أمتیازات State Of Decay 2

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Lions Gate

プレイステーション
کاربر سایت
s8i1_5322200_sd.jpg

Developer : Undead Labs
Publisher : Microsoft Studios
Platforms : XONE ,PC
Release Date : May 22 2018
dwnd_untitled.jpg

آخرین ویرایش:
این ماکروسافت با اینهمه ثروت و دارایی چطور نمیتونه چنتا استدیو فرست پارتی خفن تشکیل بده چنتا بازی شاخ بسازه دنیای گیم رو بگیره؟

• Like
Reactions: IMANOKA
یاد بگیریم وقتی یکب دو نفر اومدن یه نظری دادن عمومیت بهش ندیم و جمع بندی نکنیم ! هر وقت از تمام سونی فن های فروم حداقل ۲۰ درصدش اومدن نظر دادن ! بعد جمع ببندیم! کلا این سونی سونی فن کردن این نسل شده سنگر !
به من چه که مایکروسافت داره چی کار میکنه و بازیاش چین اصلا !
اینجا فوروم ه محل بحث و گفتگو و کل کل
نه سونی مال بابای منه نه ماکرو
ولی کسی که کمکاری میکنه رو انقد باید مسخره کرد تا آدم بشه :))
امیدوارم به خودش بیاد ماکرو به جای آواتار درست کردن بره بازی درست حسابی بسازه این سونی یکم بترسه سرویساشو بیشتر و ارزون تر کنه واسه ما :))

اینجا فوروم ه محل بحث و گفتگو و کل کل
نه سونی مال بابای منه نه ماکرو
ولی کسی که کمکاری میکنه رو انقد باید مسخره کرد تا آدم بشه :))
امیدوارم به خودش بیاد ماکرو به جای آواتار درست کردن بره بازی درست حسابی بسازه این سونی یکم بترسه سرویساشو بیشتر و ارزون تر کنه واسه ما :))
اینکه توی فروم ایرانی مسخرش میکنی که به خودش بیاد جای تقدیر داره :))

اینکه توی فروم ایرانی مسخرش میکنی که به خودش بیاد جای تقدیر داره :))
تو فوروم ایرانی مسخره ش میکنم -> کسایی که میان این تاپیک نظرها رو میخونن تو نظرشون ممکنه تاثیر منفی بذاره و بازیو نخرن -> وقتی آدمای بیشتری بازی ها رو نخرن اونوقت دیگه کسی کنسول و بازیشو نمیخره -> وقتی تو سطح دنیا این اتفاق بیفته فروشش کمتر میشه و به فکر چاره میفته
Boom
Butterfly effect

تو فوروم ایرانی مسخره ش میکنم -> کسایی که میان این تاپیک نظرها رو میخونن تو نظرشون ممکنه تاثیر منفی بذاره و بازیو نخرن -> وقتی آدمای بیشتری بازی ها رو نخرن اونوقت دیگه کسی کنسول و بازیشو نمیخره -> وقتی تو سطح دنیا این اتفاق بیفته فروشش کمتر میشه و به فکر چاره میفته
Boom
Butterfly effect
با خرید ایرانیا اتفاقی نمیافته مگه کلا چند نفر one دارن تو ایران :)
شما برو resetera یا حتی توییتر خود اسپنسرو منشن کن تاثیر حرفات جهانی میشه !!

به من چه که مایکروسافت داره چی کار میکنه و بازیاش چین اصلا !
هنوزم ملت چنین تفکری دارن و منسوخ نشده؟ :D
اگه خودتونو گیمر بدونیدو از لحاظ مالی هم مشکل نداشته باشید، چرا نباید همه‌ی بازیا رو تجربه کرد؟
مثلا تصور کنید به نفر بگه من God of War یا Tlo رو هیچ کاری بهشون ندارم چون فن متعصب مایکروام. یا هیچوقت سمت Gears یا Forza نمیرم چون رو سونی غیرتیم. :D
واقعا مسخره نیست؟ :D

