خوب تا صحبت این کارت هست من الان وقت کردم یه تست از وضعیت کولینگ ASUS DirectCU II روی GTX 770 گرفتم
متاسفانه بخاطر مشغله ای که دارم هنوز وقت نشده CRYSIS3 که در حال حاظر سنگین ترین موتور گرافیکی(CRYENGINE3) داره نصب و رو اون تست دمای این کارت رو بگیرم که در آینده وقت گذاشت این کارو انجام میدم یا دوستانی که این کارتو دارن حتما انجام بدن و نتیجه رو برا دوستان بزارن درهر حال..من تست رو با BIOSHOCK INFINITE که فعلا قویترین بازیه که تا الان با موتور بهینه شده UNREAL ENGINE 3 ارائه شده انجام دادم با توجه به اینکه بازی از افکتهای DIRECTX11 بهره برده..
تنظیمات گرافیکی بازی به این صورته که :
وضوح بازی روی fullHD یا 1080P تنظیم شده که ماکزیمم وضوح تصویری بود که مانیتورم ساپورت میکنه
قابلیت AntiAliasing اگه در جریان باشید تو این بازی متاسفانه فقط مد FXAA ساپورت میشه و مدهای کلاسیک MSAA یا SSAA و حتی مد انحصاری NVIDIA TXAA هم ساپورت نمیشه حتی اگه شما از CONTORL PANEL خود کارت گرافیک هم اقدام کنید تاثیری تو بازی نداره و به FXAA محدود میشه که من بالاجبار رو همین گزینه گذاشتم
گزینه
Texture F-i-l-t-e-r-ing رو روی مد 16X گذاشتم که ماکزیمم حالت برای خروجی بهترین IQ هست
گزینه های
Dynamic Shadows (روی ULTRA که DX11 ONLY هست قرار دادم) و
Post Processing (روی حالت Alternate که که DX11 ONLY هست قرار دادم) و
Ambient Occlusion (روی Ultra quality که DX11 ONLY هست قرار دادم البته اینو رو High quality هم قرار بدید افکتهای DX11 رو بکار میگیره)
مابقی گزینه های گرافیکی هم رو enable یا ultra با توجه به ماکزیمم حالت پشتیبانی شده در بازی قرار دادم.
من از نرم افزار خود ASUS که ASUS GPU Tweak هست و چه برا اورکلاک کارت چه مانیتورینگش فوق العاده کار آمده استفاده کردم
ضمن اینکه حدود نیم ساعت بازی رو انجام دادم بعد دمای کارت رو معیار حرارت تولیدی کولینگ ASUS DCU II برای نمایش قرار دادم:
یه نکته رو هم در آخر بگم که سیستم تهویه خود کیس خیلی زیاد رو تهویه بهتر و دفع حرارت تولیدی کارت میتونه تاثیر داشته باشه