ پایین برام اومد میگه باید با آنلوگ بچرخونی اما هرچی امتحان کردم اصلا جابهجا نمیشه