اتصال دو کامپیوتر به هم

James Bond 007

کاربر سایت
سلام

من الان دو تا کامپیوتر دارم که مادر برد جفتشون LAN رو ساپورت می کنه و می خوام به هم وصلشون کنم سیم (Network Cable) هم واسشون خریدم ولی وقتی به هم وصل می کنم و wizardش رو انجام میدم هیچ اتفاقی نمی افته یا بعضی موقعها وصل میشه بعد از چند ثانیه قطع میشه...اونی که ازش سیم خریدم گفت نیازی به HUB ندارم ولی نمی دونم راست گفت یانه...اگر کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم!;) ;)

شما می خوای الان شبکه کنی دو سیستم رو؟
بعد چقدر از شبکه کردن می دونی....جواب سوال هامو بدی کمکت می کنم تا سیستم ها رو شبکه کنی

شما می خوای الان شبکه کنی دو سیستم رو؟
بعد چقدر از شبکه کردن می دونی....جواب سوال هامو بدی کمکت می کنم تا سیستم ها رو شبکه کنی
منم دوتا كامپيوتر دارم كه ميخوام اينكارو بكنم . و از شبكه هم چندان چيزي نمي دونم.
مي توني منم راهنمايي كني. اونوقت ميتونيم دو نفره تو خونه با دوستام كانتر بزنيم. :biggrin1:

منم دوتا كامپيوتر دارم كه ميخوام اينكارو بكنم . و از شبكه هم چندان چيزي نمي دونم.
مي توني منم راهنمايي كني. اونوقت ميتونيم دو نفره تو خونه با دوستام كانتر بزنيم. :biggrin1:
قیافت منو یاد بچه درسخون ها میندازه ؟ حالا بچه درس خونی ؟
بعد از اینکه کارت شبکه رو به دو تا سیستم وصل میکنی باید با یک کابل کراس این دو تا رو به هم وصل کنی بعد اونا رو روشن کنی و کارت شبکه رو به ویندوز بشناسونی :biggrin1:
بعدش هم باید به هر کدوم یه ip بدی و بعدش کامپیوتر ها رو ریستارت کنی.
اگر نفهمیدی مفصل توضیه بدم ;)

خب برای شبکه کردن دو سیستنم کار بسیار راحتی داری
همون طوری که این دوستمون هم خیلی راحت توضیح داد من هم کمی بازترش میکنم
برای شبکه کردن دو سیستم حتما باید آدرسی رو تعیین کنی که دو سیستم در این ادرس مشترک باشند...برای این کار مراحلی که توضیح می دم رو باید طی کنی

ابتدا به قسمت کنترل پنل می ری و روی گزینه Network Connections کلیک می کنی و شکلی شبیه به این شکل باید ببینی
3y6x1ll.jpg
سپس با کلیک راست بروی گزینه PROPERTIES گزینه جدید باز میشه و از این جا به بعد مطابق شکلهای زیر عمل کن
untitled1
و
untitled2

در این عکس هم که می بینی بدون هیچ توضیح خاصی این ارقام رو بزنی فک میکنم جواب بگیری(untitled3)
گزینه اول
192.168.1.2
گزینه دوم با زدن کلید tab خودش کد می ده
گزینه سوم هم می تونی

درسیستم دوم هم دقیقا همین کارها رو انجام میدی
منتها این بار در گزینه اول می تونی این کد رو بدی
192.168.1.1
باقی گزینه ها همونی که در سیستم دوم دادی

در ضمن می تونی از این روش هم استفاده کنی در این عکس می تونی با انتخاب این گزینه سیستم رو طوری تنظیم کنی که به صورت اتومات بهت IP بده....(untitled4)

Attachments

• untitled1.JPG
    untitled1.JPG
    39.5 KB · مشاهده: 49
  • untitled3.JPG
    untitled3.JPG
    32.3 KB · مشاهده: 48
  • untitled4.JPG
    untitled4.JPG
    32.3 KB · مشاهده: 44
  • untitled2.JPG
    untitled2.JPG
    39.4 KB · مشاهده: 44
آخرین ویرایش:
اين روش جواب ميده ؟
من نتونستم
يه سوال كابلي كه الان باهاش وصلم به مودم اي دس اس ال كه از نوع لن هست همون كابل كراس هست ؟
خوب بعدش اينكه اينطوري ميشه بازي مثلا كانتر دو نفري بازي كنيم
اگر نه كسي بلده چيكار كنم ؟

اون کابل رو نمی دونم کراس هست یا نه
اگه نیست اول باید کابل کراس تهیه کنی
بعد به روشی که بهزاد جان توضیح دادن به 2 تا کامپیوتر IP میدی
بعدم میتونی بازیهایی که قابلیت مولتی پلیر دارند رو دو نفره بازی کنین (البته نه همرو)

مثل کانتر :)

سلام .من هم این مشکل را دارم رفتم یک سوییچ دی لینک 5 پرت خریدم .کابلاشم از همونجا خریدم .بعد همه کارای نرم افزاری هم انجام دادم با ویندوز های xp,7امتحان کردم
ولی درست نشد دیگه نمی دونم چی کار کنم!؟:((

دوست عزیز باید از کراس بودن کابلتون مطمئن باشید
بعدش هم همین چیزایی که دوستامون گفتن رو درست و قدم به قدم انجام بدید
فقط یادتون باشه ip هایی که set میکنید با هم local باشن
یعنی از یک گرو باشن مثل:
192.168.1.2
192.168.1.3
یعنی قسمت اول از سمت راستشون فقط فرق کنه بقیه مثل هم باشن

در ضمن دوست عزیز بزای link کردن دو کامپیوتر به هم احتیاجی به سوئیچ نیست و سوئیچ فقط برای link بالای دو کامپیوتر به هم هست
تازه حتما باید هاب سوئیچ باشه و سوئیچ خالی فایده نداره

موفق باشید

من کابلای شبکه را از همون مغازه خریدم در آن شکی نیست
در مورد ip من از 192.168.0.1 و 192.168.0.2
استفاده کردم
در مورد اینکه هاب سوییچ باشه کمی توضیح می دین؟
با تشکر!

