آیا NFS: Shift می‌تواند رقیبی برای GT5 باشد؟

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
nfsshift1_5.jpg

برای سال‌های متمادی سری بازی Gran Turismo به عنوان امپراطور بازی‌های ریسینگ شبیه‌سازی قلمداد می‌شدند و از شماره اول تا بحال از نظر ظاهری و واقع‌گرایی در حد بالایی بوده و به بهترین انتخاب بازیباز‌ها بدل شده‌اند.

حالا به نظر می‌رسد که EA و استدیوی Slightly Mad قصد دارند که به جایگاه GT دسترسی پیدا کنند. بازی‌های NFS در چند سال اخیر با افت کیفی مواجه شدند ولی ظاهرا Slightly Mad قصد دارد که با Need for Speed: Shift این مسیر را تغییر دهد.

اعضای این تیم، زمانی در استدیوی Simbin کار می‌کردند و بازی‌هایی چون GT Legends و GTR2 را در پرونده خود دارند. به جای تمرکز بر روی کیفیت مسابقات خیابانی که از دلایل شهرت سری NFS می‌باشد، Shift به سوی یک بازی واقع‌گرایانه رفته است و ظاهری چون Forza و GT دارد.

nfsshift2_2.jpg

بازی از نظر ظاهری واقعا زیباست و می‌تواند براحتی به رقیبی برای GT تبدیل شود. در نمای داخلی ماشین، آیینه‌ای تعبیه شده که نمای پشت سر بسیار جالب و واضحی ارائه می‌کند. انعکاس ماشین‌های رقیب بخوبی بر روی کاپوت نمایش داده می‌شود. بر خلاف GT، در طول مسابقه، گرد و غبار و خاک بر روی ماشین شما می‌نشیند. در برخورد با دیوار و یا ماشین رقیب، بر روی هر دو سطح، خراشیدگی ایجاد می‌شود. در نمای داخلی اتوموبیل نیز با مدل‌های کامل و بی نقص روبرو می‌شوید.

میادین مسابقه واقعی و همچنین لوکیشن‌های واقعی مانند لندن نیز در بازی وجود دارد. این بازی برای طرفداران 360 که می‌خواهند تجربه‌ای شبیه Gran Turismo داشته باشند و همچنین برای طرفداران PS3 که به دنیای ریسینگ واقع‌گرایانه علاقمند هستند، عالیست.

آیا این بازی می‌تواند به رقیبی برای GT5 تبدیل شود؟ باید منتظر بود. به گفته Jesse Abney، تهیه کننده بازی، NFS: Shift به مدت دو سال است که در دست ساخت بوده و قرار است که تجربه‌ای جدید از رانندگی را ارائه کند. این بازی در پاییز امسال برای PS3, 360 و PSP منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
شما نگاه کنید بعد از MW هر شماره از بازی که می خواست منتشر بشه قبل از انتشار همه از بازی تعریف می کردن می گفتن این از اون یکی بهتره ولی بعد از انتشار همه ناراحت که چه بلای سر NFS در اوردن دقیقا هر سه شماره همین جوری شد.در ضمن در بعضی از بازی ها قبل از انتشار شعار زیاد میدن تریلر و عکس خفن میدن ولی بازی ها اون کیفت تریلر ها و عکس رو ندارن پس به تریلر این جور چیز ها نمی شه امیدوار بود.
مشکل اینجاست که شما فکر میکنید سبک این بازی مثل Most Wanted و ... هست !
گفتم که این بازی گیم پلی کلا فرق کرده !
و اون نسخه ای که گیم پلیش شبیه به MW هست یه اسم و سازنده جدا داره !

ببین شما یچیز و بد متوجه شدی ;)
کسی نگفت سبکش مثل MW هستش منظور اینکه سبک بازی مسابقات خسابانی بوده و باید بازی به مسابقات پیست کشیده بشه . UNDERRAND یادتون هست اونم زمان خودش برای خودش بهترین بود و الانم میتونه باشه . هر بازی باید اصالتش و نگه داره نه اینکه رنگ عوض کنه ;) بحث الان سر گرافیک نیست سر گذشته و خیلی چیزا هستش :smile: مخصوصا با دو شماره قبل CARBON که نفهمیدیم آخرش چی شد :biggrin1:
وگرنه هر دو در سبک خود برای خودشون شاخ هستند :smile:

آقا حالا چرا GT؟
میگن سنگ بزرگ نشونه ورنداشتنه
NFS بهتره حداقل به جایگاه قبلی خودش برگرده.نمیخواد جای GT رو بگیره.
یارو رو تو ده راه نمیدادن سراغ کدخدا رو میگرفت

دوستان وقتي سازنده هاي اصلي اين سري درشون تخته ميشه , چيز عجيبي نيست يك استوديو ديگه اين سري را ادامه بده و سبك بازي را عوض كنه. هر كس هم از مسابقات خياباني خوشش مياد منتظر باشه NFS: World Online عرضه بشه.

