آیا Harvest Moon باز خواهد گشت؟

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
countdown1b.jpg

Marvelous Entertainment یک کمپانی بین‌المللی است که در ساخت بازی‌های کامپیوتری فعالیت می‌کند. این کمپانی در سال 1997 و در شهر توکیوی ژاپن بنا شد. از کارهای زیبا و به یاد ماندنی این کمپانی می‌توان به سری Harvest Moon اشاره کرد.

و حالا وبسایت ژاپنی این کمپانی یک شمارش معکوس را نشان می‌دهد.

احتمال دارد که این شمارش معکوس به سری بازی Harvest Moon مربوط باشد که در این صورت هزاران بازیباز خوشحال خواهند شد.:smile:

منتظر اطلاعات بعدی باشید.

چقد از اين بازی بدم مياد... هروقت اين خواهر زادم بازی ميکرد من دونه دونه موهام رو ميکندم... وای من نميفهمم چرا از اينور گوسفند ميکرد تو آخول از اونور ..... وای الان هم يادم مياد عصبی ميشم!!!!

چقد از اين بازی بدم مياد... هروقت اين خواهر زادم بازی ميکرد من دونه دونه موهام رو ميکندم... وای من نميفهمم چرا از اينور گوسفند ميکرد تو آخول از اونور ..... وای الان هم يادم مياد عصبی ميشم!!!!
تورج اتفاقا خیلی ها مثل من عاشق این بازین.چقدر خاطره بودش این بازی.:love:

سلام.
پسر اگه این بازی واقعا عرضه بشه من یکی به شخصه از خوشحالی سکته میکنم. پسر خیلی باحال میشه. امیدوارم که یکی ازین بازی مخصوص PSP هم بدن بیرون. خداوکیلی از بس این بازی رو روی DS و Wii دیدم خسته شدم. به نظرم واقعا نیاز هست که یکی هم مخصوص PSP بدن بیرون.

روی PS1 چقدر بازی می کردم !!!

چه روزهای جالبی بود ، با بچه های مدرسه کلی درباره این بازی حرف میزدیم .

امیدوارم که نسخه جدیدی درکار باشه

نسخه PS1 که شاهکار بود .
حالا من نمیدونم عنوان خبر چرا اینجور تقریبا سالی یکی دو harvest moon برای Ds,Wii میاد دیگه میخواد چه بازگشتی کنه؟

خدا کنه حال گیری نکنه برای wii الان بزنه.
.
یعنی اگر واقعا یه هاروست مون برای 360 اعلام بشه.
.
به من تیتاپ کامل می دن.
هیچ وقت زن و مرد کشاورز پی اس وان و رفتن به شهر و این چیزارو یادم نمیره.
توپ بود.

موافقم نسخه PSone واقعا جالب بود. PS2 که اصلا حال نداد رو PSP هم جالب نبود
قول میدم اگه نسخه جدیدی در کار باشه برای DS خواهد بود ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or