آیا DIABLO 3 به جبهه PS3 مهاجرت می کند؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

slipkboy

Apollo 13
Loyal Member
آیا بعد از مهاجرت Witcher 2 به جبهه Xbox360 اینبار نوبت Diablo 3 است تا به جبهه مقابل یعنی PS3 رود؟

diabloIII8.jpg

این موضوع در حالی مطرح می شود که پیشتر Bilzzard اعلام کرده بود هیچ پورتی از این بازی برای کنسول ها منتشر نخواهد شد.

اما چند روز پیش در قسمت استخدام نیروی سایت Bilzzard فرم استخدامی قرار گرفت که به شایعات رفتن Diablo 3 بر روی کنسول PS3 بیش از پیش دامن زد.

در این اعلامیه آمده است:
Bilzzard به دنبال استخدام مهندس ارشد نرم افزار برای پیوستن به تیم ساخت Diablo 3 است.این مقام برای کسیست که به معماری خاص PS3 آشنا باشد ، و بتواند کد ها را درست مانند کد های بازی های انحصاری PS3 بخواند.

مسئولیت ها

• طراحی بازی به گونه ای که بر روی Playstation 3 به نحو احسن کار کند.
  • توانایی شناسایی و حل مشکلات ناشناخته ای که ممکن است پیش آید.
  • توانایی کار با سیستم ها مختلف بازی مانند موتور ، صدا , Tools Pipeline و غیره را داشته باشد .
  • به طراحی بازی بسیار نزدیک باشد (با جو بازی بسیار نزدیک باشه) تا بتواند تجربه ای ناب از بازی برای بازیکنان را به ارمغان آورد.
نیاز مندی ها

• حداقل 5 سال تجربه کد کردن بازی ها را داشته باشد.
  • در انتشار حداقل یک بازی AAA برای PS3 شرکت کرده باشد.
  • با معماری PS3 و ساختار API آن عمیقاً آشنا باشد.
  • توانایی به کار گرفتن حداکثر توانایی CPU Cell کنسول PS3 را داشته باشد.
  • حداقل توانایی رفع مشکلاتی مانند PPC assembly را داشته باشد.
  • توانایی کدینگ وی به گونه ای باشد که هم حافظه را بهینه سازی کند ، و هم عملکرد آن را بهبود بخشد.
  • به زبان C و C++ تسلط داشته باشد.
  • در ریاضیات توانا باشد. (جبر و مثلثات و ... وی عالی باشد.)
  • توانایی کار تیمی داشته باشد.
  • اشتیاق شدیدی به بای های کنسولی داشته باشد.
همچنین

• تحصیلات علوم رایانه ، EE ، ریاضی ، فیزیک یا رشته های وابسته را داشته باشد.
  • با Diablo و سایر بازی های شرکت Bilzzard آشنایی داشته باشد.
  • با زبان Script آشنا باشد.
با توجه به مطالب فوق می توان به طور قطع گفت که بازی Diablo 3 علاوه بر PC برای PS3 نیز منتظر خواهد شد.
البته باید منتظر کنفرانس Blizzcon 2011 ماند.

آخرین ویرایش:
میگم یکی که الان وی پیش روشنه یه چک بکنه تو متا کریتیک ببینه چند ساله بازی های بلیزارد میانگینشون بالای 90 هست .. استار کرفت 2 که بالای نوده ... 4 تا WOW ها هم بالای نوده ... یعنی میشه از سال 2004 به اینور ... یه چک بکنین ببینین بازی هایی که قبل از 2004 هم داده همشون بالای 90 هستن یا نه ....:دی فکر نکنم شرکتی باشه که 5-6 تا بازی هاش پشت سر هم همگی بالای 90 باشه میانگین امتازاتشون
Valve هم شاید باشه البته اون کمتر بازی میزنه نسبت به بلیزارد فکر کنم :دی

نمیخوام بحث خارجی بکنم اما چون فنه R* هستم باید بگم که از GTA 3 به اونور میانگین نمرات بازی بالایه 90 که چه عرض کنم بالایه 95 هست ( GTA 3 : 97 , GTA :VC :95 , GTA :SA : 95 GTA IV : 98 , RDR : 95 )

حالا بازی های چرت بیلیزارد تبدیل به بازی های محبوب میشن و blah blah .
با اینا حرف ها کلا معلومه که شما چقدر گیمر هستید!!
هنوز که هنوزه مردم دارن Starcraft 1 بازی میکنن چی باشه به Starcraft 2 !!
هنوز که هنوزه مردم دارن Diablo 1 رو بازی میکنن دیگه بقیش رو بخون...
اون از 11 - 12 میلیونی که تویه فقط سرور Blizzard بازی میکنن WOW رو دیگه بقیش رو بخون...
تمامه این آمار فقط و فقط تازه رو PC هست. برو فروش Starcraft 2 رو ببین.

