آیا Xbox One میخرید؟

آیا Xbox One میخرید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    419
  • نظرسنجی بسته شده است .
مگه پول علف خرسه كه به اين اسباب بازى بدم.
فقط PS4

اتفاقا PS4 اسباب بازی هستش ! اسمشو معنی کن >>> Play station یعنی ایستگاه بازی:d Xbox one یک کنسول All in one هستش.اصلا من چرا دارم اینو واسه تو توضیح میدم ها؟فکر کنم ده سالی ازت بزرگترم:d

اتفاقا PS4 اسباب بازی هستش ! اسمشو معنی کن >>> Play station یعنی ایستگاه بازی:d Xbox one یک کنسول All in one هستش.اصلا من چرا دارم اینو واسه تو توضیح میدم ها؟فکر کنم ده سالی ازت بزرگترم:d
یعنی شما ps4 نمیخری؟؟:d
راستی نمیتونم بیارمت تو دوستام خودت اینکارو بکن:d

من دوست دارم که بخرم ولی پیترسم این اوایل با دشواری های بسیار روبرو بشم

By Tapatalk
دوشواری ماله مرده.پس با خیال راحت بخر:d
......
من خاضرم x1 نخرم.ولی به یه شرط.یک بازی اول شخص بهم مغرفی کنین که گیم پلی روون و سرعتی شبیه هیلو داشته باشه و بشه forge انجام داد.اگه همچین بازی وجود داشته باشه من از خیر x1 میگزرم.

......
من خاضرم x1 نخرم.ولی به یه شرط.یک بازی اول شخص بهم مغرفی کنین که گیم پلی روون و سرعتی شبیه هیلو داشته باشه و بشه forge انجام داد.اگه همچین بازی وجود داشته باشه من از خیر x1 میگزرم.
killzone دیگه ! :|:d

......
سریع توبه کن:d فکر کنم 4ثانیه از بازی عمو سم لیک رو ندیدی/:)

من فعلا قصد خریدش رو ندارم

فعلا تقریبا الویتهام به صورت زیر هست:

اول 3DS

دوم Wii U

سوم هم احتمالا یکی از محصولات PS مثل ps3 یا ps4 یا vita

در آخر شاید Xbox one شایدم نه

و در کل اگه پولی باشه که اینها رو بخوام بگیرم که فعلا حتی پول 3DS هم نیست !

آخرین ویرایش:
البته یه چیزی بگم فعلا هیچکدوم از 2کنسول به درد نمیخورن زیاد. تا6ماه دیگه صبر کنین هم بازی های بهتری میاد و هم قیمت کمی پایینتر میاد.:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or