k22
کاربر سایت
اولا سلامتاپیک مربوط به 4 سال پیشه ، ولی گویا مشکل دوستان در شبکه کردن سیستمها هنوز باقیه.
به همین خاطر چند تا نکته که به ذهنم رسید رو در این باره مطرح می کنم:
مبانی اتصال در شبکه های محلی
استاندارد شبکه: استاندارد متداول شبکه های محلی یا LAN استاندارد Ethernet هست.
کابل: کابل متداول شبکه اترنت CAT5 یا CAT6 هست که از 4 جفت سیم به هم تابیده برای جابجایی داده استفاده می کنه (هرچند این وسط 4 تا از سیمها idle هستند).
سوکت: سوکت متداول بکار رفته در شبکه اترنت RJ-45 نام داره.
به هم بندی: از 2 نوع کابل که به "مستقیم" (Straight) و "کراس" (Cross-Over) معروف هستند ، در کار شبکه استفاده میشه که به هم بندی اونها رو در شکل زیر مشاهده می کنید.
سوال: از کجا بفهمم که کابلی که در اختیار دارم از چه نوعیه؟
جواب: دو راه برای این کار وجود داره: 1- استفاده از تستر کابل شبکه.
2- نگاه کردن به دو سرکابل و تطابق به هم بندی با یکی از استانداردهای بالا.
سوال : حالا چرا اصلا کابل کراس یا مستقیم رو بکار می بریم؟ یا بهتره بگم کجا؟
جواب: کابل کراس فقط زمانی بکار میره که بخوایم 2 تا وسیله رو مستقیما و بدون واسطه به هم وصل کنیم.
کابل مستقیم که پرکاربرد ترین کابل در شبکه اترنت هست ، زمانی بکار میره که میخوایم از طریق سوئیچ سیستمها رو بهم متصل کنیم.
سوال: مودم ADSL من 4 تا پورت پشتش داره و تو توضیحاتش نوشته که Routerboard هم هست، با چه کابلی میتونم سیستمهایی که دارم، اعم از PC یا کنسول رو بهش وصل کنم؟
جواب: مودمهای ADSL که سوئیچ و روتربورد هستند ، براشون نوع کابل فرقی نمیکنه.
IP: شناسه ی شما در شبکه رو IP می نامند. که دو استاندارد V4 و V6 داره و استاندارد V4 متداولتره و تنها فرق این دو تعداد کلاینتهاییه که پشتیبانی میکنند. (بحث بر سر تفاوت هزار و میلیون هست! پس زیاد بهش فکر نکنید) این نکته رو هم باید بدونید که اگر کامپیوتری در شبکه IP نداشته باشه، یعنی وجود نداره.
کلاسهای ip و subnet mask: بحث پیچیده میشه ، خودتون برید تحقیق کنین.
ست کردن IP : تو ویندوز XP رو که گفتن، من ویندوز 7 رو میگم (ناسلامتی 4 سال از تاریخ تاپیک میگذره!)
START > کنترل پنل >
Network and Internet
Network and Sharing Center
Change Adapter Settings
روی Local Area Connection دابل کلیک کنید
Properties
روی Internet Protocol Version 4 دابل کلیک کنید
Use the following IP Address رو انتخاب کرده
موارد زیر رو ست کنید:
IP Address: 192.168.1.X
Subnet Mask: 255.255.255.0
بجای X در IP Address هر عددی از 2 تا 254 میتونین قرار بدین.
پایان.
میدونم یه مقدار قضیه جای سوال داره ، ولی الان حالش رو ندارم که مطلبو بسط بدم. ضمنا بعضی از پستهای دوستان در تاپیک غلط هستند ، ازتون میخوام تو راهنماییاتون بیشتر دقت کنین.
دوما بهتره شما یکم بیشتر توضیح بدی چون خیلی خوب توضیح میدی
سوما من این سوال رو دارم
1- از کجا بفهمم دو تا کامپیوتر به هم با موفقیت وصل شدند برای من 258 بایت به هم دیگه میفرستن و هر دوشونم دریافت می کنن اما بعد تو عکس صفحه اون دو تا مانیتورا خاموش و گاهی روشن میشه ولی در پایین جای کانکشن علامت تعجب باقی می مونه ایا درسته؟
2-من به هر دوتا یک ای پی دادم درسته؟
3- سیم من یا همون کابلم همون کابله ای دی اس المه درسته؟(lan)
4-بعد برای من اگه درست باشه برم تو یک بازی که هکچین قابلیتی داشته باشه تمومه؟
5-ویندوز من 7 ها فراموش نکنین
6-من اسم هر دو ورک گراپ رو عینه هم کردم اما ورک گراپ ندارم اون ورگ گراب تو اینترنت ان شرینگ یکی ساختم اما اون یکی پیدا نمی کنه نیازه به اون؟
7-یک بازی که استراتژیک باشه با کیفیت هم باشه و قابلیت بازی دو نفره هم داشته باشه رو بگین
8-خواهشا جوا بدین
9-د جایی که ای پی وارد می کنیم سه تا جا هست اما فقط شما دو تا شو گفتی؟