آیا PLAYSTATION 4 خواهید خرید یا نه؟

آیا PlayStation 4 می خرید؟

• بله

رای‌ها: 0 0.0%
  • خیر

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    0
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من که پول اوریجینال بازی کردن ندارم ولی اگه خدا خواست و تا اون موقع وضع مالی خوب شد حتما میخرم. فقط از یه چیز مطمئنم : اونم اینه که اگه اوضاع بر وفق مراد پیش نره و نتونم PS4 بخرم هرگز به سونی خیانت نکرده و به جبهه مایکروسافت نمی پیوندم ! :d

با توجه به نمایش ضعیف کنسول مایکروسافت و اون قیافه ی نچسب کنسول(خود کنسول،حالا دستش که بماند!) بی شک من رو به PS4 آوردم.
اصلا همیشه طراحی های سونی یک گام جلوتر بوده.کلا عاشق شرکتای شرقی ام.Sony,Samsung,LG,Suzuki و...:bighug:

خود کنسول مشکلی نداره خریدش ولی با این وضع قیمت فکر نکنم بشه بازیاش رو خرید .دلار رسیده به مرز 3700 تومن.تا اون موقع هم بشه حدود 4000 تومن یه بازیه 30،40 دلاری بخوایم حساب کنیم ( تازه به قیمت توی ایران!!!) کمتر از 150 تومن نمیفروشن.یعنی 4 تا بازی میگیری 600 تومن...نمیدونم والا ...آدم ناامید میشه دیگه از خرپولی هم یه چیزی اونورتر میخواد.

من که وضعه مالیم زیاد خوب نیست این بیاد تاره میتونم ps3 کپی بگیرم :D

دوستا ن دقت کردین مایکرویی ها می گن15تا انحصاری داریم ولی فقط دوتاش نمایش داده شده ولی ما اونقد داریم که فقط تو همایش 6تااااا ش بهترینا بودن نه مثه haloمفت و بی معنی
Halo مفتو بى معنىخدايا توبه!!

نظرسنجی واسه من جالبه . تعدادی از دوستانی که گزینه نخیر رو انتخاب کردن تو نام کاربریشون چنین کلماتی دیده میشه .
Sony . GOW . PS3 . GT ,

هیترم هیترهای قدیم :d

آخرین ویرایش:
بهترین راه برای بازی کردن نسل بعد در ایران :
خریدان این سیستم که = 2.620.000 تومان میشه :
Core i5 3570k / ASUS GTX 650Ti DCUII /MSI Z77A-G43 / Green GP530A-EU /WD Caviar Green 1TB /Kingstone HyperX Black 8GB 1600 DDR3 /CASE GREEN SOLARIS

و هر بازی مولتی پلتفرم اومد میتونید راحت راحت بازی کنید بدون هیچ پولی.
مطمعا باشید بهترین راه برای بازی کردن هست.
تنها کسایی باید کنسول های نسل جدید رو بخرند که درآمد ماهیاشون اونقدری باشه که ۴۰۰ تومان (پول یک بازی) به چشم نیاد.

من فقط وفقط به دلیل اینکه نخیر رو زدم چون هیچ وضع خوب مالی ندارم برای همینه دوستان بد فکر نکند

بهترین راه برای بازی کردن نسل بعد در ایران :
خریدان این سیستم که = 2.620.000 تومان میشه :
Core i5 3570k / ASUS GTX 650Ti DCUII /MSI Z77A-G43 / Green GP530A-EU /WD Caviar Green 1TB /Kingstone HyperX Black 8GB 1600 DDR3 /CASE GREEN SOLARIS

و هر بازی مولتی پلتفرم اومد میتونید راحت راحت بازی کنید بدون هیچ پولی.
مطمعا باشید بهترین راه برای بازی کردن هست.
تنها کسایی باید کنسول های نسل جدید رو بخرند که درآمد ماهیاشون اونقدری باشه که ۴۰۰ تومان (پول یک بازی) به چشم نیاد.

بعد بازی های انحصاری رو چی کار کنیم ؟؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or