دوست من منظور من که این نیست که گیم پلی بازی مثل MW هست یا نیست. من دارم می گم که کلا EA بعد از MW نتونسته طرفدارای این بازی بزرگ رو راضی نگه داره غیر از اینه در ضمن شما از بازی NEED FOR SPEED یا کلا از هر بازی چه انتظاری داری انتظار داری هر سال به جای پیشرفت در بازی و به جلو رفتن تغییر سبک بده.اگه می خواد اینجوری باشه بهتره دیگه از اسم NFS استفاده نشه.همین جوری پیش بره چند سال دیگه بازی رو کلا می کنن اکشن خالص.

البته من فکر میکنم این یکی با 3 تا دیگه ساخته میشه 180 درجه فرق کنه
این بازی کاملا میشه گفت با نسخه های قبل فرق می کنه و یه نسخه دیگه که مثل نسخه های قبل هست هم دارن می سازن
در ضمن توجه داشته باشید 2 سال روش کار دارن می کنن
غیر از این چطور شما هنوز نه تریلری ازش دیدین میایین فتوا صادر میکنید ! جالبه واقعا !
یه جوری حرف میزنید که انگار یکی از سازندگان بازی هستین یا اینکه با جادو جمبل از آینده خبری چیزی بهتون میرسه ! ( البته منظورم فقط شخص شما نبود ! )
چون كه PS هم از اين سري عرضه شد و به يك فاجعه تبديل شد. كلا كي NFS رو به عنوان يك شبيه ساز ميشناسه ؟
تازه اين بازي كه توي 2 سال ساختن با GT5 كه الان حداقل 4 سال دارن ميسازند باز قابل مقايسه است ؟
علي ؟:biggrin1:

آقا ظاهرا همه بد متوجه شدن من حالم از این بازی بهم میخوره هیچ طرفداری هم از این بازی نمیکنم
ولی احساس میکنم از قبلی این یکی از همه بهتر بشه همین !
اینم بگم من اصلا با GT مقایسه نکردم
غلط کردم آقا :دی

دوستان،به نظر شما 1000 تومان واسه دادن یک بازی مثل Under cover حالا چه خوشت امده چه نیومده می ارزه؟اون بدبخت ها انقدر خودشونو جر می دن تا یک بازی بدن بیرون(حالا کارشون هست میگید)به حر حال روش کار کردن،بهد شما ها اینقدر میزنین تو سرش،اقا ظلمه بخدا،من که از سری اولش بازی کردم تا این اخری،با هر مشکلی هم که داشت حال کردم،دوستان اون نصفه خالی لیوان هم در یابید.امیدواریم که این سری خوب بهتر از سری های دیگر باشه تو این سبکش.ولی نیمه خالی رو در یابید همیشه:-"

ببخشید یه سوال
اون NFS هایی که ما تو PS1 و PC خیلی قبل تر از آندر گراند بازی میکردیم سبکش چی بود؟
مگه شبیه ساز نبود؟
تا اونجایی که من یادمه سبکش هیچ سنخیتی با سبک آندر گراند و بازیای بعد اون نداشت که بچه ها میگن اصالت این بهزی به مسابقات غیر قانونیه:confused:

اين NFS به نظرم يكي از بهترينها است با توجه به سياستهاي جديد اين شركت.

البته جايگزين فوق العاده عالي براي سبك Arcade قبلي NFS به زودي خواهد آمد به نام Split Second كه كار شركت Black Rock Studio است.
سری های جدید کار استودیو بلک باکس بودن! نتیجههم شد این .! نمیدونم چرا بازی رو نمیدن دست EA Canada ! اینا یه چیزیشون میشه هآ! :confused:

من هیچوقت دوست نداشتم اینجوری در مورد یکی از بازی هایی که عاشقشم صحبت کنم اما باید بگم که :
بذارید خیلی ساده بهتون بگم همانطور که میدونید اسم این بازی NFS هست و وقتی کسی این اسم رو میشنوه این 3 کلمه رو میشنوه : Need For SPEED
یعنی خاک بر سر EA احمق که نمیدونه این بازی فقط به خاطر سرعت بالا معروف شد و فکر میکنه که با عوض کردن سبک بازی میتونه به جایی برسه , NFS به خاطر متفاوت بودن با بازی های دیگه معروف شد , کسی که NFS میخره دوست داره وقتی میره خونه بازی کنه تمام بازی سرعت و هیجان باشه ... اما الان سبکش مثل Forza و Gran Turismo شده باید بره بمیره , برای طرز تفکر سازندگان این بازی واقعا متاسفم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or