اتزیو از الِمان های اصلی خود فاصله میگیرد!

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
ezioart.jpg

Brent Ashe در مصاحبه ای با Shacknews درمورد تغییرات شخصیتی اتزیو و همچنین شهر مصیاف (masayaf) شهری که در شماره ی اول بود صحبت هایی کرد.

ایشون گفتن که محرک های اصلیه اتزیو در شماره بعدی بازی متفاوت اند :

"او شخصیتی بود که در شماره های قبلی بخاطر انتقام وارد جنگ با حکومتیان میشد ، در شماره ی دوم بخاطر مرگ خانواده اش ، در BH بخاطر عمویش که به دسته چزار (بورگیا) کشته شد. اما در شماره ی بعدی اتزیو دلیل دیگری برای قاتل بودن دارد و میخواهد اسراری که الطیر از خودش به جا گذشته رو بدست بیاره . او به دنبال 5 کلیدی هست که الطیر از خودش به جا گذاشته و برای باز کردن مُهری در شهر مصیاف در مقبره ی قاتل ها (assassin's) باید این 5 کلید رو همراه داشت.اتزیو در این جستجو متوجه میشه که تمپلار ها هم به دنبال این کلید ها هستن و میشه گفت که داستان به صورت یه مسابقه بر علیه زمان در مقابل یافتن این کلید ها است .
شما در شهر های جدیدی هستید ، مکان های جدید و به دنبال یافتن اسرار گذشته هستید."

ایشون در مورد شخصیت جدید به نام "یوسف" توضیح دادن که این کارکتر رئیس انجمن قاتلین در قستنطنیه است و به اتزیو طرز استفاده از سلاح جدیدش یعنی "blade-hook"(قلاب-خنجر) آموزش میده ، این سلاح برای شبکه های زیپ لاین (سیم هایی در آسمان شهر) مورد استفاده است و میشه با این اسلحه روی این سیم ها سُر خورد.

این بازی نوامبر امسال برای PC-PS3-Xbox360 عرضه میشود .

منبع

اخ گفتی مردم از بس این لهجه ی... ایتالیایی رو گوش دادم ezio atadore:d

خود الطیر کجاست معلوم نیست

والله مردم از بس شنیدیمsiiiiiiiiiir ezio اصلا خبری از الطیر نیست؟؟؟

خوشم میاد بازیش همیشه نسبت به نسخه قبل پیشرفت میکنه

داستانشم این نسخه فکر کنم بهتر باشه تا نسخه های قبل

قرابت معنایی lol :d
من ملک بودم و فردوس برین جایم بود آدم آورد در این دیر خراب آبادم
بروبچ کنکور دارید .... !؟;) لول !

مثل اینکه تا اتزیو نمیره باید داستان زندگیشو تحمل کنیم ...!!!
الطیر خیلی مرموز ترو باحال تر بود ...!!! من الطیر میخوام ...!
خسته شدیم از ایتالیا و اون یه تیکه خاور میانه ... برین سراغ شرق ....!!!
فک کن مثلا Assassin های ژاپنی ... !!!! شاید سر راه یه دو سه تا نینجا هم کشتیم !!!
یاد ninja assassin افتادم !!!:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or