اتصال همزمان کابل AV و HDMI TO DVI (کاملا حرفه ای)

آموزشت خیلی باحال بود دستت درد نکنه خیلی وقت بود دنبالش بودم
226.gif

آخرین ویرایش:
اقا سلام من یه سوال مهم و اساسی داشتم
با این کار من خروجی تصویر رو از DVI دارم و خروجی صداروهم از کابل AV
درست فهمیدم اگه اینطوری فشاری روی دستگاه نمیاد:sick:

خواهش می کنم من رو روشن کنید و بگید این کار برای چی هست:biggrin1:

جناب سرنوشت با تشکر از حرکت ابداعیتون!
برای اطلاعات بیشتر دوستان عرض می کنم! پک کابل های HDMI اصل مایکروسافت شامل کابل HDMI و یک تفکیک کننده صدا از خروجی تصویر اصلی دستگاه است و دارای 2 نوع خروجی Stereo و Optical هست. کابل HDMI به تنهایی قادر به انتقال صدا نیز هست ، ولی بعضا از کابل HDMI همراه با یک تبدیل برای اتصال به پورت DVI مانیتور استفاده می شود که در این صورت خبری از صدا نخواهد بود! یا در بعضی موارد مصرف کننده تمایل به استفاده از پورت Optical برای اتصال به سیستم صوتی قدرتمندتر دارد! در این صورت راه حل استفاده از همون قطعه تفکیک کننده صداست! اما امشکل اینجاست که این قطعه براحتی گیر نمیاد!

حالا با این شیوه ، بدون پرداخت هزینه اضافی می تونید صدای Stereo رو از خروجی استاندارد دستگاه گرفته و اونها رو به بلندگو هاتون منتقل کنید! ولی برای دوستانی که تمایل به استفاده از پورت optic دارند ، باید HD Component خودشون رو به این روزگار در بیان که به نظر من ارزش نداره و بهتره بگردن دنبال تفکیک صدا....

من به جای او تفکیک کننده که جناب Rainbow گفتن از کابل Vga استفاده میکنم .
به راحتی هر دو کابل پشت دستگاه جا میخوره و هیچ برش و چیز دیگه ای لازم نیست روی کابل انجام بدین .
الان حدود یک سال هست که اینجوری استفاده کردم و مشکلی پیش نیومده برام .
روی کابل vga هم optic داره . ;)

با تشکر از هر دوی شما باید بگم که من هم کابل vga دارم ولی تصویر رو در بعضی مواقع دولبه تار نشون می ده

به همین دلیل می خام از dvi استفاده کنم چون شاید کیفیتش بهتر باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or