ا علی :biggrin1: یعنی انقد مفهوم حرفم نهان بود ؟ :biggrin1: آقا بخدا من PC gamer هستم :biggrin1: کنایه زدم :biggrin1:

واقعا؟ :دی خوب بگو من این همه رو خودم فشار آوردم!
آخه این چندوقته همه جا کامنت هایه عجیب غریب میبینم گفتم شاید اینم جزوه اونا باشه!

آخرین ویرایش:
با اینا حرف ها کلا معلومه که شما چقدر گیمر هستید!!
هنوز که هنوزه مردم دارن Starcraft 1 بازی میکنن چی باشه به Starcraft 2 !!
هنوز که هنوزه مردم دارن Diablo 1 رو بازی میکنن دیگه بقیش رو بخون...
اون از 11 - 12 میلیونی که تویه فقط سرور Blizzard بازی میکنن WOW رو دیگه بقیش رو بخون...
تمامه این آمار فقط و فقط تازه رو PC هست. برو فروش Starcraft 2 رو ببین.
یا علی :دی یعنی انقد مفهوم حرفم نهان بود ؟ :دی آقا بخدا من PC gamer هستم :دی کنایه زدم :دی

البته این نظر شماس!! بازیهای بلیزارد همیشه محبوب بودن. اولین باره که میبینم کسی پیدا میشه و از بلیزارد بد میگه. بلیزارد یکی از معدود استودیو های بازیسازی که تو کارنامش بازی متوسط نداره, همش عالی و شاهکاره.
آقا 10 دقیقه پشت سر ِ من زور زدی و فشار آوردی همچین پستی زدی دلت نیومد پست بالاییتو بخونی ؟ :دی

آخرین ویرایش:
حالا بازی های چرت بیلیزارد تبدیل به بازی های محبوب میشن و blah blah .

البته این نظر شماس!! بازیهای بلیزارد همیشه محبوب بودن. اولین باره که میبینم کسی پیدا میشه و از بلیزارد بد میگه. بلیزارد یکی از معدود استودیو های بازیسازی که تو کارنامش بازی متوسط نداره, همش عالی و شاهکاره. اگر شما 10 سال پیش گیمر بوده باشید میدونید اون موقع دیابلو چه تحولی در صنعت گیم بوجود اورد.

آقا 10 دقیقه پشت سر ِ من زور زدی و فشار آوردی همچین پستی زدی دلت نیومد پست بالاییتو بخونی ؟ :biggrin1:

من نمیدونستم دارید طعنه میزنید. sorry

آخرین ویرایش:
خب همونطور که فکر میکردم از سال 2004 به اینور بلیزارد همه بازی هاش بالای 90 امتیازشون هست یعنی چیزی حدود 7-8 سال :دی
در مورد راکستار گیم هم بگم که اون شرکت هم کارش درسته ولی رکورد امتیزات بالای 90 اش با L.A noire شکسته شد که شده فکر کنم 88 اینا ...

خب همونطور که فکر میکردم از سال 2004 به اینور بلیزارد همه بازی هاش بالای 90 امتیازشون هست یعنی چیزی حدود 7-8 سال :biggrin1:
در مورد راکستار گیم هم بگم که اون شرکت هم کارش درسته ولی رکورد امتیزات بالای 90 اش با L.A noire شکسته شد که شده فکر کنم 88 اینا ...
حالا ربطی به تاپیک نداره ولی مثلا بانجی هم از سال 2001 به اینور همه بازی هاش بالای 90 میشن (ODST را فاکتور می گیریم چون Spin-Off بود :دی) تازه یه دونه 97 داره، 2 تا هم 94 داره :دی Turn 10 هم همه بازی هاش بالای 90 هستن. Infinity Ward هم تقریبا همین شرایط را داره. از اتاق فرمان خبر دادن که گویا Santa Monica هم بازیهاش همگی بالای 90 هستن :دی احتمالا غیر از اینا بازم باید باشه :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Daedalus
خب همونطور که فکر میکردم از سال 2004 به اینور بلیزارد همه بازی هاش بالای 90 امتیازشون هست یعنی چیزی حدود 7-8 سال :دی