هنوزم ملت چنین تفکری دارن و منسوخ نشده؟ :D
اگه خودتونو گیمر بدونیدو از لحاظ مالی هم مشکل نداشته باشید، چرا نباید همه‌ی بازیا رو تجربه کرد؟
مثلا تصور کنید به نفر بگه من God of War یا Tlo رو هیچ کاری بهشون ندارم چون فن متعصب مایکروام. یا هیچوقت سمت Gears یا Forza نمیرم چون رو سونی غیرتیم. :D
واقعا مسخره نیست؟ :D
من هیچ علاقه ای به ریسینگ و کلا سبک و سیاق انحصاری های مایکرو نداشتم و ندارم و بیشتر گرایشم به سمت بازیای ژاپنیه ! دلیلی نداره برم پولم رو دور بریزم حتی اگه پولش رو داشتم ! اگع داشتم میرفتم کنسول سوییچ که خیلی بهتره و بازیاش با سلیقه من جوره و یالاترین کیفیت رو دارن رو میگرفتم ! خوشبختانه همون معدود انحصاری های مایکرو دیگه اون کیفیتیم ندارن که ادم بخواد حسرتشون رو بخوره ! منم موندم این تفکرات هنوز وجود دارن تو بازی سنتر!

یک طور میگید مشکلات و نمرات SOD2 تقصیر مایکروعه ک انگار تیم سازنده فرست پارتی بوده و زیرنظرمایکرو بوده، فقط این وسط مایکرو بودجشو داده هر مشکلی بوده پای سازنده بوده ن ناشر،

...
یک نمونه از دانگرید بازی کیفیت بازی اصلی و کیفیت نمایش E3

Attachments

• dsd.jpg
    dsd.jpg
    8.3 KB · مشاهده: 80
  • Like
Reactions: PEDRAMGOLCHIN
با اون نمایش E3 پارسال، من که انتظار داشتم نمراتش کمتر بشه:دی
اون کرک داون هم میاد و میترکه، اما مثل @Soheil فکر میکنم بازی هایی که از این E3 به بعد معرفی میشن، بازی های بهتر و آبرودارتر و حتی شاید خفنی باشن تا آخر نسل!:دی

اگرم باز از نظر انحصاری مثل این نسل عمل کردن تو E3 و تمرکز روی ترد پارتی ها و انحصاری زمانی و Indie باشه که ...:| واقعا برن بمیرن دیگه:|

با اون نمایش E3 پارسال، من که انتظار داشتم نمراتش کمتر بشه:D
اون کرک داون هم میاد و میترکه، اما مثل @Soheil فکر میکنم بازی هایی که از این E3 به بعد معرفی میشن، بازی های بهتر و آبرودارتر و حتی شاید خفنی باشن تا آخر نسل!:D

اگرم باز از نظر انحصاری مثل این نسل عمل کردن تو E3 و تمرکز روی ترد پارتی ها و انحصاری زمانی و Indie باشه که ...:| واقعا برن بمیرن دیگه:|
حالا نه این که قصد خرید Xbox داری این نگرانی و دلواپسیت برای ماکروسافت قابل توجه هست!!

تا آخر نسل؟ در واقع ما آخر نسل هستیم:D
مایکروسافت دیگه روندی مثل نسل‌های گذشته نداره و به احتمال زیاد با معرفی PS5 کنسولی معرفی نمی‌کنه. در کل حتی عرضه‌ی ایکس‌باکس بعدی تو هاله‌ای از ابهامه.

مایکروسافت دیگه روندی مثل نسل‌های گذشته نداره و به احتمال زیاد با معرفی PS5 کنسولی معرفی نمی‌کنه. در کل حتی عرضه‌ی ایکس‌باکس بعدی تو هاله‌ای از ابهامه.

اینطوری خیلی بد می شه چون دیگه رقابتی وجود نداره و سونی هم عین ماکروسافت می شه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or