آیا Street Fighter V برای Xbox One نیز عرضه خواهد شد؟ کپکام: به هیچ وجه

Celebrimbor

Vae Victus
کاربر سایت
street_fighter_5_e3_2015_11.jpg

کپکام بالاخره آب سردی بر روی گمانه‌زنی‌های مرتبط با عرضه SF V برای کنسول X1 ریخت.

Street Fighter V در دسامبر 2014 بود که به عنوان یک انحصاری PC و PS4 معرفی شد. اما با توجه به سابقه کپکام در عرضه نسخه‌های مختلف از این فرنچایز عده‌ای تصور می‌کنند که احتمال عرضه نسخه Ultra یا Super از این عنوان (همانند SF IV) برای کنسول مایکروسافت نیز وجود دارد.

با این حال، نماینده‌ای از کپکام به Gamespot گفته است که هیچ نسخه‌ای از SF V هیچ‌گاه برای Xbox One عرضه نخواهد شد.

این نماینده صحبت‌هایی در مورد رابطه و همکاری نزدیک با سونی کرده و اذعان داشته که این همکاری سودهایی افزون بر پشتیبانی در بازاریابی بازی برایشان خواهد داشت.

کپکام: «موضوع، مدیریت محتوای پیش از لانچ (عرضه) بازی نیست، بلکه رابطه ما با سونی درهایی برایمان باز خواهد کرد (ایجاد فرصت) و امکان دسترسی به چیزهایی را در اختیارمان قرار خواهد داد که قبلا امکانش را نداشتیم».

در ادامه: «کاربرد رابطه ما با سونی در قسمت گیم‌پلی و ساخت و توسعه بازی است، و تنها محدود به ارزشی که در بازاریابی برایمان دارد، نمی‌شود».

رییس بخش Xbox، آقای «فیل اسپنسر» نیز چندی پیش در هنگام معرفی SF V و انحصاری بودنش صحبت‌هایی کرده بود و اظهار کرده بود که از دست دادن این قرارداد را جبران خواهد کرد:

«قراردادهای تجاری چیزی هستند که اتفاق می‌افتند. ما هم قرار نیست که همه این قراردادها را انجام دهیم. وقتی که ما یک فرنچایز First Party در یک سبک داریم ترجیح می‌دهیم در فرنچایز خودمان سرمایه‌گذاری کنیم».

در ادامه: «قراردادهای مختلفی برای بستن وجود دارد. اما حصول اطمینان از اینکه ما یک IP که گیمران Xbox آن را دوست داشته باشند، داشته باشیم، [به نظرم] بسیار مهم است».

در آخر: «من بدم نمی‌آید که گیمران Xbox بتوانند تمامی بازی‌ها را تجربه کنند، اما در دنیای تجارت تنها برخی از قراردادها بسته می‌شوند [نه همه آن‌ها]. این‌ها همه بخشی از رقابت است».

منبع

آخرین ویرایش:
باز سونی انقدر شجاعت داره که روی PC هم عرضه میکنه ماکروسافت که PC رو کلا فراموش کرده و KI رو نمیذاره روی ویندوز بیاد... :(
هرشرکتی تو جبهه PC هستش دمش گرم هرکی نیست خدا ازش نگذره.

باز سونی انقدر شجاعت داره که روی PC هم عرضه میکنه ماکروسافت که PC رو کلا فراموش کرده و KI رو نمیذاره روی ویندوز بیاد... :(
هرشرکتی تو جبهه PC هستش دمش گرم هرکی نیست خدا ازش نگذره.
KI که هنوز کامل نشده. دوما انتقادی که همیشه خیلیا به برند XBOX دارن اینه که خیلی از بازیهاش چه نسل پیش و چه الان روی PC هم میومدن(رو همین حساب انحصاری هم محسوب نمیشدن) اینهم روی PC میاد چون خود Capcom هم میدونه بازار PC رو از دست بده به ضرر خودش هست نه PC گیمرها

اونایی که اون زمان فلان شرکت رو بخاطر انحصاری زمانی کردن فلان بازی ادونچر می کوبیدن و مسخرش می کردن آیا حالا هم میان و سونی را متقابلا بکوبن و مسخره کنن؟؟اکثرشون خیر:d

.

«قراردادهای تجاری چیزی هستند که اتفاق می‌افتند. ما هم قرار نیست که همه این قراردادها را انجام دهیم. وقتی که ما یک فرنچایز First Party در یک سبک داریم ترجیح می‌دهیم در فرنچایز خودمان سرمایه‌گذاری کنیم».

در ادامه: «قراردادهای مختلفی برای بستن وجود دارد. اما حصول اطمینان از اینکه ما یک IP که گیمران Xbox آن را دوست داشته باشند، داشته باشیم، [به نظرم] بسیار مهم است».

در آخر: «من بدم نمی‌آید که گیمران Xbox بتوانند تمامی بازی‌ها را تجربه کنند، اما در دنیای تجارت تنها برخی از قراردادها بسته می‌شوند [نه همه آن‌ها]. این‌ها همه بخشی از رقابت است».