ببخشید ولی L.A.Noire ماله R* نبود ماله Team Bondi بود که با همکاریه کمه R* ساخته شد.
من خودمم به این بازی 9 بیشتر نمیدم.
میانگین نمراتشم 89 هست. ( خدا بگم چیکارت نکنه دفعه ی 3ومه دارم VP N ON میکنم :دی )

آخرین ویرایش:
دوستان بالا متوجه منظور من نشدن ... یکیشون که فاکتور میگیره گیم رو یکی دیگه هم که فقط تو فکر GTA هست ... Manhunt و .... هم ماله R* هست . کلا بیخیال ...
در ضمن یه سرچی هم کردم خودم که دیدم IW که زیر 90 داره میتونین نگاه کنین همینطور راکستار گیم بازی های MAnhunt و midnight club و ... همه زیر 90 هستند ... اون بانجی هم که زیر 90 داره فقط سانتا مونیکا بود که زیر 90 نداره از بعد از 2004 :دی

آخرین ویرایش:
احتمالا دیابلو3 برای هر دو کنسول عرضه شه چون از صحبتای مسوولان بلیزارد اینجوری برمیاد البته این که بازی روی کنسولا فقط برای ps3 عرضه شه یکم دور از ذهنه این اطلاعیه هم احتمالا به دلیل نا اشنا بودن بلیز با سخت افزار کنسول سونیه به هر حالا اون چیزی که مسلم اینه که بازی محبوب pc بازها دیگه انحصاری نیست

دوستان بالا متوجه منظور من نشدن ... یکیشون که فاکتور میگیره گیم رو یکی دیگه هم که فقط تو فکر GTA هست ... Manhunt و .... هم ماله R* هست . کلا بیخیال ...
در ضمن یه سرچی هم کردم خودم که دیدم IW که زیر 90 داره میتونین نگاه کنین همینطور راکستار گیم بازی های MAnhunt و midnight club و ... همه زیر 90 هستند ... اون بانجی هم که زیر 90 داره فقط سانتا مونیکا بود که زیر 90 نداره از بعد از 2004 :دی

خوب عزیزه من اینطور که تو میخوای حساب کنی من یک استودیو میارم کلا یک بازی ساخته باشه بعده ساله 2004 و اونم بالایه 90 گرفته باشه!
همین Turn 10 هست 3 تا بازی ساخته همشون بالایه 90.
اصلا منو بگو دارم چه بحث هایه چرتی میکنم :دی شرکتی که میانگین نمراتش از ساله 2004 به بعد بالایه 90 باشه!!!!!!!!! از این دیگه فیل ترینگ تر نمیتونستی بکنی؟:دی منم بیام بگم شرکتی که میانگین نمراتش تو ماه March ساله 2008 بالاتر از همه باشه!
وقتی داریما :دی

دلم برا pc سوخت.
بهترین سری بازی تمام ادوار رو هم کنسولیش کردن.:((

الان تازه نیرو استخدام کردن،در بهترین حالت 6-7 ما شاید بیشتر بعد از عرضه،پورت بازی تموم بشه:دی
ایشاا... که اینم کنسولیزه بشه:دی

با آغوش باز استقبال میکنیم:d اگه یه نمایش هم تو کنفرانس سونی داشته باشه..

من موندم آدم واجد شرایط کی میتونه باشه با این لیستی که دادن...

افرادی که تحصیل در رشته بازی سازی داشته باشن و قبلا در یک شرکت بر روی یک بازی بر روی PS3 کار کرده باشن . حالا امکان داره با شرکت قبلی به توافق نرسیده یا شرکت قبلی نخواسته طرف رو طرف الان بیکار هستش یا میخواد از یک شرکت به شرکت دیگه بره .

انقدر این جور افراد زیاد هستن که حد نداره فقط کافیه به EA یا شرکت های که درشون استدیو های بزرگشون رو تخته کردن توجه کنی که الان شاید افرادشون بیکار باشن یا شغل ثابتی ندارن و با این در خواست سریع درخواست استخدام میدن .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or