آیا PS4 میخرید یا نه

آیا PS4 میخرید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    489
  • نظرسنجی بسته شده است .
حالا چون شما اصرار میکنی در صورت اینکه پولم رسید و خانومم هم مشکلی نداشت که به جز X1 یه کنسول دیگه داشته باشم حتما میخرم:dهمین X1 هم به بدبختی راضیش کردم بذاره بخرم:d
من اگه زن داشتم ، کاری میکردم خودش بیاد بگه برام ps4 بخر ، در این حد یعنی :d

من اگه مجبور باشم کلیه بفروشم هم ps4 میخرم:d
ولی xbone بهم بگن بیا مفتی ببر هم نمیخوامb-)

نه که مثلاً فکر کنید خیلی فن سونی هستما. نه. از مایکرو بدم میاد:>

من اگه مجبور باشم کلیه بفروشم هم ps4 میخرم:d
ولی xbone بهم بگن بیا مفتی ببر هم نمیخوامb-)

نه که مثلاً فکر کنید خیلی فن سونی هستما. نه. از مایکرو بدم میاد:>

این حرفو نزن به هر کسی xone مفتی بدن ورمیداره .. درجا میره میفروشه ps4 می گیره DDDDD:

حالا چون شما اصرار میکنی در صورت اینکه پولم رسید و خانومم هم مشکلی نداشت که به جز X1 یه کنسول دیگه داشته باشم حتما میخرم:dهمین X1 هم به بدبختی راضیش کردم بذاره بخرم:d

من اگه زن میداشتم واون نمیذاشت ایکس وان بخرم بین اون وایکس وان دومی روانتخاب میکردم!

میگم شما اونی نبودی که تو امضات نوشته بودی:d

I am waiting for X1 and PS4

دقیقا همونم:d ولی راستشو بگم؟
اینقدر شما در مقابلم جبهه گرفتید از PS4 دارم متنفر میشم:d اون اوایل میخواستم جفت کنسول ها رو پیش خرید کنم و یه نیمچه علاقه ای به PS4 داشتم که متاسفانه الان دیگه تو وجودم نیست! پس تصمیم گرفتم امضام رو عوض کنم و عبارت PS4 رو از توش برداشتم

- - -ویرایش - - -

من اگه زن میداشتم واون نمیذاشت ایکس وان بخرم بین اون وایکس وان دومی روانتخاب میکردم!

من اگه اینو بهش بگم که تا اخر عمرش افسرده میشه:d به شما هم پیشنهاد میکنم هر وقت متاهل شدید چنین کاری در حق خانومت نکن نهایت بی رحمیه:dهرچند که کاملا درکت میکنم;)

این حرفو نزن به هر کسی xone مفتی بدن ورمیداره .. درجا میره میفروشه ps4 می گیره DDDDD:

آخه کی ازش اون xone رو میخره که این بخواد بفروشتش؟=))
اگه برداره رو دستش میمونه تا آخر عمر:p

راستی دوستان اگه خواستید بگید براتون از اونور بیارن حواستون باشه به یکی که آمریکا هست بگید:d از اروپا بخوان بیارن گرونتر میشه:|

آمار چیزه دیگه ای رو میگه

http://forum.bazicenter.com/thread79301/

فک کن ایکسباس بلوری بخونه:دی پارادوکس ـه مافیایی:دی

همین 360ش اگه کپی خور نمیشد 10نفر هم تو ایران نمیخریدنش. اصالتی هم نداره این کنسول یه تازه ب دوران رسیده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or