آینده 3rd Birthday بر روی کنسول‌های HD!

Cloud Strife

Loyal Member
Parasite Eve 3rd Birthday شروعی جدید برای سری قدیمی و محبوب PE است که قصد دارد با هدایت این سری به سطح جدید از استاندارد‌ها دست به خلق اثری تاثیر گذار و متفاوت با سری اصلی PE زند. خوشبختانه نمایش‌های بازی تا به اکنون به خوبی نشان می‌دهند SE در این راه گام بسیار محکمی برداشته و 3rd Birthday نیز عنوانی با پتانسیل بسیار بالا است.

باید گفت این پتانسیل بسیار بالا بیشتر از همه مورد توجه خود سازندگان بازی است چرا که آقای تتسویا نومورا در توییتر خود اعلام کرده‌اند ممکن است ادامه این عنوان اینبار به صورت HD منتشر شود!

ایشان همچنین مدت‌ها پیش در مصاحبه‌ای با مجله Dengeki صراحتا اعلام کرده بودند به احتمال فراوان SE این عنوان را بر روی کنسول PS3 نیز گسترش خواهد دهد. در کل می‌توان انتظار داشت در صورت موفقیت این عنوان و استقبال خوب گیمرها از آن شاهد عرضه نسخه‌های بیشتری از این عنوان بر روی کنسول‌های‌ PS3 و X360 باشیم.

همچینین به نظر می‌رسد SE در حال طراح ریزی برای عرضه دوباره دو شماره نخست Parasite Eve کلاسیک بر روی شبکه PSN دارد.

3rd Birthday در سال میلادی جاری در ژاپن منتشر خواهد شد.

یادش به خیر تو PS1 شماره اول PE دهنم آسفالت شد غولآخرش رو بزنم،یه بچه بود که بعد فرشته میشد همچین چیزی دقیق یادم نیست:d شماره دوم هم که فوق العاده بود و هنوز تو کفشم دیسک دومش خراب بود نتونستم برم:d

همچینین به نظر می‌رسد SE در حال طراح ریزی برای عرضه دوباره دو شماره نخست Parasite Eve کلاسیک بر روی شبکه PSN دارد
همین پارسال PE2 رو دوباره رو psp کانورت کردم و بازی کیردم.یادش بخیر رو ps1.یکی از بهترین بازی های عمرم PE هست.حال و هوای عجیب و باحالی داره.

یادش به خیر تو PS1 شماره اول PE دهنم آسفالت شد غولآخرش رو بزنم،یه بچه بود که بعد فرشته میشد همچین چیزی دقیق یادم نیست:d شماره دوم هم که فوق العاده بود و هنوز تو کفشم دیسک دومش خراب بود نتونستم برم:d

دیسک دومش اینقدر قشنگه که دهن آدم باز میمونه مخصوصا آخرای بازی واقعا زیباو به یاد ماندنیه

منم بابام در اومده تا رفتمش:d

یادم میاد یه boss داشت که از بس بزرگ بود رویه یک ردیف نرده گرد که دورش(به نظرم دور سرش) می چرخیدیم .سرویس شدم تا کشتمش .هنوز خاطره دارم ازش.

وقتی خبر ساختش تایید شد خیلی خوشحال شدم
ولی وقتی فهمیدم فقط برای PSP هست تا سر حد مرگ نا امید شدیم

الان با شنیدن این خبر دوباره خوشحال شدیم
کاش همین شماره رو هم رو PS3 و x360 هم بزنن در اینده شده حتی PORT

اولي كه از نظر داستان عالي بود فقط يكم گرافيكش پايين بود ولي من باهاش حال كردم واقعا عالي بود يادش بخير-دومي هم از همه نظر عالي بود فقط داستانش نسبت به شماره قبلي پايين تر بود-كاشكي اسكوار به جاي اينهمه بازي هاي ضايع
(last remnant,infinite undiscovery,...)-چندتا از اين بازيها مي ساخت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or