آیا Street Fighter V برای Xbox One نیز عرضه خواهد شد؟ کپکام: به هیچ وجه

Celebrimbor

Vae Victus
کاربر سایت
street_fighter_5_e3_2015_11.jpg

کپکام بالاخره آب سردی بر روی گمانه‌زنی‌های مرتبط با عرضه SF V برای کنسول X1 ریخت.

Street Fighter V در دسامبر 2014 بود که به عنوان یک انحصاری PC و PS4 معرفی شد. اما با توجه به سابقه کپکام در عرضه نسخه‌های مختلف از این فرنچایز عده‌ای تصور می‌کنند که احتمال عرضه نسخه Ultra یا Super از این عنوان (همانند SF IV) برای کنسول مایکروسافت نیز وجود دارد.

با این حال، نماینده‌ای از کپکام به Gamespot گفته است که هیچ نسخه‌ای از SF V هیچ‌گاه برای Xbox One عرضه نخواهد شد.

این نماینده صحبت‌هایی در مورد رابطه و همکاری نزدیک با سونی کرده و اذعان داشته که این همکاری سودهایی افزون بر پشتیبانی در بازاریابی بازی برایشان خواهد داشت.

کپکام: «موضوع، مدیریت محتوای پیش از لانچ (عرضه) بازی نیست، بلکه رابطه ما با سونی درهایی برایمان باز خواهد کرد (ایجاد فرصت) و امکان دسترسی به چیزهایی را در اختیارمان قرار خواهد داد که قبلا امکانش را نداشتیم».

در ادامه: «کاربرد رابطه ما با سونی در قسمت گیم‌پلی و ساخت و توسعه بازی است، و تنها محدود به ارزشی که در بازاریابی برایمان دارد، نمی‌شود».

رییس بخش Xbox، آقای «فیل اسپنسر» نیز چندی پیش در هنگام معرفی SF V و انحصاری بودنش صحبت‌هایی کرده بود و اظهار کرده بود که از دست دادن این قرارداد را جبران خواهد کرد:

«قراردادهای تجاری چیزی هستند که اتفاق می‌افتند. ما هم قرار نیست که همه این قراردادها را انجام دهیم. وقتی که ما یک فرنچایز First Party در یک سبک داریم ترجیح می‌دهیم در فرنچایز خودمان سرمایه‌گذاری کنیم».

در ادامه: «قراردادهای مختلفی برای بستن وجود دارد. اما حصول اطمینان از اینکه ما یک IP که گیمران Xbox آن را دوست داشته باشند، داشته باشیم، [به نظرم] بسیار مهم است».

در آخر: «من بدم نمی‌آید که گیمران Xbox بتوانند تمامی بازی‌ها را تجربه کنند، اما در دنیای تجارت تنها برخی از قراردادها بسته می‌شوند [نه همه آن‌ها]. این‌ها همه بخشی از رقابت است».

منبع

آخرین ویرایش:
یعنی میگی مشکل از پورت بوده برای 360 منتشر نشده؟ الان نسخه جدید برای 360 برای منتشر میشه ، پس این حرف های فقط بهانه بوده که ارزش این کارو زیر سوال نبره که سونی پول داده بازی انحصاری کرده ، این شخص میتونست بعد از چندین سال نسخه چهارم هم برای 360 عرضه کنه ، ولی نکرد و گزاشت انحصاری بمونه
اگر بازی برای 360 عرضه میشه حدود 400 میلیون دلار فروش فقط روی همین پلتفروم فروش میکرد ،
جالبه که اینکه این بازی قبلا برای پی سی منتشر شده بود ولی فقط چهارم منتشر شده ، الان هر چی متال گیر هست یک سال بعدش برای کامپیوتر منتشر شده ، چرا فقط نسخه سوم و چهارم منتشر نکرده ؟ چون پای ps3 در میان بوده و سونی این بازی رو مال خودش کرده
PC هم به نوعی پلتفروم مایکروسافت هست ، مثلا تایتان فال فقط برای پلتفروم مایکروسافت منتشر شده ،
ولی SFV یکم عجیب هست برای پی سی منتشر بشه ولی برای XBOX ONE منتشر نشه ، این رو نمیشه گفت برای پلتفروم سونی منتشر شده
یا فقط من نفهمیدم چی گفتی، یا خودتم نفهمیدی. :|

