آیا PS Now سونی قدرت رقابت با Backward Compatibility کنسول Xbox one را دارد؟

19Rodar

کاربر سایت
ps4-v-xboxone-221-610.jpg

بحث در مورد اینکه کدام یک از دو کمپانی سونی یا مایکروسافت در E3 2015 نمایش قانع کننده تری داشتند و پیروز E3 کدام کمپانی شد هنوز هم وجود دارد اما حقیقت غیر قابل انکار این است که رونمایی مایکروسافت از قابلیت پشتیبانی از بازیهای Xbox 360 یکی از بزرگ ترین رویدادهای E3 امسال بود.

سیلی از بازیهای Xbox 360 که برای شروع توسط این سیستم روی Xbox one پشتیبانی می شوند معرفی شده اند اما این لیست رو به افزایش است و انتظار می رود که اکثر عناوین موفق نسل قبل در طی 6 ماه آینده به این لیست اضافه شوند.رقابت بین کنسولهای Xbox و Play station از سالها پیش وجود داشته است و این بار مایکروسافت با این سیستم خط و نشان بزرگی برای سونی کشیده است به طوری که به نظر می رسد قابلیت PS Now سونی را که از طریق cloud-based می باشد، از دور خارج کرده است!

رقابت همواره جذاب بوده و اجازه دهید مقایسه ای کوتاه از بعضی قابلیت های این دو سیستم سونی و مایکروساقت داشته باشیم.

backward compatibility مایکروسافت از سخت افزار خاصی استفاده نمی کند و تنها چیزی درحدود ۴۵۰MB از سخت افزار Xbox 360 بر روی Xbox one شبیه سازی شده است .شبیه ساز اجرای بازیهای Xbox 360 بر روی Xbox one همین.هر چند بعضی بازیهای مورد نظر برای شروع با تاخیر انتشار در این سیستم رو به رو هستند (شاید به این علت که مایکروسافت در فکر بهینه سازی بهتر شبیه ساز آن بازیها برای Xbox one است) اما این قابلیت زمانی که بازیهای بیشتری به آن اضافه شوند، بزرگ و بزرگ تر می شود.ارزش واقعی این سیستم مایکروسافت وقتی بیشتر به چشم می آید که بازی باز با قیمت بسیار ارزان امتیاز این را به دست می آورد که بازیهای Xbox 360 را بر روی یک کنسول هیولا اجرا کند.

در طرف مقابل PlayStation Now متفاوت است.شما مجبورید اشتراک ماهیانه پرداخت کنید و به کنترلر DualShock 3 یا DualShock 4 نیاز دارید تا بین بازیهای موجود در محصولات سونی بر روی Play station 4 سویچ کنید.به عبارت بهتر شما بازیها را بر روی PS4 اجرا نمی کنید بلکه روی سرورهای سونی از طریق اینترنت اجرا می کنید.البته این معایب و مزایاهایی دارد.مزیت این قابلیت در این است که باید برای شما جذاب باشد که بازیهای PS3 و حتی PS4 را در کنار هم و بر روی سرورهای سونی از طریقPs Now که با تلویزیون های Bravia در سازگاری است به اجرا در آورید.اما نکته ضعف این سیستم در داشتن اینترنت پرسرعت و نزدیک بودن به سرور سونی برای اجرا شدن مناسب بازیهاست. حتی اگر شما قصد بازی کردن بخش singleplayer بازی ها را داشته باشید نیز به اینترنت پر سرعت عالی نیازمند هستید.

Backward Compatibility مایکروسافت به کاربران این اجازه را میدهد بدون پرداخت هیچگونه هزینه اضافی و تنها با داشتن دیسک بازیهای Xbox 360 خود از بازی کردن بازیهای نسل قبل بر روی کنسول نسل جدید خود لذت ببرند اما در نقطه مقابل سونی دو پکیج اشتراک پولی را برای سیستم PS Now خود در نظر گرفته است، اشتراک یک ماهه با هزینه $19.99 و اشتراک سه ماهه با قیمت $44.99 (حدود 15$ در هر ماه ) به یاد داشته باشید که این یک هزینه اجباری است یعنی حتی اگر شما بازی Play station 3 مورد نظر خود را نیز در اختیار داشته باشید شما مجبور به پرداخت این هزینه هستید.

با توضیحات و مقایسه ای که بین این دو سیستم سونی و مایکروسافت شد از نظر خیلی ها کاملا واضح است که بین این دو سیستم کدامیک به صرفه تر و کم هزینه تر است و آن انتخاب قطعا Backward Compatibility مایکروسافت است.

