اجرای بازیهای PSP در PC با شبیه ساز JPCSP (اجرای بازی Final Fantasy Type-0)

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقایون مشکل من اینه
4vhyquis8rwwz4p1bzgn.jpg

طبق اروری که نوشته این بازی برای اجرا روی iso loder پی اس پی پچ شده که این برنامه اونو ساپرت نمیکنه باید یک بازی ای بگیری که پچ نشده باشه

ورژن جدید شبیه ساز رو دان کن مشکل حل میشه و بازی به راحتی ران میشه ورژنت خیلی قدیمی هستش

اونوقت موقع اجرا بازیا با چه رزولوشنی اجرا میشن؟
ورژنهای جدید با رزولیشن خود PSP اجرا میکنن
خیلی چیز بی خودیه طرفش نرید کلا شاید 5 تا بازی رو درست درمون اجرا کنه که اونا هم ارزش بازی کردن ندارن
شما چند تا بازی رو تست کردی که همچین حرفی میزنی ؟
FF : Crisis CORE
3re Birthday 3
prince of persia
God Of War

اینا بازی نیستند ؟ همش رو من ران کردم

فرهاد . همین که ایزو رو از اینترنت دنلود کنی حله ؟ یا باید ایزوهای پچ شده رو دنلود کرد ؟ یه توضیحی بده ببینیم مثلا برای اجرای 3rd birthday چه کارایی باید کرد .
دمت گرم

فرهاد . همین که ایزو رو از اینترنت دنلود کنی حله ؟ یا باید ایزوهای پچ شده رو دنلود کرد ؟ یه توضیحی بده ببینیم مثلا برای اجرای 3rd birthday چه کارایی باید کرد .
دمت گرم

والا من بازی رو خریدم حجمش 1 گیگ و 260 مگ بود . بعد اموهای جدیدرو از اینجا دان میکنم .
در حال حاظر دارم با 2078 بازی کردم راحت بدون مشکل ران میشه ولی تو قسمت دموها صدا نداره که برای اونم راه حل هست میهش درستش کرد
ورژن جدید رو از اینجا دان کن http://www.emucr.com/search/label/PSP/

تنظیماتم میزارم ;;):d

ورژنهای جدید با رزولیشن خود PSP اجرا میکنن

شما چند تا بازی رو تست کردی که همچین حرفی میزنی ؟
FF : Crisis CORE
3re Birthday 3
prince of persia
God Of War

اینا بازی نیستند ؟ همش رو من ران کردم

بابا کلا شما تو شبیه ساز خالی بندی چرا بی خودی دل مردم رو شاد می کنی

pop جدیده که نرفته تو بازی هنگ اساسی می کنه

god جدیده هم که همون اولش گیر می کنه

mgs جدیده هم که کلا ران نمی شه

اصلا خیلی بچه گانه نگارش شده فقط طرف خیلی حوصله داشته که تونسته تا اینجا کار همچین چیزی رو پیش ببره برنامش در برابر چیزی مثل دلفین فقط یه شوخیه

بابا کلا شما تو شبیه ساز خالی بندی چرا بی خودی دل مردم رو شاد می کنی

pop جدیده که نرفته تو بازی هنگ اساسی می کنه

god جدیده هم که همون اولش گیر می کنه

mgs جدیده هم که کلا ران نمی شه

اصلا خیلی بچه گانه نگارش شده فقط طرف خیلی حوصله داشته که تونسته تا اینجا کار همچین چیزی رو پیش ببره برنامش در برابر چیزی مثل دلفین فقط یه شوخیه

اولا من حرفی از MGS نزدم . دوما بچه جون چند ساله داری به EMU کار میکنی هان ؟
بلد نیستی چیزی از شبیه ساز بارت نیست نظرات جالبت رو برای خودت نگه دار اینجا بیخود نظر نده سوما GOW تو بازی هم میره به زودی عکسهاش رو میزارم .
بهتره به جای توهم زدن در اینجا بری طریقه کار با شبیه ساز رو یاد بگیری .

اولا من حرفی از MGS نزدم . دوما بچه جون چند ساله داری به EMU کار میکنی هان ؟
بلد نیستی چیزی از شبیه ساز بارت نیست نظرات جالبت رو برای خودت نگه دار اینجا بیخود نظر نده سوما GOW تو بازی هم میره به زودی عکسهاش رو میزارم .
بهتره به جای توهم زدن در اینجا بری طریقه کار با شبیه ساز رو یاد بگیری .

سیبیلات در اومده به من می گی بچه گلنگ جون؟

بله تو بازی می ره اما نه بازی اصلی فقط تا منوی بازی

من باز کلاس برنامه نویسی رفتم ویروس نوشتم چهارتا برنامه ساختم یه کاری کردم چهارتا اطلاعات دارم تو چی توهم زدی فکر کردی این اخر برنامه نویسی و شبیه سازه دیگه

خوب شد فهمیدیم شبیه سازی که خیلی جای دست و کاری نداری و کلا شاید 10 بازی بشه تا اخرش رفت شاید واقعا اخر شبیه سازه دیگه:))

nojx360 عزیز بد نبود قبل از اینکه این همه بد و بیراه و با لحن بد حرف بزنی یه بار بازی مورد نظرت رو + کلمه JPCSP توی youtube سرچ میکردی ببینی نتیجه میگیری یا نه.طرف داره مثل پلنگ ghost of sparta رو اجرا میکنه اون وقت میگی نمیشه؟ اینجا رو یه نیگا بنداز:

nojx360 عزیز بد نبود قبل از اینکه این همه بد و بیراه و با لحن بد حرف بزنی یه بار بازی مورد نظرت رو + کلمه JPCSP توی youtube سرچ میکردی ببینی نتیجه میگیری یا نه.طرف داره مثل پلنگ ghost of sparta رو اجرا میکنه اون وقت میگی نمیشه؟ اینجا رو یه نیگا بنداز:

من بد و بیراه گفتم اصلا خطابم این اقا نبود گفتم به درد بخور نیست فعلا این اقا به ما پرید بگذریم

من الان دسترسی ندارم اما ویدوی خالی بندی زیاده سایت خودش گفته درست اجرا نمی شه شاید olympus باشه؟ کسی هست به قول دوستمون تونسته باشه مثل پلنگ بازی رو اجرا کرده باشه؟

خوب دوستان اینم بگم برای کسایی که در بازیها صدا ندارن برنامه SonicStageInstaller رو دان کنن بعد نصبش کنن ]البته باید به اینترنت وصل باششید ) مشکل صدای بازیها حل میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or