آینده ی سری Uncharted در دست طرفداران این بازی.

SiLeNt DeλtH

کاربر سایت
37498773400740199425.jpg

مدیر ارتباطات Naughty Dog آقای Arne Meyer گفت در صورتی که طرفداران فرانچایز Uncharted انتظار نسخه های بیشتری را از این سری داشته باشند، مطمئنا شما Uncharted 4 را نیز خواهید دید.

در طی مصاحبه ای که Arne با VG247 داشت، او گفت هدف تیم سازنده ی بازی به هیچ وجه ساخت یک سه گانه نبوده، بلکه هدف اصلی آن ها ساخت فرانچایزی است که بتواند در آینده نیز در صورت استقبال طرفداران نسخه های بیشتری از آن منتشر شود.

Arne میگوید:" کاملا واضح است که ما دنیای Uncharted را به عنوان یک سه گانه نساخته ایم. ما همیشه گفته ایم تا وقتی که چالش های تازه ای روبرویمان قرار گیرد، تا وقتی که داستانی برای تعریف کردن داشته باشیم و تا وقتی که طرفدارانمان Uncharted های بیشتری بخواهند، ما به خواسته ی آن ها عمل میکنیم و ادامه ای بر این سری میسازیم."

به هر حال به نظر میرسد شما میتوانید در آینده ی این فرانچایز نقش داشته باشید، پس فرصت را از دست ندهید.​

آخرین ویرایش:
اصلا استایل داستان سراییش خیلی فراتره نسبت به یه سه گانه حالا چه طرفدارا بخوان چه نخوان ! :d
البته این داستان سرایی خوب برای حضور خانم "امی هنینگ" هست که یکی از خوب های این صنعته!داستان های سری "سول ریور و میراث کین" ایشون نوشتن!
یکی از بهترین هاست واقعا!(فکر کنم 20 مین باری هست که دارم میگم!):d

منبع؟؟
من که جون هم می دم ND چاکرتیم نوکرتیم و خاک پای اون مرامتیم.
vg247دیگه.:d

حرف خوبی‌ گفت
yahoo_4.gif
ولی‌ تا وقتی‌ که داستان و چیزی دیگه مهیا باشه نه اینکه هر ماه بیان یک دونه بدن بیرون.
ممنون بابت خبر.

• Like
Reactions: $Dante$
حیف که تو بد وضعیتی هستیم وگرنه امکانش بود همین الان نسخه سومش رو میرفتم Pre Order میکردم برای حمایت از این بازی ، خدایی Uncharted یکی از بهترین بازی های عمرم هستش

اگر یک بازی باشه که از نظر داستانی شایسته ادامه دادن باشه همین آنچارتد چون نه در مورد تموم شدن دنیاست نه حمله موجودات فرازمینی و نه خیلی موضوعات کلیشه ای دیگه خیلی راحت میشه ناتان رو تو موقعیت های گوناگون قرار داد و داستان رو ادامه داد اصلا یکی از نکات مثبت این سری بازی همینه که میشه به راحتی ادامه داشته باشه و جوریم نباشه که احساس ازلکی کش دادن داستان به آدم دست بده

به نظر من هر چی بازی رو بیشتر کش بدن بازی لوث میشه...اگه تو همین سومین نسخه تمومش کنن حداقل یه خاطره ی خوب تو ذهن آدم می مونه مثل اون چیزی که از Dino crisis تو ذهنمون هست.

Call رو انقدر کش دادن به گند کشیده شد کاش تو همون Moder 2 تمومش می کردن......:((

به نظر من هر چی بازی رو بیشتر کش بدن بازی لوث میشه...اگه تو همین سومین نسخه تمومش کنن حداقل یه خاطره ی خوب تو ذهن آدم می مونه مثل اون چیزی که از Dino crisis تو ذهنمون هست.

Call رو انقدر کش دادن به گند کشیده شد کاش تو همون Moder 2 تمومش می کردن......:((

عزیزuncharted رو بازی های دیگه مقایسه نکن.
انچارتد کل بازی ها رو می ارزه.
یه حس نزدیکی و جدایی ناپذیر به ادم میده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or