با اینکه قابلیت PS Now سونی از سال 2014 در مورد آن صحبت شد اما هنوز خبری از آن نیست ولی از رونمایی Backward Compatibility مایکروسافت تنها دو ماه می گذرد و به زودی نیز با لیست بزرگی از بازیهای تحت پوشش آن رو به رو خواهیم شد و این امتیاز بزرگی برای مایکروسافت است.به نظر من اگر سونی قصد دارد با Backward Compatibility مایکروسافت مقابله کند باید سیستم PS Now خود را رایگان کند هر چند بسیار بعید است این کار را بکند چون اخیرا خبری مبنی بر افزایش اشتراک PS Now در بریتانیا منتشر شد.

نظر شما چیست ؟شما چه دیدگاهی در مورد این دو قابلیت دارید؟با ما در میان بگذارید

منبع

این کلود کامپیوتینگم عجب دردسری شدا :d اصلا از مایکرو بعید بود ولی خب عملیش کرد :d
اگه ps now هم پولی نبود الان قضیه چیزه دیگری بود و این بحثا جایی نداشت :d

این کلود کامپیوتینگم عجب دردسری شدا :d اصلا از مایکرو بعید بود ولی خب عملیش کرد :d
اگه ps now هم پولی نبود الان قضیه چیزه دیگری بود و این بحثا جایی نداشت :d
اگه از غول نرم افزاری دنیا بعید بود پس از کی انتظار داشتی عملیش کنه؟ :)

یک مسئله ریاضی در حد ابتدایی هست

شما نسل قبل بازی X رو روی 360 به قیمت n دلار خرید کردید و الان روی X1 دوباره میتونید این بازی رو تجربه کنید --> هزینه تمام شده n دلار

شما نسل قبل بازی Y رو روی PS3 به قیمت n دلار خرید کردید و الان روی PS4 دوباره میتونید این بازی رو با هزینه p دلار تجربه کنید --> هزینه تمام شده n+p دلار

از نظر ریاضی n + p > n و از منظر تجارت این یعنی .... خودتان دیگه میتونید قضاوت کنید !

==========================

پ.ن : البته برای اینکه فن های رقیب زیاد خوشحال نباشد باید عرض کنم با هیچ فن‌آوری و BC و BC^2 و ... هرگز نمی‌تونید شاهکارهای ND رو تجربه کنید و در آخر باید بگم که

Life with Playstation > n + p :d
دست بزنیم نجس میشه؟

مقاله بسیار جالبی بود. تا جایی که هم من شنیدم سونی هم بخواد نمیتونه رایگان کنه سرویسش رو چون کلی هزینه سرور این چیزا باید بده اینطوری نیست الان برای خودش مفته در میاد ولی با این قیمت هنگفت در اختیار مصرف کنندگان قرار بذاره

من الان داشتم Angry Birds 2 رو پایریت میکردم، دنلد 37 مگ 18 ساعت طول کشید. به نظرم BC‌ به مراتب بهتره و PS Now هم.... مرسی نمیخوام!:دی

یه بدی دیگه هم PS Now داره. من الان PS4 و X1 دارم و کنسول های نسل قبل رو دور انداختم اما میخوام بازی هاشون رو دوباره امتحان کنم. با فرض اینکه انیترنتم در حد 100 مگ هم هست باز BC ترجیح داره. چون مثلا اگه یهو حال کنم Halo 3‌ بازی کنم فقط کافیه دیسک رو بچپونم تو کنسول و... اما تو PS Now دوباره باید اخ کنم بیاد! این قسمت پول دادن مجدد از نظر من اصلا جالب نیست!:دی

نیازی به سوال پرسیدن نداره، از همه لحاظ چه مالی و چه بهتر بودن کلا BCبهتر و با صرفه تره. تو خود ناف آمریکا هم بازی کردن با PSNow اوضاع داره چه برسه به کشور های دیگه.

در حال حاضر BC از هر نظر بخوایم بگیم بهتر هست...

تنها حرکتی که سونی میتونه بزنه و یکم قضیه متعادل تر بشه اینه که ps now رو برای بازی هایی که داریم مجانی کنه ینی دیسک ps3 رو بزاریم برای شناسایی فقط! :دی

از لحاظ نرم افزاری فک نکنم بتونن امولیتوری برای ps3 بسازن اصلا تو برنامه هاشونم فکر نمی کنم باشه...

