آیفون 4 اس ، 32 گیگابایت مشکی + کیبور بلوتوث

arash63

کاربر سایت
Rating - 100%
1   0   0
سلام

یک دستگاه آیفون 4 اس 32 گیگابایت مشکی دارم . حدود 2 ماهه که از App Store دبی خریداری کردم . دستگاه کوچکترین مشکل و خط و خشی نداره (از همون موقع خرید روش برچسب چسبوندم و در یک قاب Capdase که در عکس هم مشاهده می کنید بوده) و با نو فرقی نداره .
این قاب Capdase اورجینال هست و حدود 40 تومان در اومده که به همراه گوشی داده میشه .
ورژن IOS هم 5.1.1 هست و جیلبریک شده هست .
برای راه اندازی بلوتوث نرم افزار Aire Blue Sharing از Cydia براش خریدم که حدوداً 15 هزار تومان هزینش هست و بلوتوثش کاملاً بدون مشکل کار می کنه .
نرم افزار HOT Spot Shield با اکانت پرمیوم 1 ساله براش خریدم حدود 25 هزار تومان در اومده (یعنی شما 1 سال چیز پی ان رایگان با بهترین کیفیت ممکن روش دارید)
در صورتی که بخواهید هر نرم افزاری که بخواید براتون نصب می کنم .

یک عدد کیبورد بلوتوث هم دارم که به شکل کیبورد MAC هست و با هر وسیله ای که بلوتوث داشته باشه مثل (انواع گوشی موبایل و PS3 و انواع PC و لپتاپ و ...) ست می شه .

قیمت نو گوشی بدون هیچ متعلقاتی در حال حاضر 1.599.000 تومان هست .
بنابراین قیمت پایه برای آیفون و متعلقات رو میذارم 1.250.000 تومان که فکر می کنم کاملاً منصفانست و لطفاً قیمت پرت هم نددید و به بالاترین پیشنهاد فروخته می شه .
قیمت کیبورد هم 50.000 تومان .

از دوستان عزیزم هم خواهش می کنم از هر گونه چونه زدن و اظهار نظر بی مورد جداً خودداری نمایند .

من تهران هستم ، ترجیهاً اولویت فروش حضوری هست .
در ضورت فروش شهرستان هزینه ارسال به عهده خریدار .

Attachments

• 20120714_111544.jpg
    20120714_111544.jpg
    115.3 KB · مشاهده: 30
  • 20120714_112126.jpg
    20120714_112126.jpg
    169.5 KB · مشاهده: 51
  • 20120714_112312.jpg
    20120714_112312.jpg
    168.2 KB · مشاهده: 37
  • 20120714_112331.jpg
    20120714_112331.jpg
    198.8 KB · مشاهده: 40
  • 20120714_112339.jpg
    20120714_112339.jpg
    178.5 KB · مشاهده: 46
  • 20120714_112514.jpg
    20120714_112514.jpg
    191.7 KB · مشاهده: 60
آخرین ویرایش:
1 توضیح راجب کیبورد میدین ؟ داک اتصال به ایپد داره ؟
کیبور بلوتوث هست ، بدون سیم با بلوتوث به آیپد و آیفون و آیپاد و ... وصل می شه و با کابل usb آی پاد شارژ می شه .

---------- نوشته در 04:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:43 PM ارسال شده بود ----------

دوست عزیز پرت نامبر کجاست؟

از appstore دبی گرفتم ، و قاعدتاً پارت نامبر امارات ، ولی روش facetime رو اکتیو کردم

---------- نوشته در 04:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:44 PM ارسال شده بود ----------

1255 هم هستم واقعی

پس با من تماس بگیرید

شما تشریف بیار پرشین تولز تا 1/300هم فروش میره.

بعضیا سر از ..ن مرغ در نمیارن پشت کامپیوتر که میشینن متخصص میشن.
ذکر این نکته هم لازمه از قدیم گفتن فحشو بنداز زمین صاحبش میاد بر میداره هر کی خواست میتونه به خودش بگیره جمله بالا رو.
موفق باشی.

ذکر این نکته هم لازمه از قدیم گفتن فحشو بنداز زمین صاحبش میاد بر میداره هر کی خواست میتونه به خودش بگیره جمله بالا رو.
موفق باشی.

ممنون از راهنماییت ، همین الان اونجا هم آگهی کردم .

موفق باشی.

