آیا DLC جدید Mass Effect 3 ارزش خواهد داشت؟

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
mass-effect-3-leviathan.jpg

Bioware، سازنده سه گانه Mass Effect، چندی پیش با ارائه Extended Cut DLC، به پایان های منفور بازی پایان داد و اکنون قرار است با ارائه دومین DLC به نام Leviathan، به گسترش مرزهای دنیای خود ادامه دهد.

چیزی در نقاط تاریک و بی انتهای کهکشان و در خفا وجود دارد. چیزی که به اندازه ای قدرتمند است که می تواند یک Reaper را نابود سازد.
فرمانده شپرد، شخصیت اصلی بازی، باید پرده از اسرار این راز به شدت محافظت شده بردارد، قبل از اینکه Reaper ها به طور کامل آن را تا ابد خاموش سازند.
در جستجوی خود در کهکشان برای پیدا کردن Leviathan، در مورد ریشه های Reaper ها خواهید فهمید. در این DLC شما باید پرده از تاریخ سیاه Reaper ها قبل از اینکه دیر شود، بردارید.

به نظر خوب می آید، اما آیا این واقعا چیزی است که بازیکنان می خواهند؟
این DLC تغییری در داستان اصلی و پایان های بازی ایجاد نمی کند بلکه محتوای داستانی کوچکی برای ME3 خواهد بود برای اینکه بازیکنان لذت ببرند.
اما این مورد باید در بازی اصلی گنجانده می شد. داستانی در مورد Reaper ها و پیدا کردن سلاحی قدرتمند برای پیدا کردن آنها چیزی است که میبایست در بازی اصلی گنجانده می شد اما یک DLC در این مورد کاملا بی فایده به نظر می رسد.

اگر نمی خواهید که برای دیدن پایان های extended cut، یک بار دیگر بازی را به اتمام برسانید، می توانید پایان ها را اینجا مشاهده کنید.

این DLC به قیمت 10$ و یا 800 مایکروسافت پوینت برای برای هر 3 پلتفرم اصلی منتشر خواهد شد.

منبع

اگه به من باشه که میگم کل DLC های داستانی باید جزیی از نسخه اصلی بازی باشند ( توی نسل قبلی این بخش ها Unlockable بودن که الان تبدیل شدن به DLC :| )

پ.ن : علی جان ممنون برای ترجمه خوبت ;)

بقيه هر فكري ميكنن بكنن. اين DLC ها رو فقط ميسازن براي اونايي كه حاظرن جون بدن براي اينكه چند دقيقه بيشتر توي دنياي مس افكت باشن. تازه IGN گزارش داده كه بايد منتظر Eester Egg ها و اشاراتي به اين DLC توي Extended Cut هم باشيم!

بقيه هر فكري ميكنن بكنن. اين DLC ها رو فقط ميسازن براي اونايي كه حاظرن جون بدن براي اينكه چند دقيقه بيشتر توي دنياي مس افكت باشن. تازه IGN گزارش داده كه بايد منتظر Eester Egg ها و اشاراتي به اين DLC توي Extended Cut هم باشيم!
حسین جان EC که چند وقتیه منتشر شده و اکثر بچه ها ( من جمله خودم ) هم تمومش کردن

به نظر من ME3 بهترین پایان ممکن رو داشت! البته نمیتونم دلایلم رو توضیح بدم چون ممکنه داستان رو اسپویل کنه اما فکر میکنم بهتر از این پایان برای سری ممکن نبود!

مشکل این هست که بیشتر دوستان انتظار فیلم هندی و احتمالا دو سه تا عروسی دارن!

حسین جان EC که چند وقتیه منتشر شده و اکثر بچه ها ( من جمله خودم ) هم تمومش کردن
درسته كه منتشر شده ولي يه كار اضافست كه بايووير براي اونهايي كه ميخوان دوباره بازيش كنن تدارك ديده. براي همين بود كه فايل هاي مربوط به اين DLC توي EC پيدا شده بود.
EC رو هم من بازي نكردم و منتظر همين DLC بودم تا با هم برم.

به نظر من ME3 بهترین پایان ممکن رو داشت! البته نمیتونم دلایلم رو توضیح بدم چون ممکنه داستان رو اسپویل کنه اما فکر میکنم بهتر از این پایان برای سری ممکن نبود!

عزیز 4-5 ماه پیش میومدی تا ببینی مشکل اصلی 90% کسایی که بازی رو تموم کردن چی بوده:دی
اینکه شپرد میمیره رو اکثرا حدس میزدن، مشکل عدم پرداخت کافی به شخصیت های فرعی، پلات هول و DE Machinaـه احمقانه بود، نه مردن شپرد.

چی میگی ماکان ؟! :دی کی عروسی خواست :| همونطوری که سینا گفت اصلا قضیه چیز دیگه اییه !

6666 بار دلایل افتضاح بودن پایان اصلی رو توی تاپیک های بازی توضیح دادیم ، پایان های اصلی اشکال داستانی داشت در حد المپیک وگرنه ما مشکلی با نحوه پایانش نداشتیم

خوشبختانه توی EC تعداد زیادی از این Plot Hole ( داود گیر نده :دی ) ها رو توضیح دادن وگرنه پایان های بازی تغییر نکردند و فقط کاملتر شدند

درسته كه منتشر شده ولي يه كار اضافست كه بايووير براي اونهايي كه ميخوان دوباره بازيش كنن تدارك ديده. براي همين بود كه فايل هاي مربوط به اين DLC توي EC پيدا شده بود.
EC رو هم من بازي نكردم و منتظر همين DLC بودم تا با هم برم.

البته حسین میتونی از قبل حمله به تسلیحات سربروس بازی کنی و پایان های کاملتر شده رو ببینی ( حتما لازم نیست از اول بری )

به نظر منم me3 یکی از بهترین پایانارو نداشت خب یکم پر ابهام بود که انگار با این Extended Cut رفع شده . ( من Extended Cut رو نگرفتم ولی به شدت منتظر dlc جدیدم . )

البته حسین میتونی از قبل حمله به تسلیحات سربروس بازی کنی و پایان های کاملتر شده رو ببینی ( حتما لازم نیست از اول بری )
منظورم از همونجا بود كه دوباره برن!
+
اينم Hands On سايت IGN كه در مورد داستان و چالش برانگيز تر شدن گيم پلي گفته: Leviathan Add-On Will Change Mass Effect 3's Ending - IGN

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or