تاپیک مربوط به 4 سال پیشه ، ولی گویا مشکل دوستان در شبکه کردن سیستمها هنوز باقیه.
به همین خاطر چند تا نکته که به ذهنم رسید رو در این باره مطرح می کنم:

مبانی اتصال در شبکه های محلی

استاندارد شبکه: استاندارد متداول شبکه های محلی یا LAN استاندارد Ethernet هست.

file-sharing_%7Ecsh0039.jpg
Intro-to-LAN-1.jpg

کابل: کابل متداول شبکه اترنت CAT5 یا CAT6 هست که از 4 جفت سیم به هم تابیده برای جابجایی داده استفاده می کنه (هرچند این وسط 4 تا از سیمها idle هستند).

cat-5-Video-and-Power-Cable-CAT-5-500.bmp

سوکت: سوکت متداول بکار رفته در شبکه اترنت RJ-45 نام داره.

Conector_RJ45_48d67b211eb12.jpg

به هم بندی: از 2 نوع کابل که به "مستقیم" (Straight) و "کراس" (Cross-Over) معروف هستند ، در کار شبکه استفاده میشه که به هم بندی اونها رو در شکل زیر مشاهده می کنید.

cat5_straight.gif

cat5_cross.gif

سوال: از کجا بفهمم که کابلی که در اختیار دارم از چه نوعیه؟

جواب: دو راه برای این کار وجود داره: 1- استفاده از تستر کابل شبکه.
2- نگاه کردن به دو سرکابل و تطابق به هم بندی با یکی از استانداردهای بالا.

سوال : حالا چرا اصلا کابل کراس یا مستقیم رو بکار می بریم؟ یا بهتره بگم کجا؟

جواب: کابل کراس فقط زمانی بکار میره که بخوایم 2 تا وسیله رو مستقیما و بدون واسطه به هم وصل کنیم.
کابل مستقیم که پرکاربرد ترین کابل در شبکه اترنت هست ، زمانی بکار میره که میخوایم از طریق سوئیچ سیستمها رو بهم متصل کنیم.

سوال: مودم ADSL من 4 تا پورت پشتش داره و تو توضیحاتش نوشته که Routerboard هم هست، با چه کابلی میتونم سیستمهایی که دارم، اعم از PC یا کنسول رو بهش وصل کنم؟

جواب: مودمهای ADSL که سوئیچ و روتربورد هستند ، براشون نوع کابل فرقی نمیکنه.

IP: شناسه ی شما در شبکه رو IP می نامند. که دو استاندارد V4 و V6 داره و استاندارد V4 متداولتره و تنها فرق این دو تعداد کلاینتهاییه که پشتیبانی میکنند. (بحث بر سر تفاوت هزار و میلیون هست! پس زیاد بهش فکر نکنید) این نکته رو هم باید بدونید که اگر کامپیوتری در شبکه IP نداشته باشه، یعنی وجود نداره.

کلاسهای ip و subnet mask: بحث پیچیده میشه ، خودتون برید تحقیق کنین.

ست کردن IP : تو ویندوز XP رو که گفتن، من ویندوز 7 رو میگم (ناسلامتی 4 سال از تاریخ تاپیک میگذره!)

START > کنترل پنل >
Network and Internet
Network and Sharing Center
Change Adapter Settings
روی Local Area Connection دابل کلیک کنید
Properties
روی Internet Protocol Version 4 دابل کلیک کنید
Use the following IP Address رو انتخاب کرده
موارد زیر رو ست کنید:
IP Address: 192.168.1.X
Subnet Mask: 255.255.255.0
بجای X در IP Address هر عددی از 2 تا 254 میتونین قرار بدین.

پایان.

میدونم یه مقدار قضیه جای سوال داره ، ولی الان حالش رو ندارم که مطلبو بسط بدم. ضمنا بعضی از پستهای دوستان در تاپیک غلط هستند ، ازتون میخوام تو راهنماییاتون بیشتر دقت کنین.

آخرین ویرایش:
سلام به نظر من بهتره آدم پول دو تا wireless 54mb بده راحت بدون سیم بازی کارشو بکنه من هم با سیم شبکه هم بی سیم اینارو امتحان کردمالانم چون نمی دونم مشکل لن مادربورد یه کامپیوتر دیگه تو خونمون چیه به این نتیجه رسیدم ;)
بعدم می تونی با واحدای دیگه lan بازی کنی یا اگه فامیلاتون لبتاب اوردن بدون هسچ درد سر با اون lan شی !:)

آره فقط بهتره از سرعت 150 به بالا استفاده کنی
قیمت هر 150 انمpci حدود 25000 تومان است
connect شدنش هم خیلی راحته
54 که من بالا گفتم تو زیاد شدن نفرات کم می یاره کلا 150 خیلی بهتره
مثلا تو کانتر وقتی تعداد بات ها زاد می شن تیک مزنه ولی لتنسی تو 54 که من بازی میکنم از 30 هر وقت نگاه کردم بالا تر نرفته
اگه از 4 نفر بیشتر بازی می کنن 150 بهتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or