آیا PS4 در آینده از بازیهای PS3 پشتیبانی میکند؟سونی پاسخ میدهد

19Rodar

کاربر سایت
PS4-logo-201_440-ds1-670x378-constrain.jpg

قبلا Jim Ryan سرپرست بخش اروپای کمپانی سونی در ماه June به طور واضح اعلام کرده بود که سونی راه مایکروسافت را در پیش نمی گیرد و برای PS4 به مانند کنسول Xbox one از قابلیت backward compatibility پشتیبانی نمیکند.حال به سراغ Shuhei Yoshida رئیس جهانی سونی می رویم تا در این مورد از ایشان سوال بپرسیم.

رئیس سونی پاسخ میدهد:
PS3 معماری بی نظیری دارد و بازیهایی که توسط SPU ساخته شده اند بسیار خوب هستند و این معماری چالش بسیار بزرگی برای ما به وجود آورده است.من هرگز نمی گویم هرگز ولی ما هیچ برنامه ای برای این قابلیت نداریم!

در نمایشگاه بازیهای هفتگی در پاریس نیز یوشیدا بار دیگر در پاسخ به آوردن قابلیت اجرای بازیهای PS3 روی PS4 با گفتن عبارت " خیر " اشاره کرد که سونی هیچ برنامه ای برای این کار ندارد.

بدین ترتیب سونی این بار نیز جوابی منفی به این سوال میدهد.نظر شما چیست؟شما چقدر به این قابلیت اهمیت میدهید؟

VG247
DS

آخرین ویرایش:
واقعا کار خوبی میکنه اون پشتیبانی از نسل قبل یک جور ضعف ماکروسافت در نسل حاظر رو نشون میده میخواد طرفدار ها رو با بازی های نسل قبلش که خوب عناوین خوبی درش بود جذب کنه

واقعا کار خوبی میکنه اون پشتیبانی از نسل قبل یک جور ضعف ماکروسافت در نسل حاظر رو نشون میده میخواد طرفدار ها رو با بازی های نسل قبلش که خوب عناوین خوبی درش بود جذب کنه

سونی کار خوبی نمیکنه، چون اصلاً کاری نمیکنه. چون اصلاً امکان انجام همچین کاری رو روی PS4 نداره. کار مایکروسافت هم برای ساپورت از BC روی XB1 اصلاً آسون نبود، ولی چون خود طرفدارها و دارندگان XB1 یا XB360 ازش خواستن این کار رو عملی کرد.

مطمعناً خیلی از افرادی که حاضرن بابت PS NOW و عناوین نسل قبلیش پول بدن و افرادی که در این نظر سنجی شرکت میکنن و به PS1/2 Classics رأی میدن بدشون نمیاد بابت بازیهایی که قبلاً پولشون رو دادن و تهیه کردن دیگه پول اضافه ندن و هر وقت خواستن بتونن ازشون استفاده کنن.

آدم یه حرفهایی می‌شنوه که ... ضمناً بازیهای نسل فعلی مایکروسافت هم خیلی خوب بودن ولی این هم باز دلیل نمیشه که برخی طرفدارها از عناوین خوب نسل پیششون چشم پوشی کنن.

BC چیزی که باید از قبل براش فکری کرد. ماکروسافت با اوردن این قضیه روی ONE معجزه کرده واسه خودش :دی از طرفی اگر کامل اجرا بشه یه مزیت فوق العاده خوب به حساب میاد.
سونی هم اگر از گذشته درس گرفته باشه دنبال BC نمیره. حرکت کردن رو به جلو خیلی بهتر تا اینکه ببینی کی چیکار کرده تو هم اون رو انجام بدی (مثل کنترلر Wii و Move).

PS2 و PS3 نخواستیم فقط PS1 رو بدن واسه PS4 با ساپورت تروفی من جشن میگیرم :love: :دی

من میگم همون کار هم نکنن عنوان های عالی PS1 وPS2 بیان remake کنن دوباره یه چندتا عنوان تاپ داشت دیگه انقدر استدیو هستش که از پس اینجور پروژه ها بر بیان نیازی نیست که خود استدیو سازنده اونها رو دوباره بازسازی کنه .:d:x
به شخصه ترجیح میدم یه عنوان ریمستر یا remake بشه برای تجربه دوبارش تا اینکه برم روی TV یا مانیتور بشینم عنوان قدیمی دوباره تجربه کنم به تجربه دوباره بازی با توجه به HD نبودن بازی های PS1 لطمه زیادی میزنه مگه اینکه روی PSP چیزی آدم دوباره بازی تجربه کنه یا اینکه یه TV قدیمی داشته باشی روی اون بازی کنی .:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or