از قدیم هم گفتن بشین باد بیاد

---------- نوشته در 10:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:21 PM ارسال شده بود ----------

نمیخوام تو این تاپیک بیام اما نمیدونم چرا بعضی ها تموم نمی کنن و انتقاد پذیر نیستن
نگفتم آیفون4اس گوشی بدیه اتفاقا عالیه و هر کسی هم این حرفو بزنه نمیدونه گوشی چیه
ایشالله که میفروشی و میدونم خوبم میفروشی بر منکرشم لعنت اما نظرمو گفتم و الآنم میگم گلکسی اس 2 خیلی بهتره و هیچ قصده بدی ندارم که آهای اینو نخرین برین جای دیگه
نه مارکه اپل یه چیزه دیگست
به هر حال ناراحت نشو منظورو بد نگیر
موفق باشی;)

از قدیم هم گفتن بشین باد بیاد

---------- نوشته در 10:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:21 PM ارسال شده بود ----------

نمیخوام تو این تاپیک بیام اما نمیدونم چرا بعضی ها تموم نمی کنن و انتقاد پذیر نیستن
نگفتم آیفون4اس گوشی بدیه اتفاقا عالیه و هر کسی هم این حرفو بزنه نمیدونه گوشی چیه
ایشالله که میفروشی و میدونم خوبم میفروشی بر منکرشم لعنت اما نظرمو گفتم و الآنم میگم گلکسی اس 2 خیلی بهتره و هیچ قصده بدی ندارم که آهای اینو نخرین برین جای دیگه
نه مارکه اپل یه چیزه دیگست
به هر حال ناراحت نشو منظورو بد نگیر
موفق باشی;)
دوست عزیز...مشکل پست شما اینه که جاش تو تاپیک ایشون که دارن جنسشون رو میفروشن نیست...این تاپیک مثل مغازه شخصی ایشون هست...
دوست داری یکی بیاد تو مغازه شما هی از یه جنسی که نداری تعریف کنه و بگه از جنس تو بهتره ..!!!؟؟؟مسلما نه!!

به خدا درک این موضوع خیلی سخت نیست...
به صاحب تاپیک هم پیشنهاد میدم پستها رو گزارش بده تا پاک کنن و با خاطی برخورد کنند...خیلی سریع پست های بی ربط رو پاک میکنند
در ضمن من خودمم s2دارم ولی هر موقع 4s رفیقم رو دستم میگیرم تفاوت قیمت رو به راحتی احساس میکنم...

دوست عزیز...مشکل پست شما اینه که جاش تو تاپیک ایشون که دارن جنسشون رو میفروشن نیست...این تاپیک مثل مغازه شخصی ایشون هست...
دوست داری یکی بیاد تو مغازه شما هی از یه جنسی که نداری تعریف کنه و بگه از جنس تو بهتره ..!!!؟؟؟مسلما نه!!

به خدا درک این موضوع خیلی سخت نیست...
به صاحب تاپیک هم پیشنهاد میدم پستها رو گزارش بده تا پاک کنن و با خاطی برخورد کنند...خیلی سریع پست های بی ربط رو پاک میکنند
در ضمن من خودمم s2دارم ولی هر موقع 4s رفیقم رو دستم میگیرم تفاوت قیمت رو به راحتی احساس میکنم...

مرسی از شما دوست من .

اشکالی نداره . 1.255.000 آخرین مشتری اگر کسی بیشتر از این پیشنهاد نداد امروز با ایشون معمله می کنم .

مرسی از شما دوست من .

اشکالی نداره . 1.255.000 آخرین مشتری اگر کسی بیشتر از این پیشنهاد نداد امروز با ایشون معمله می کنم .

داش آرش خودتو ناراحت نکن دادا.گوشیت خیلی هم تمیزه.قیمتت هم عالیه.من خودم اگه نخریده بودم حتما ازت میخریدم.هم گوشیت تمیزه,هم قیمت مناسبه(مثکه بعضیا جدیدا از قیمتا خبر نرن! گوشیت تا 1300 می ارزه),خیلیم خوش اخلاقی و خوش برخوردی.
جواب هر کسی هم نمیدی که خودش ایول داره.خراب سیبیل پهلوونیتیم داش.ایشالا خوب بفروشی.یا علی

داش آرش خودتو ناراحت نکن دادا.گوشیت خیلی هم تمیزه.قیمتت هم عالیه.من خودم اگه نخریده بودم حتما ازت میخریدم.هم گوشیت تمیزه,هم قیمت مناسبه(مثکه بعضیا جدیدا از قیمتا خبر نرن! گوشیت تا 1300 می ارزه),خیلیم خوش اخلاقی و خوش برخوردی.
جواب هر کسی هم نمیدی که خودش ایول داره.خراب سیبیل پهلوونیتیم داش.ایشالا خوب بفروشی.یا علی
دوست من دمت گزم لطف داری .

گوشی فروخته شد . از همه دوستان تشکر می کنم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or