آیا NFS: Shift می‌تواند رقیبی برای GT5 باشد؟

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
nfsshift1_5.jpg

برای سال‌های متمادی سری بازی Gran Turismo به عنوان امپراطور بازی‌های ریسینگ شبیه‌سازی قلمداد می‌شدند و از شماره اول تا بحال از نظر ظاهری و واقع‌گرایی در حد بالایی بوده و به بهترین انتخاب بازیباز‌ها بدل شده‌اند.

حالا به نظر می‌رسد که EA و استدیوی Slightly Mad قصد دارند که به جایگاه GT دسترسی پیدا کنند. بازی‌های NFS در چند سال اخیر با افت کیفی مواجه شدند ولی ظاهرا Slightly Mad قصد دارد که با Need for Speed: Shift این مسیر را تغییر دهد.

اعضای این تیم، زمانی در استدیوی Simbin کار می‌کردند و بازی‌هایی چون GT Legends و GTR2 را در پرونده خود دارند. به جای تمرکز بر روی کیفیت مسابقات خیابانی که از دلایل شهرت سری NFS می‌باشد، Shift به سوی یک بازی واقع‌گرایانه رفته است و ظاهری چون Forza و GT دارد.

nfsshift2_2.jpg

بازی از نظر ظاهری واقعا زیباست و می‌تواند براحتی به رقیبی برای GT تبدیل شود. در نمای داخلی ماشین، آیینه‌ای تعبیه شده که نمای پشت سر بسیار جالب و واضحی ارائه می‌کند. انعکاس ماشین‌های رقیب بخوبی بر روی کاپوت نمایش داده می‌شود. بر خلاف GT، در طول مسابقه، گرد و غبار و خاک بر روی ماشین شما می‌نشیند. در برخورد با دیوار و یا ماشین رقیب، بر روی هر دو سطح، خراشیدگی ایجاد می‌شود. در نمای داخلی اتوموبیل نیز با مدل‌های کامل و بی نقص روبرو می‌شوید.

میادین مسابقه واقعی و همچنین لوکیشن‌های واقعی مانند لندن نیز در بازی وجود دارد. این بازی برای طرفداران 360 که می‌خواهند تجربه‌ای شبیه Gran Turismo داشته باشند و همچنین برای طرفداران PS3 که به دنیای ریسینگ واقع‌گرایانه علاقمند هستند، عالیست.

آیا این بازی می‌تواند به رقیبی برای GT5 تبدیل شود؟ باید منتظر بود. به گفته Jesse Abney، تهیه کننده بازی، NFS: Shift به مدت دو سال است که در دست ساخت بوده و قرار است که تجربه‌ای جدید از رانندگی را ارائه کند. این بازی در پاییز امسال برای PS3, 360 و PSP منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
اگر گرافیکش به gt5 برسه همه چیش حله. فعلا عکسهایی که از dirt2 پخش شده از همشون شاخ تر بوده . البته اکر عکس واقعا از بازی باشه.

دوست عزیز حالا ما نمیگیم اگه :
بازی که از مدار اصلی خودش خارج بشه . بازی که یکنواخت باشه . بازی مثل NFS که همیشه با داستان بوده و اگر داستان خوبی نداشته باشه . بازی که فقط گرافیک خفن باشه نمیتونه از هر نظر حل باشه :smile: چون NFS همیشه دارای داستانی بوده و یک چیز خاص را دنبال میکرده ;)

ببخشید یه سوال
اون NFS هایی که ما تو PS1 و PC خیلی قبل تر از آندر گراند بازی میکردیم سبکش چی بود؟
مگه شبیه ساز نبود؟
تا اونجایی که من یادمه سبکش هیچ سنخیتی با سبک آندر گراند و بازیای بعد اون نداشت که بچه ها میگن اصالت این بهزی به مسابقات غیر قانونیه:confused:
همون nfs 1 هم مسابقات غیر قانونی بود. یادمه از کنار پلیس رد میشدی میومد دنبالت.

اگر از بازیکنهای قدیمی NFS باشید ، یادتون هست که در نسخه های 1 تا 3 NFS بیشتر سعی سازنده ها روی یه چیزی شبیه ، شبیه سازی بود. نسخۀ 4 شد نسخۀ تبلیغاتی Porche ، یک مدت NFS تعطیل بود تا دوباره با اومدن سری اکشن محور Underground 1,2 ، Mostwanted ، Carbon و این آخریه که آنقدر تکراری بود که حتی اسمش رو یادم رفته. سازندگان دوباره به رسالت اولیۀ خودشون که همون شبیه سازی بود برگشتند. هرچند که به تظر من ، بهتر بود این کار رو به Codemasters وا می گذاشتند. ولی به هرحال کارشون عجیب و دور از انتظار نیست.

