آیا Darksiders II تاخیر خواهد خورد؟

.Evanescence.

کاربر سایت
18811734333826692882.jpg

شرکت THQ تاریخ انتشار بازی Darksiders II را 26 جون اعلام کرده بود اما به نظر می‌رسد این تاریخ درستی برای عرضه این بازی نباشد.
در آخرین مصاحبه Ripten با آقای Danny Bilson از او پرسیده شد آیا امکان دارد این بازی تاخیر بخورد و دیرتر از 26 جون عرضه شود؟
Bilson در جواب گفت: "ما هنوز هیچ چیز را اعلام نکرده‌ایم، اما گروه خیلی سخت مشغول کار بر روی بازی هستند. قبل از تمام نشدن ساخت بازی ما آن را عرضه نخواهیم کرد."
Danny Bilson در طی این مصاحبه از صحبت در مورد تاریخ عرضه بازی عاجز بود. همچنین ناشر این بازی بیان کرد هیچ اعلان جدیدی در حال حاضر وجود ندارد.
Darksiders II به طور رسمی برای عرضه در تاریخ 26 جون 2012 درنظر گرفته شده بود، اما مثل اینکه شرکت THQ تاریخ عرضه این بازی و تایید شدن آن در تاریخ 26 جون را رد می‌کند.
آیا مرگ دیرتر به خانه‌های ما خواهد آمد؟ آیا Darksiders II تاخیر خواهد خورد؟

آخرین ویرایش:
بازی تاخیر بخوره تا روش کار کنن و یه چیز خوب تحویل بدن، بهتر از این هست که بازی ناقص تحویل ملت بدن.
خدا کنم فقط نشه مثل Gothic 3 که با کلی باگ منتشر شد و نهایتا بهش لقب باگستان رو دادن. :دی

آخرین ویرایش:
بازی تاخیر بخوره تا روش کار کنن و یه چیز خوب تحویل بدن، بهتر از این هست که بازی ناقص تحویل ملت بدن.
خدا کنم فقط نشه مثل Gothic 3 که با کلی باگ منتشر شد و نهایتا بهش لقب باگستان رو دادن. :دی
are high right now ?
چه ربطی به دارکسایدر داشت ؟

من راضی‌ هستم یه ماه بیشتر صبر کنم یه بازی درجه یک ببینم با گیمپلی عالی‌.>:d<

خیلی‌ منتظرDarksiders و Metro هستم امسال از THQ
تاخیر بخوره یا نخوره به حال ما فرقی نمیکنه...
:-? سازنده بازی‌ای تو؟:دی

منم وقتی بازی رو خریدم اولش یکم بازی کردم و بعد گذاشتمش کنار ولی بعد یه مدت بازی رو ادامه دادم و همینجوری تا آخر تمومش کردم. بازیش عالیهو امیدوارم تاخیر نخوره واسه 13 :|

منم وقتی بازی رو خریدم اولش یکم بازی کردم و بعد گذاشتمش کنار ولی بعد یه مدت بازی رو ادامه دادم و همینجوری تا آخر تمومش کردم. بازیش عالیهو امیدوارم تاخیر نخوره واسه 13 :|

دقیقا همینطوره ، منم یه ربع بازی کردم بیخیال شدم . یه روز از بیکاری نشتسم پاش دیگه تا تهش رفتم . فوق العاده بود بازیش.

ربطش به این هست که یه زمان Darksiders 2 رو مثل Gothic ناقص ندن بیرون. از حول پول و سود کردن این کارو نکنن.
اصلا حرف این چیزا نیستش.جدیدا بقیه شرکت ها هم از یوبی سافت یاد گرفتن.به بهانه های مختلف بازی رو تاخیر میندازن.وقتی هم که بازی عرضه میشه بهتر که نشده هیچ تازه بدترم میشه.:dالبته همونطور که گفتم Darksiders 2 بازی هستش که اصلا براش این چیزا ارزش نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or