سری متال گیر تقریبا هیچ وقت انحصاری نبودن. تنهای MGS ـی که انحصاری بود شماره 4 بود که اونم هزاران بار کوجیما گفت به خاطر سایز دیسک بلوری انحصاری شد و اگه میخواست روی ایکس باکش بده، باید 4 دسک یا بیشتر میشد و همین اینکه از بعضی مدل های سونی مثل دسته استفاده کرده بود که باید همرو تغییر میدادن. الان مطمئن باشید اگه قرار باشه یه ریمستر از شماره 4 بزنن، روی Xone هم میاد این بازی. پس الکی ربطی ندین به جریانات این نسل. در ضمن فن بیس اصلی این بازی از اول روی PS بود.
این جریان حجم بالای MGS4 توجیه کوجیما بود به نظرم......میشد حداقل رو PC بیاد
یا بعدا رو X360 فشرده سازی بشه و منتشر شه......
سونی خودش اینو انحصاری کرد و داخل بازی هم همه جا امضای PS3هست اگه میخواستن مولتی بسازن این قسمتارم نمی آوردن

.

انحصاری کردن عناوین بیشتر از اینکه باعث فروش اون پلتفروم بشه برعکس نفرت کینه طرفدارای مقابل به همراه داره
غیر از اینکه یه عده گیمر محروم میشن تاثیری تو پیشرفت صنعت گیم نداره

خوب من الان بخوام Bloodborne بازی کنم جمعا باید نزدیک دومیلیون هزینه کنم . درصورتی که اگه برای PC منتشر میشد نهایت با پرداخت 60 دلار ختم به خیر میشد سودشم میرفت تو جیب سازنده بازی
حالا یکی بخواد TR تجربه کنه به همین شکل باید دوباره هزینه کنه .

خیلی ها هستن در اینجور مواقع کلا قید تجربه اون بازی میزنن بیخیالش میشن

خود من بشخصه Bloodborne اصلا بازی نکردم هیچ اتفاق خاصی هم برام پیش نیومده :d

Bloodborne اگه اشتباه نکنم نزدیک 1 میلیون نسخه فروش کرده . ولی اگه انحصاری نبود راحت میتونست بیشتر از 4 میلیون نسخه مثل ویچر 3 فروش کنه

منی که با رابط کاربری پلتفروم PC راحتم چرا باید مجبور بشم بازی مورد علاقمو روی یک پلتفروم دیگه بازی کنم ؟؟

حالا Bloodborne که از ابتدا در انحصار سونی بوده مولتی پلتفروم نبوده .اما بطور کل انحصاری کردن بازیهای مولتی پلتفروم مثل TR . SFV جز کینه نفرت چیز دیگه ایی بهمراه نداره اعتباری برای هیچ شرکتی بوجود نمیاره . عده خیلی کمی رو میتونه قانع کنه به خرید پلتفروم رقیب.

باز یه بازی از بیخ بون انحصاری باشه میگیم اشکالی نداره ماکه کلا بازی نکردیمو برامونم اهمیتی نداره میخواد چقدر شاهکار باشه
ولی انحصاری کردن عناوین مولتی پلتفروم واقعا مسخرس

این نشون میده سونی مایکرو سافت جرات ریسک ندارن و میترسن بازم گند زدن عناوینی مثل اوردر و رایز تکرار کنن برای همین سعی میکنن برن سراغ استدیو های با استعداد و با پول انحصاریشون کنن
این نه تنها باعث پیشرفت صنعت گیم نمیشه بلکه خیلی هم وحشتناکه .
صنعت گیم به میدون جنگ تبدیل میکنه ..