دیگه بازی ها پیشرفت کرده و نمیتونه راحت با gride رقابت کنه اگر بتونه تیوننیک را بهش اضاف کنه خوبه ولی خداییش این under cover چی بود من حالم بهم خورد خداییش از قبلی ها هم گرافیکش کمتر بود

NFS دیگه تموم شده!! راجب به چی دارید بحث میکنید:-"
این سری نابود شد و رفت و الان اصلا NFS وجود خارجی نداره!( شاید برای EA وجود داشته باشه ولی برای گیمرها خیر!) شاید بازی خوبی باشه ولی ...
این بازی هیچ چیز جدیدی برای گفتن نداره...و اصلا قابل قیاس با سری GT نیست!! قیاس این دو خیلی مسخرست!:biggrin1: (از فیل و فنجونم اونورتره!)

دوست عزیز حالا ما نمیگیم اگه :
بازی که از مدار اصلی خودش خارج بشه . بازی که یکنواخت باشه . بازی مثل NFS که همیشه با داستان بوده و اگر داستان خوبی نداشته باشه . بازی که فقط گرافیک خفن باشه نمیتونه از هر نظر حل باشه :smile: چون NFS همیشه دارای داستانی بوده و یک چیز خاص را دنبال میکرده ;)
اتفاقا NFS تا قبل از MW توش تا جايي كه يادم داستان دخيل نبود.

اگر از بازیکنهای قدیمی NFS باشید ، یادتون هست که در نسخه های 1 تا 3 NFS بیشتر سعی سازنده ها روی یه چیزی شبیه ، شبیه سازی بود. نسخۀ 4 شد نسخۀ تبلیغاتی Porche ، یک مدت NFS تعطیل بود تا دوباره با اومدن سری اکشن محور Underground 1,2 ، Mostwanted ، Carbon و این آخریه که آنقدر تکراری بود که حتی اسمش رو یادم رفته. سازندگان دوباره به رسالت اولیۀ خودشون که همون شبیه سازی بود برگشتند. هرچند که به تظر من ، بهتر بود این کار رو به Codemasters وا می گذاشتند. ولی به هرحال کارشون عجیب و دور از انتظار نیست.
من تا جايي كه يادم NFS از اول يك بازي غير شبيه سازي بود نسخه اول تا چهارم بازي كه توي كوه و جنگل و شهر و... بود. اون نسخه اي هم كه ميگيد براي پورشه اومد تو ايران به عنوان نسخه 5 ميشناختنش.

بهترين سري اين بازي هم به اعتقاد خودم هات پرسوئيد 2 اسمش دقيقا يادم نيست كه من به شخصه خيلي باهاش حال كردم و تا همين چند وقت پيش CD اش رو داشتم تا طفل كوچك ريز ريزش كرد :biggrin1:

*****! :biggrin1: رو هم نمیشه با GT5 مقایسه کرد :laughing: چه برسه به NFS :sick:
گند زدن به بازی هر چقد بخوان ماست مالی کنن بیشتر گندش درمیاد:-"

آخرین ویرایش:
سابقه Gran Turismo درخشانتر از Need for Speed هست حداقل این دو سه نسخه یکم سابقه Need for Speed رو بهم زد .
Gran Turismo تا حالا همیشه شماره هاش عالی شدن ولی Need for Speed شماره هایی بوده که خوب نشدن .
---------------------
Gran Turismo همیشه در یک سبک رانندگی حرکت کرده که فکر کنم کار رو برا سازنده ها کمی راحت تر میکنه ولی Need for Speed چندین سبک رانندگی داشته که ...
و بازی Gran Turismo چندین سال یک بار میاد ولی هر سال یه Need for Speed داره میاد ...
---------------------
حالا چیزها بالا به کنار Gran Turismo تقریبا 2 سال زودتر شروع به ساختش کردن و ... - Gran Turismo انحصاری یک کنسول هست و برا یک کنسول میاد که میشه برا ساختنش راحتتر تمرکز کرد .
---------------------
البته من نمیخوام بگم که چون Need for Speed مدت کمتری نسبت به Gran Turismo دارن میسازنش و هر سال میاد یا چون تقریبا برا همه کنسولهاست پس خوب نمیشه . به نسبت Gran Turismo پایینتر قرار میگیره . نظر شخصی .

پ.ن: فکر کنم این قسمت Need for Speed بد نشه چون میخوان خاطره این دو سه قسمت اخر رو تقریبا پاک کنن ولی فعلا در این سبک رانندگی نمیتونه رقیبی برای Gran Turismo باشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or