طبق اروری که نوشته این بازی برای اجرا روی iso loder پی اس پی پچ شده که این برنامه اونو ساپرت نمیکنه باید یک بازی ای بگیری که پچ نشده باشهآقایون مشکل من اینه
![]()
طبق اروری که نوشته این بازی برای اجرا روی iso loder پی اس پی پچ شده که این برنامه اونو ساپرت نمیکنه باید یک بازی ای بگیری که پچ نشده باشه
ورژنهای جدید با رزولیشن خود PSP اجرا میکنناونوقت موقع اجرا بازیا با چه رزولوشنی اجرا میشن؟
شما چند تا بازی رو تست کردی که همچین حرفی میزنی ؟خیلی چیز بی خودیه طرفش نرید کلا شاید 5 تا بازی رو درست درمون اجرا کنه که اونا هم ارزش بازی کردن ندارن
فرهاد . همین که ایزو رو از اینترنت دنلود کنی حله ؟ یا باید ایزوهای پچ شده رو دنلود کرد ؟ یه توضیحی بده ببینیم مثلا برای اجرای 3rd birthday چه کارایی باید کرد .
دمت گرم
ورژنهای جدید با رزولیشن خود PSP اجرا میکنن
شما چند تا بازی رو تست کردی که همچین حرفی میزنی ؟
FF : Crisis CORE
3re Birthday 3
prince of persia
God Of War
اینا بازی نیستند ؟ همش رو من ران کردم
بابا کلا شما تو شبیه ساز خالی بندی چرا بی خودی دل مردم رو شاد می کنی
pop جدیده که نرفته تو بازی هنگ اساسی می کنه
god جدیده هم که همون اولش گیر می کنه
mgs جدیده هم که کلا ران نمی شه
اصلا خیلی بچه گانه نگارش شده فقط طرف خیلی حوصله داشته که تونسته تا اینجا کار همچین چیزی رو پیش ببره برنامش در برابر چیزی مثل دلفین فقط یه شوخیه
اولا من حرفی از MGS نزدم . دوما بچه جون چند ساله داری به EMU کار میکنی هان ؟
بلد نیستی چیزی از شبیه ساز بارت نیست نظرات جالبت رو برای خودت نگه دار اینجا بیخود نظر نده سوما GOW تو بازی هم میره به زودی عکسهاش رو میزارم .
بهتره به جای توهم زدن در اینجا بری طریقه کار با شبیه ساز رو یاد بگیری .
nojx360 عزیز بد نبود قبل از اینکه این همه بد و بیراه و با لحن بد حرف بزنی یه بار بازی مورد نظرت رو + کلمه JPCSP توی youtube سرچ میکردی ببینی نتیجه میگیری یا نه.طرف داره مثل پلنگ ghost of sparta رو اجرا میکنه اون وقت میگی نمیشه؟ اینجا رو یه نیگا بنداز: