آیفون 4 اس ، 32 گیگابایت مشکی + کیبور بلوتوث

arash63

کاربر سایت
Rating - 100%
1   0   0
سلام

یک دستگاه آیفون 4 اس 32 گیگابایت مشکی دارم . حدود 2 ماهه که از App Store دبی خریداری کردم . دستگاه کوچکترین مشکل و خط و خشی نداره (از همون موقع خرید روش برچسب چسبوندم و در یک قاب Capdase که در عکس هم مشاهده می کنید بوده) و با نو فرقی نداره .
این قاب Capdase اورجینال هست و حدود 40 تومان در اومده که به همراه گوشی داده میشه .
ورژن IOS هم 5.1.1 هست و جیلبریک شده هست .
برای راه اندازی بلوتوث نرم افزار Aire Blue Sharing از Cydia براش خریدم که حدوداً 15 هزار تومان هزینش هست و بلوتوثش کاملاً بدون مشکل کار می کنه .
نرم افزار HOT Spot Shield با اکانت پرمیوم 1 ساله براش خریدم حدود 25 هزار تومان در اومده (یعنی شما 1 سال چیز پی ان رایگان با بهترین کیفیت ممکن روش دارید)
در صورتی که بخواهید هر نرم افزاری که بخواید براتون نصب می کنم .

یک عدد کیبورد بلوتوث هم دارم که به شکل کیبورد MAC هست و با هر وسیله ای که بلوتوث داشته باشه مثل (انواع گوشی موبایل و PS3 و انواع PC و لپتاپ و ...) ست می شه .

قیمت نو گوشی بدون هیچ متعلقاتی در حال حاضر 1.599.000 تومان هست .
بنابراین قیمت پایه برای آیفون و متعلقات رو میذارم 1.250.000 تومان که فکر می کنم کاملاً منصفانست و لطفاً قیمت پرت هم نددید و به بالاترین پیشنهاد فروخته می شه .
قیمت کیبورد هم 50.000 تومان .

از دوستان عزیزم هم خواهش می کنم از هر گونه چونه زدن و اظهار نظر بی مورد جداً خودداری نمایند .

من تهران هستم ، ترجیهاً اولویت فروش حضوری هست .
در ضورت فروش شهرستان هزینه ارسال به عهده خریدار .

Attachments

• 20120714_111544.jpg
    20120714_111544.jpg
    115.3 KB · مشاهده: 30
  • 20120714_112126.jpg
    20120714_112126.jpg
    169.5 KB · مشاهده: 51
  • 20120714_112312.jpg
    20120714_112312.jpg
    168.2 KB · مشاهده: 37
  • 20120714_112331.jpg
    20120714_112331.jpg
    198.8 KB · مشاهده: 40
  • 20120714_112339.jpg
    20120714_112339.jpg
    178.5 KB · مشاهده: 46
  • 20120714_112514.jpg
    20120714_112514.jpg
    191.7 KB · مشاهده: 60
آخرین ویرایش:
1.200 هستم . میدیش به ما
دوست من. اگه پيشنهاد بالاتري نبود ، مال شما

---------- نوشته در 09:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:39 PM ارسال شده بود ----------

بحثه الکی نبود
یک راهنمایی برای کسایی بود که میخوان این گوشیو بخرن
galexy s2 بهتره فدات شم
برای شما کلیشه ای هست چون در این مقایسه آیفون شکست خورد.
بای
باشه عزيزم قبول شما برو سامسونگ بخر ، داستانه گربه. و گوشت. و پيف پيفه

دوست من. اگه پيشنهاد بالاتري نبود ، مال شما

---------- نوشته در 09:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:39 PM ارسال شده بود ----------

باشه عزيزم قبول شما برو سامسونگ بخر ، داستانه گربه. و گوشت. و پيف پيفه

نیاز نیست الآن گلکسی اس 3 دارم
شما مثله اینکه در زندگیتون با این داستانا رو به رو شدین و فکر می کنین بقیه هم مثله شما با این داستانا برخوردن نه بنده خدا ما کجاییم و تو کجا؟!

به همون 1200 بده...بهتر از این توخواب پیدا کنی
بای بای

بحثه الکی نبود
یک راهنمایی برای کسایی بود که میخوان این گوشیو بخرن
galexy s2 بهتره فدات شم
برای شما کلیشه ای هست چون در این مقایسه آیفون شکست خورد.
بای
دوست عزیز یعنی چی اس2 بهتره؟
من الان اس3 دارم ولی هیچی برام آیفون نمیشه

دادا قیمت آخر رو بفرست برام
راستی پارت نامبرش اماراته ؟
ae/a ؟

سلام

یک دستگاه آیفون 4 اس 32 گیگابایت مشکی دارم . حدود 2 ماهه که از App Store دبی خریداری کردم . دستگاه کوچکترین مشکل و خط و خشی نداره (از همون موقع خرید روش برچسب چسبوندم و در یک قاب Capdase که در عکس هم مشاهده می کنید بوده) و با نو فرقی نداره .
این قاب Capdase اورجینال هست و حدود 40 تومان در اومده که به همراه گوشی داده میشه .
ورژن IOS هم 5.1.1 هست و جیلبریک شده هست .
برای راه اندازی بلوتوث نرم افزار Aire Blue Sharing از Cydia براش خریدم که حدوداً 15 هزار تومان هزینش هست و بلوتوثش کاملاً بدون مشکل کار می کنه .
نرم افزار HOT Spot Shield با اکانت پرمیوم 1 ساله براش خریدم حدود 25 هزار تومان در اومده (یعنی شما 1 سال چیز پی ان رایگان با بهترین کیفیت ممکن روش دارید)
در صورتی که بخواهید هر نرم افزاری که بخواید براتون نصب می کنم .