آخرین ویرایش:
^^
شما انگار اطلاع نداری که Bloodborn از اول ایده خود Japan Studio ـه سونی بوده و تمامی هزینه اش هم خود سونی متقبل شده و فقط در این راه از Fromsoftware خواستن بهشون کمک کنه؟ هیچ وقت مولتی نبوده که بخواد انحصاری بشه.

^^
^^
شما انگار اطلاع نداری که Bloodborn از اول ایده خود Japan Studio ـه سونی بوده و تمامی هزینه اش هم خود سونی متقبل شده و فقط در این راه از Fromsoftware خواستن بهشون کمک کنه؟ هیچ وقت مولتی نبوده که بخواد انحصاری بشه.

اگه با دقت میخوندید عرض کردم
حالا Bloodborne که از ابتدا در انحصار سونی بوده مولتی پلتفروم نبوده .اما بطور کل انحصاری کردن بازیهای مولتی پلتفروم مثل TR . SFV جز کینه نفرت چیز دیگه ایی بهمراه نداره اعتباری برای هیچ شرکتی بوجود نمیاره . عده خیلی کمی رو میتونه قانع کنه به خرید پلتفروم رقیب

هرچند باز هم معتقدم Bloodborne اگه انحصاری نبود راحت 5 میلیون میفروخت خیلی هم معروف تر از اینی میشد که الان هست

در کل وقتی اسم مقدس Sony Computer Entertainment در میون باشه واژه "انحصاری" همیشه بهمراه داشته و چیز جدیدی نیست

باز گلی به جمال Microsoft Studios حداقل تا حدودی هوای ما PC GAMER هارو داشته

آخرین ویرایش:
مایکروسافت میره تام دایدر انحصاری میکنه سونی استریت فایتر که نسخه قبلش روی تمام کنسول ها به زور 2میلیون فروخته :)) بزار هرچی بازی این مدلیه سونی انحصاری کنه :)

مایکروسافت میره تام دایدر انحصاری میکنه سونی استریت فایتر که نسخه قبلش روی تمام کنسول ها به زور 2میلیون فروخته :)) بزار هرچی بازی این مدلیه سونی انحصاری کنه :)

خدا شمارو حفظ كنه واسه اين انجمن ، حالا هركدوم از يوزرها كه هستي !

^^

اگه با دقت میخوندید عرض کردم

هرچند باز هم معتقدم Bloodborne اگه انحصاری نبود راحت 5 میلیون میفروخت خیلی هم معروف تر از اینی میشد که الان هست

در کل وقتی اسم مقدس Sony Computer Entertainment در میون باشه واژه "انحصاری" همیشه بهمراه داشته و چیز جدیدی نیست

باز گلی به جمال Microsoft Studios حداقل تا حدودی هوای ما PC GAMER هارو داشته

آخه اگه به حرف شما باشه که کلا نباید دیگه شرکت ها هیچ انحصاری بزنن چون اگه مولتی بزنن فروششون بیشتر میشه! باید همون Uncharted هم مولتی بلتفرم بزنه که فروشش 5-6 برابر کنسول خود سونی بشه!!! این حرف منطقی بود الان؟!

شما اگه یکم تحقیق بکنی متوجه میشی فروش سری استریت فایتر به مراتب از توم رایدر بیشتر بوده:)

آخه اگه به حرف شما باشه که کلا نباید دیگه شرکت ها هیچ انحصاری بزنن چون اگه مولتی بزنن فروششون بیشتر میشه! باید همون Uncharted هم مولتی بلتفرم بزنه که فروشش 5-6 برابر کنسول خود سونی بشه!!! این حرف منطقی بود الان؟!

خوب این که ارزوی همه گیمرهاس :d اگه بازی انحصاری وجود نداشت امار بن مسدود شدن کاربرا تقریبا به صفر میرسید :d
خارج از شوخی

Uncharted که کلا ید طولایی در پلی استیشن داره مقایسش درست نیست حالا چون Bloodborne اولین نسخه از این سری بود اندکی امید بود حداقل برای PC عرضه بشه که خوب این اتفاق نیوفتاد Sony Computer Entertainment مثل همیشه کارشو کرد . خیلی ها محروم شدن.

