آینده COD چیست؟!!( بررسی و تحلیل اطلاعات بدست آمده)_اطلاعات تکمیلی اضافه می شود.

ps vita

کاربر سایت
چند وقت پیش از طرف activision سایتی اعلام شد که در مورد عنوان آینده ی COD بود.
ezfkx7wks4z9sewyfzbr.png

در این سایت یک شمار شگر بود که تاریخ عرضه ی اولین اطلاعات از cod بود و چند مانیتور وجود داشت که همه قفل بودن،ولی دو سه روز پیش یکی از این مانیتور ها باز شد.
اولین ویدئویی که باز شده به آدرس یوتوبی به نام FPS Russia متصل میشود و این ویدئو در مورد یک هواپیما کوچک بدون سرنشین quadrotor drone که بر روی آن یک Machine gun متصل است توضیحاتی داده میشود.
این تکنولوژی به نمایش درآمده در این ویدئو به هیچ وجه مربوط به سالهای پیش نیست و اینطور که معلوم است در بازی این Drone ها را شاهد هستیم
89990702200427926731.jpg

08305054032247164804.jpg
45822088050970287681.jpg

در این ویدیو شخص بالا توسط یک تبلت این هواپیمای کوچک را هدایت و از آن استفاده می کند و قدرت بالا ی آن را در شلیک و انهدام نشان می دهد اما ربط این ویدیو به داستان COD چیست؟
آیا داستان COD با زمان تولید این هواپیما یکی است؟؟؟؟؟

اما یکی دیگر از مانیتور ها باز شد ودر آن ارقام و حروف زیر وجود داشت.

کدها عبارتند از :

* 34.D46660-CBE.2BC7C68D1
* 34.D4416E-A98.2B7886AC1
* 34.849C64-271.272956371
* 34.34E76B-AFC.2FD106541
* 34.84E56C-C4E.2718662D1

اگر بخواهیم این کدها را از طریق GPS ردیابی کنیم این مناطق احتمالا به دست خواهد آمد.

همچنین تازگی تصاویرهایی از محیط بازی و این هواپیما لیک شده است که البته چیز زیادی از این تصاویر ها نمی توان یافت.

:-/

مانیتور دیگر باز شدb-)
Tacitus-call-of-duty-600x300.jpg

آرمی که رو لباس شخص بالای تصویر نیز هست

مقل اینکه این هم اضافه شده (دشمنان می تونن همه جا و هرکس باشند)
900x506_classified_05.gif

یه تصویر دیگه که مربوط به هواپیمای جاسوسی نیز باز شد

900x506_classified_07.jpg

یکی دیگه باز شد که می گه :“The future is not as far off as most people think we are not ready for it” ”آینده آنچنان هم دور و غیر قابل دسترس نیست که مردم فکر میکنند ما برای آن آماده نیستیم”
900x506_classified_09.gif

منظورش چیه؟؟ یعنی زمان حاله؟؟؟

یه مقایسه بکن
ezfkx7wks4z9sewyfzbr.png
86251581106659426863.jpg

تفنگش و لباسش یه جوری:d

اینم باز شد نظرتون چیه من چیزی نفهمیدم
900x506_classified_10.jpg

اما نکته ای که برای من عجیب است ، که چرا activision اینقدر این قضیه را رمز آلود میکند.:d

نظر شما چیه؟؟

callofduty.com

سایت منبع برای اطلاعات دوم درباره ی سلاح که دوستونم می گه کپیه

آخرین ویرایش:
red dead@
در هر سال حدود2-3 تا فیلم نمره بالای 90 میگیرن
------------------------------------------------
من به بازیش کاری ندارم ولی این fps russia خیلی آدم خدایی هست:d
آدم خیلی حال میکنه ویدیو هاشو میبینه

چی؟؟یعنی تو واقعا فکر کردی این همه سایت و ... از مولتی BF3 تعریف کردن فقط به خاطر اینکه وسیله نقلیه داده؟!!!!!!من نمی گم بهترین مولتیه ولی از COD مولتیش بهتره

چند بار باید بگم.نمره دهی فیلم های خیلی با بازی ها فرق داره.کلا فکر کنم تنها فیلمی که نمره بالای 9 گرفته تو تاریخ سینما The Godfather باشه ولی تو صنعت بازی ما هر سال 5 یا 6 تا بازی با میانگین بالای 90 داریم.
مشکل اینکه COD داره با این کارش خلاقیت رو حتی از بازی ساز های دیگه هم می گیره و همه سعی می کنن که برای فروش بیشتر بازیشون شبیه COD باشه
عزیز یه فیلم با امتیاز 5 یعنی ضعیف ولی یه بازی با امتیاز 8.5 یعنی خیلی خوب ! اینا قبول داری یا نه ؟ راسی شاوشنگ هم امتیازش بالای 9 فک کنم :d

آینده cod ?
خوب معلومه ... به سلطنتش ادامه میده ...
ولی امیدوارم bo 2 نباشه یا یه تغییری توش بدن ... من BO 1 رو اصلا بازی نکردم ... تفنگ یه جوری میگرفت دستش خوشم نیومد ...

