این نظر شماست خیلی ها دوست دارند...مثل سری gta که برای android ساخته شده..و برخی با شما دقیقا هم نظرنمن که بازی پلی استیشنی که برای اندروید ساخته بشه دوست نمیدارم
اینترنال مموری یا حافظه داخلیم 128 گیگ هستش...موبایل قبلیم 4 گیگ بود با 2 گیگ فضای خالی. یه سری بازی های ps2 اجراشون رویی موبایل خیلی ضعیفه قبلا اس8 با 48 گاد آف وار اجرا میکرد الان اس10 ب سختی contra shaterred soldier رو اجرا میکنه. با انیکه p30 pro,oneplus 7 proو... کلا فوق العاده هستن ولی توی اجرای این گیم ها ب مشکل میخورن. تنها راه حل جایگزین کردن dolphin هستش ک بازی های wii و گیم کیوب رو به راحتی روی همه ی گوشی هایی که حداقل 3 گیگ رم و پردازنده ی حداقل 2.2 ghz داشته باشن اجرا میکنه.تامب رایدر حجمش کمتر از 500 مگ هستش (نسخه ریمستر کامل شامل 3 سری اول)خب منم دوست دارم
بازی f1 اندروید ریختم در گوشی پاک کردم چون نمیتونستم چیزی نصب کنم
میخواستم pes تو گوشی بریزم حافظه نداشتم
تازه هر کدام ازبازیا که از پلی استیشن برای اندروید میاد بین ۵۰۰ مگ تا چند گیگ حافظه میخواد
ولی گوشیم حافظه نداره
خب خودت از آن گوشی حافظه ۱۶ تا ۳۲ داری مال من فقط ۸ گیگه که ۷ گیگ گوشی میخواد که کار کنه
اگر tf card با حجم 512 گیگ بود حتما روی اسمارت فونم میزاشتم...کلا گیم از کنسول ها توی موبایل نمیزارم با اینکه آرشیو گیم کیوب و وی دارم. فقط mka.بیشتر گیم هایی مثل fortnite mobile,game dev tycoon,gta sa,gta IIIخب ۱۲۸ گیگ کمه
منظورشون این بود ک به شخضی بنده بیاینببخشید من متوجه منظورتون نشدم!!