اما انحصاری کردن بازیهای مولتی پلتفروم اصلا جالب نیست امیدوارم سونی مایکرو بیشتر ریسک کنن رو ip های جدید سرمایه گذاری کنن.

درسته که اوردر و رایز سونی و مایکرو ناامید کردن اما باید دنبال کشف استعداد باشن نه اینکه با پول استدیوهای موفق ببرن زیر پرچم خودشون . این اصلا به سود صنعت گیم نیست.

آخرین ویرایش:
نبوده اون زمان که اینترنت درست حسابی نبوده حتی بازی سنتر نبوده حتی کسایی مثل شماها ایکس باکس اولین رو نمیشناختین
https://en.wikipedia.org/wiki/Metal_Gear_Solid_2:_Sons_of_Liberty
Metal Gear Solid 2: Substance for Xbox Reviews - Metacritic
قربون شکلت، دوست عزیز، منم نگفتم که اولین بار واسه Xbox 360 اومد؛ گفتم نسخه اصلی (Sons of liberty) فقط برای PS2 اومد و Substance (که یه جورایی میشد بهش گفت Complete edition) برای PC و اولین ایکس باکس منتشر شد. من هیچوقت سعی نمیکنم حرف الکی بزنم. با اینکه 3سال بیشتر نیست که با سری متال گیر آشنا شدم ولی هرجا بخوام درباره ش حرفی بزنم، قبلش تحقیق میکنم.

- - -ویرایش - - -

ولی SFV یکم عجیب هست برای پی سی منتشر بشه ولی برای XBOX ONE منتشر نشه ، این رو نمیشه گفت برای پلتفروم سونی منتشر شده
داداش سونی پول داده، سرمایه گذاری کرده، الان کپکام داره با پول سونی SFV میسازه. خب بایدم انحصاریش باشه! اینا هم هرجا میرن، قیافه میگیرن که اگه ما نبودیم SFVـی هم وجود نداشت! البته به نظر من کپکام به خاطر پول مفت و مجانی اینکارو کرد وگرنه شرکت به این بزرگی با این همه سال سابقه یعنی پول نداشته واسه مهمترین و پرفروش ترین فرانچایز خودش بذاره؟
به هرحال این کپکامه که باید سرزنش بشه! سونی فقط از فرصت استفاده کرده و شاید اگه مایکروسافت زودتر میجنبید، قضیه کاملا برعکس میشد!

- - -ویرایش - - -

:)):)):))=))
=))=))=))

برو پسر، برو...
برو بازیای درپیتت رو بازی کن... برو کالافتو بازی کن... حداقل یه حرفی میزنید، قبلش یه ذره تحقیق کنید=))

Street Fighter IV جمعا بالای 8 میلیون نسخه فروخت. (دوبرابر مورتال کمبت9)

از اینکه موجبات خنده و شادی ما رو فراهم کردی، بسیار ممنونم:دی

الان اگه استریت انحصاری نمیشد هم همین حرفو میزدی؟کاملا مشخصه از این سری و اعتبار و فروشش هیچی نمیدونی فقط خواستی یه چیزی بپرونی!هروقت میزان اطلاعاتت در حد تز دادن بود بیا فن بازی دربیار:)

Uncharted که کلا ید طولایی در پلی استیشن داره مقایسش درست نیست حالا چون Bloodborne اولین نسخه از این سری بود اندکی امید بود حداقل برای PC عرضه بشه که خوب این اتفاق نیوفتاد Sony Computer Entertainment مثل همیشه کارشو کرد . خیلی ها محروم شدن.
خوب آخه بازم درست درست نیست این حرف :دی نمیشه که همیشه با عناوین قدیمی ادامه داد. هر عنوانی از یه جایی شروع شده. توی روند پیشرفت هم باید عناوین و IP های جدیدی هم معرفی بشن که بتونن شرکت رو سر پا نگه دارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or