خب صد در صد این Advantage دست مایکروسافت باقی خواهد موند، هرکاری هم بکنه سونی.....
البته این Backwards Compatibility با اینکه توی همه نسل ها بجز این نسل آخر بود، من یکبارم ازش استفاده نکردم :d یه بار اون اوایل که PS3 اومده بود فقط Killzone اورجینالی که داشتم رو روش اومدم امتحان کنم که Region بازی و دستگاه نمیخوره به هم :d

قدرت نرم افزاری یک کمپانی همین جا ها نشون داده میشه dx12 و win 10 و bc :x
فرضا هم که xbox هر نظر هم عقب بیفته یک پشتوانه ی غولی به نام مایکرو داره:bighug:از سرور های قدرتمند بگیر تا قابلیت هایی که تا آخر امسال بهش اضافه میشه;;)

آخرین ویرایش:
کاش یه نظر سنجی هم در این تاپیک در مورد این مقایسه میذاشتید تا کابرها به دو قابلیت رای بدن. به شخصه، نظر من Backwards Compatibility

آخرین ویرایش:
شما رو نمی‌دونم ولی وقتی من با این سرعت تست کردم سیستم پیغام داد که سرعتت برای استریم مناسب نیست. :d تازه وقتی هم اجرا کردم لگ هم داشتم. می‌دونم این تست دقیق نیست ولی خب می‌شه تا یه جایی بهش اعتماد کرد. مشکل اصلی سرورهای داغون هست که اون هم به خاطر نو بودن این سیستم هست. قبول دارم که بعدش دیگه امتحان‌اش نکردم (چون با اکانت خودم تست نکردم) و شاید اگه یه موقع دیگه امتحان می‌کردم نتیجه‌ی بهتری می‌گرفتم ولی خب این سرویس باید ۲۴/۷ کار کنه و هر اتفاقی که بیفته می‌تونه رو نظر من تاثیر بذاره. PS Now رو باید با OnLive خدابیامرز (که یه قسمتش دست سونی هست البته) مقایسه کنید نه BC. اگه سونی خوب این سرویس رو ساپورت کنه می‌تونه در آینده موفق بشه. ولی حتی تو اروپا و آمریکا و آسیا هم همه‌ی مردم اینترنت خوبی ندارن و BC هم مجانی هست، پس چرا کسی باید کلی پول بده تا بازی‌هایی که رو دیسک داره رو با کیفیت نه چندان مطلوب اجرا کنه؟ چون که PS Now برای کسایی که کنسول‌های نسل قبلی سونی رو دارن طراحی نشده، هدف‌اش اون عده‌ای از مردم هست که تازه به سمت PS اومدن و یا فقط PS TV دارن. برید تبلیغ‌های سونی رو ببینید متوجه می‌شید. اصلا بحث انتخاب درست نیست چون سونی اصلا راه دیگه‌ای نداشت. مایکروسافت کنسول قبلی‌اش سیستم عجیب و غریبی مثل PS3 نداشت که نشه راه حلی براش پیدا کرد. ولی خب به هر حال استارت این کار باید زمانی زده می‌شد، نه؟ اول OnLive (که به خاطر سیاست‌های احمقانه‌اش شکست خورد، نه سیستمش)، الان هم PS Now. همه هم یه زمانی با استریم موزیک مخالف بودن، ولی الان دارید می‌بینید که چقدر طرفدار دارن. اینه که انتظار نداشته باشید یه روزه همه چی خوب بشه؛ این سرویس نیاز به زمان داره. اینترنت شما هم نیاز به زمان داره. :d

4583453099.png

آخرین ویرایش:
حالا مگه چه گلی به سرمون زدن که .... مگه چنتا و چقدر قراره بازی های نسل قبلو بازی کنید ؟ به غیر از چنتا عنوان بزرگ فک نکنم کسی بازی نسل جدید رو ول کنه بره اونارو بازی کنه ... چند تا عنوان بزرگ هم که remaster هاشون اومده دیگه ..

هیچ کدومش بدرد ماها نمیخوره الکی فقط میزنیم تو سر هم. تعداد کسایی که تو ایران دیسک ارجینال 360 دارند همونقدره که اینترنت توپ واسه ps now.. :d

خوب معلومه BC بهتره ps now یجورایی واسه اینده هست و الان فکر نمیکنم تو هیچ جای دنیا خیلی ازش استقبال بشه
به همین دلیل هم هست که سونی خیلی از بازیهای خوبش رو ریمستر میکنه
در کل هیچ کدومش تو ایران خیلی واو نیست چون واسه هر دوش باید پول بدیم با این تفاوت که سیستم سونی با پول هم تو ایران غیر ممکنه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or