یک عدد کیبورد بلوتوث هم دارم که به شکل کیبورد MAC هست و با هر وسیله ای که بلوتوث داشته باشه مثل (انواع گوشی موبایل و PS3 و انواع PC و لپتاپ و ...) ست می شه .

قیمت نو گوشی بدون هیچ متعلقاتی در حال حاضر 1.599.000 تومان هست .
بنابراین قیمت پایه برای آیفون و متعلقات رو میذارم 1.250.000 تومان که فکر می کنم کاملاً منصفانست و لطفاً قیمت پرت هم نددید و به بالاترین پیشنهاد فروخته می شه .
قیمت کیبورد هم 50.000 تومان .

از دوستان عزیزم هم خواهش می کنم از هر گونه چونه زدن و اظهار نظر بی مورد جداً خودداری نمایند .

من تهران هستم ، ترجیهاً اولویت فروش حضوری هست .
در ضورت فروش شهرستان هزینه ارسال به عهده خریدار .

سلام دوست عزیر اینجا همه انگار قیمت اپل و اجناس ندارن شما برو به انجمن اپل 10درصد زیر قیمت بده بره یا اگر تهران هستی شماره بده من برات بفروشم

سلام دوست عزیر اینجا همه انگار قیمت اپل و اجناس ندارن شما برو به انجمن اپل 10درصد زیر قیمت بده بره یا اگر تهران هستی شماره بده من برات بفروشم

سلام دوست من

آخه اینا انجمن خوبی بود ، فگر نمی کردم به این سرعت این تاپیک رو خراب کنن . آره تهرانم 09123384043
من واقاً دارم قیمت خوبی می دم . اگه کسی نمی خواد بخره و از قیمت بازار خبر نداره دلیل نداره اینجا اسپم بده . واقاً متاسفم.
اون دوستی که راجع به گلکسی صحبت میکنه ، گلکسی هیچ ربطی به آیفون نداره ، پس همینجا این بحث رو تموم کنید لطفاً .

تا بحال بیشترین پیشنهاد 1.230.000 تومان بوده .

دوستان پیشنهاد بدید .

آقاجان خریدار نیستی بیخود میکنی میای تاپیک این بنده خدارو به گند میکشی.یه ریزه شعور هم خوب چیزیه.
دوست عزیز شما هم وقتی تاپیک ایجاد میکنی باید قفل کنی تا از پیغام خصوصی با خریدارها در ارتباط باشی چون همیشه یه عده بی فرهنگ کارشون همینه که تاپیکهارو با بقالی اشتباه میگیرن.هرکیم گفته s2 بهتره مخش تاب داره.
شرمنده دخالت کردم ولی بدجور قاطی کردم.

نیاز نیست الآن گلکسی اس 3 دارم
شما مثله اینکه در زندگیتون با این داستانا رو به رو شدین و فکر می کنین بقیه هم مثله شما با این داستانا برخوردن نه بنده خدا ما کجاییم و تو کجا؟!

به همون 1200 بده...بهتر از این توخواب پیدا کنی
بای بای
شرمنده باید اینو بگم چون خودم تجربشو دارم
شما بهترین و با قابلیت ترین گوشی دنیارو داشته باش مثل من که htc evo 3d داشتم عکس سع بعدی میگرفت و فیلم سه بعدی میگرفت دیگه از این سر تر
galaxy s2 داشتم ولی کلاس کار اپل خیلی فرق میکنه در نهایت بازم دیدم با اینکه اپل کارایی های اینا رو نداره ولی یه گوشی تو چشمیه
glaxy s3 که هیچی 10 هشم بگیری بازم اپل تو چشم تره با کلاس تره و همه پسند تر اونایی هم که میگن نه فلانه خز شده خودشون اپل بهشون بدن خدا رو دیگه نمیشناسن

قیمت نو گوشی شما 1550000 هست گوشی هم دسته دو اون حداقل 35% زیر قیمت هست
که با احتساب 35% میشه همون 1 من
به نظر من همون 1230 خیلی خیلی قیمت خوبی هست
مبارک خریدار باشه

قیمت نو گوشی شما 1550000 هست گوشی هم دسته دو اون حداقل 35% زیر قیمت هست
که با احتساب 35% میشه همون 1 من
به نظر من همون 1230 خیلی خیلی قیمت خوبی هست
مبارک خریدار باشه

خداییه مثل یه مغازه دار توی علااللدین حرف زدی ;) ولی با این تفاوت که اونا یکم با انصافترن و میگین 25 تا 30 درصد ولی 35 دیگه خدایی عجیب گفتی ...... :-o

یه پیشنهاد 1.250.000 هم دارم ، کسی بیشتر نخواست ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or