چی؟؟یعنی تو واقعا فکر کردی این همه سایت و ... از مولتی BF3 تعریف کردن فقط به خاطر اینکه وسیله نقلیه داده؟!!!!!!من نمی گم بهترین مولتیه ولی از COD مولتیش بهتره

چند بار باید بگم.نمره دهی فیلم های خیلی با بازی ها فرق داره.کلا فکر کنم تنها فیلمی که نمره بالای 9 گرفته تو تاریخ سینما The Godfather باشه ولی تو صنعت بازی ما هر سال 5 یا 6 تا بازی با میانگین بالای 90 داریم.
مشکل اینکه COD داره با این کارش خلاقیت رو حتی از بازی ساز های دیگه هم می گیره و همه سعی می کنن که برای فروش بیشتر بازیشون شبیه COD باشه

والا ما هم بازی کردیم چیز خواصی ندیدیم از Bf3 .

از اون حرف ها هست که cod جلوی پیشرفت رو گرفته و ... این حرف تو همون مایه های امریکای جهان خوار اینا هست 8->

کلا مقایسه جالبی نیست، ولی:

86949888180672952194.jpg

اصلا فرضا 20 فیلم با نمره بالای 9.آیا اصلا به تعداد بازی هایی که الان میانگین بالای 9 گرفتن می رسه؟
آخه از 20 تا خیلی بیشترن :دی البته همین طور که خودتون هم گفتید اصلا نمیشه مقایسه کرد.

آخرین ویرایش:
900x506_classified_04.gif

این کد به محل بازی nba در یک may ربطه

---------- نوشته در 08:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:09 PM ارسال شده بود ----------

اگه خواستید من میتونم براتون ترجمه کنم خبرا رو

Call of Duty بهترین بازی جنگی هستش.هر چی باشه از BF زاغارت بهتره.مصنوعی ترین حالت شلیک رو تو بازی های اول شخص BF داره در حالیکه call of duty بهترین رو ارائه میکنه...و سری modern warfare هم که هیچگاه تکرار نخواهد شد......اونوقت میگید خسته کنندست و فلانه و بساره....:(

اما نکته ای که برای من عجیب است ، که چرا activision اینقدر این قضیه را رمز آلود میکند.:d
خب همیشه سری CoD از طرفدارای زیادی برخوردار بوده و میخوام هیجانش بیشتر بشه:d
بدون شک بهتر از نسخه ی قبلی میشه ولی امید وارم مثل MW3 فقط چند تا مپ اضافه نکرده باشن...

Last edited by a moderator:
خیلی خیلی تابلو که کال آف بعدی توی آیندسو (نه مثل دی اس ایکس)از هوا پیما های پیشرفته و اسلحه های مدرن استفاده میکنه...از عکس آخری میشه یه چیزایی رو فهمید فقط دوستان دعا کنید ایران تو مرحله های بازی نباشه...میدونین که چی میشه اونوقت

لعنت به کال آف و بتلفیلد

کال آف نسخه های جنگ جهانیش خیلی خوب بودند و با حال ولی از وقتی که رفت تو فاز تروریست کشی و غیره گند زد بهش . چون واقعا چیز خاصی نداره یه گرافیک مفتضح و از دور افتاده . هر چی هم تو نسخه های مختلف تروریست ها رو می کشی تمومی ندارن باز یه جای دیگه رشد می کنند . کلا از داستان بازی خوشم نمیاد چون همین آمریکا بود که این تروریست ها رو ساخت و حالا شدن بلای جونش و می خواد با این بازی به مردم این احساس رو القا کنه که حمله ش به کشورهای خاورمیانه برای حفاظت از مردمه که دروغ محضه . کال آف فقط مولتیش خوبه که با اومدن کانتر جدید باید بره کشکش رو بسابه . کلا این حرفایی که زدم شامل بتلفیلد و بقیه بازی ها تو این سبک هم می شه . فکر کنم تو این نسخه جدید یه سری هم به ما ایرانیا بزنن و ما تروریست های بدبخت رو شل و پل کنند . :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or