کلا صحبت های تکراری همه ی دست اند کاران هس :d ولی خب بعضی جاهاش نیاز به تعمل دارد :d

به شخصه هیچ نسخه ای از این بازی انجام ندادم درست درمون این نسخه هم انجام نمیدنم 100% به خاطر اینکه طرفدار MK و TK هستم بیشتر اما به شخصه حاظر بودم این IP انحصاری ماکروسافت بشه اما سونی یه IP انحصاری جدید در سبک های مثل FPS یا TPS یا RPG از طرف خودش معرفی میکرد مثل Bloodborne که ادم لذت ببره .;)
اونایی که اون زمان فلان شرکت رو بخاطر انحصاری زمانی کردن فلان بازی ادونچر می کوبیدن و مسخرش می کردن آیا حالا هم میان و سونی را متقابلا بکوبن و مسخره کنن؟؟اکثرشون خیر:d

.

مشکل این دیدگاه اینکه این مسخره بازی یکی دیگه شروع کرد اصلا هم ربطی به انحصاری شدن فلان بازی برای کوبیدن یه شرکت نداشت مشکل از اونجای شروع شد که یه IP با قدمت بالا که فروش اون روی کنسول رقیب بالاتر بوده انحصاری کرد بعد شما انتظار داشتی سونی وایسه نگاه کنه و طرفدار های 3 آتیشه خودش بگه آروم باشین مشکلی نیست که اون IP انحصاری شرکت رقیب شده مشخصا هر عملی یه عکس العمل داره مشخصا این مسخره بازی با ماکروسافت شروع شده نمیشه هیچ جوره به سونی خورده گرفت که چرا این IP انحصاری کرده به هر حال سونی هم مجبور بوده برای کم کردن فشار که از طرف طرفدار ها میومده دست به عکس العمل متقابل بزنه .

مشخصا اگه سونی این عمل شروع میکرد حق با شما بود اما ماکروسافت شروع کرده و نمیشه به سونی خورده ای گرفت .

خوب مسلما بازی از Controller Xbox One پشتیبانی نمیکنه
و برای ما PC GAMER ها که از دسته X1 استفاده میکنیم تنظیم دسته کمی سخت میشه
Xpadder لازم میشیم که البته ویبره کار نمیکنه

ببینیم کپکام برای این مهم چه تدابیری می اندیشد

آخرین ویرایش:
مشکل این دیدگاه اینکه این مسخره بازی یکی دیگه شروع کرد اصلا هم ربطی به انحصاری شدن فلان بازی برای کوبیدن یه شرکت نداشت مشکل از اونجای شروع شد که یه IP با قدمت بالا که فروش اون روی کنسول رقیب بالاتر بوده انحصاری کرد بعد شما انتظار داشتی سونی وایسه نگاه کنه و طرفدار های 3 آتیشه خودش بگه آروم باشین مشکلی نیست که اون IP انحصاری شرکت رقیب شده مشخصا هر عملی یه عکس العمل داره مشخصا این مسخره بازی با ماکروسافت شروع شده نمیشه هیچ جوره به سونی خورده گرفت که چرا این IP انحصاری کرده به هر حال سونی هم مجبور بوده برای کم کردن فشار که از طرف طرفدار ها میومده دست به عکس العمل متقابل بزنه .

مشخصا اگه سونی این عمل شروع میکرد حق با شما بود اما ماکروسافت شروع کرده و نمیشه به سونی خورده ای گرفت .
اولا من به خود سونی خرده نگرفتم و به بعضی طرفداراش خرده گرفتم......
تازه گیریم فردا فلان شرکت بخاطر سیاستاش پول یه عده رو کش رفت پس بقیه شرکتام باید پول یه عده رو کش برن؟؟؟؟؟مگه جنگل؟؟؟

حرف من اینه دقیقا همونطور که اونوقت به درستی از این کار مایکرو انتقاد شد باید از این کار سونی هم انتقاد میشد(هر دو شون کار زشتی کردن)

حالا کی گفته انتقاد نشده؟همین الان تو تاپیک e3 سونی هنوز دارن میگن کار خوبی نکرده بازی رو انحصاری کرده:-/
آره دیدم سه چهار نفری که نصفشونم PS ندارن گفتن کار خوبی نکرده......در مقابل 20...30 نفری که اون روز داشتن مایکرو رو از وسط نصف می کردن عده زیادین:d

حرف من اینه طرفداری نباید به حدی بشه که آدم چشم رو رو حقایق ببنده هر دو کار خیلی زشتی کردن هم مایکرو و هم سونی

موفق باشین

.

آخرین ویرایش:
اولا من به خود سونی خرده نگرفتم و به بعضی طرفداراش خرده گرفتم......
تازه گیریم فردا فلان شرکت بخاطر سیاستاش پول یه عده رو کش رفت پس بقیه شرکتام باید پول یه عده رو کش برن؟؟؟؟؟مگه جنگل؟؟؟

حرف من اینه دقیقا همونطور که اونوقت به درستی از این کار مایکرو انتقاد شد باید از این کار سونی هم انتقاد میشد(هر دو شون کار زشتی کردن)

.

حالا کی گفته انتقاد نشده؟همین الان تو تاپیک e3 سونی هنوز دارن میگن کار خوبی نکرده بازی رو انحصاری کرده:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or