شایعه آیا Call of Duty Black Ops 2 ساخته می شود ؟!؟!

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
20110421blackops.jpg

درود

اینطور که به نظر میرسه شرکت سازنده ی Call of duty Black OPS یعنی Treyarch در حال استخدام نفر برای ساخت Call of duty 9 است .
حا مجله ی OPM (Official PlayStation Magazine شعبه ی انگلستان این مجله شایعاتی را درست کرده است که این شرکت قصد ساخت دنباله ی Black ops را دارد یعنی عنوان Call of duty Black OPs 2 .
و اینطور که گفته شده در این مجله Treyarch قصد دارد Black ops را مانند Modern warfare عنوانی محبوب در بین گیمرها بکند. ایا این امکان وجود دارد ؟ ایا Black ops 2 ساخته میشود ؟
فعلا هیچ چیزی مشخص نیست !

منابع
1 و 2

• Like
Reactions: taherism
این کال هم برای خودش مقوله ای عجیب شده ادم نمیدونه خوشحال بشه ناراحت بشه خسته بشه از طرفی هر سریش کیفیت لازمو داشته از طرفیم دیگه واقعا داره شورشو در میاره بابا تازه داره mw3 اخبارش درمیاد بیرون اونوقت خبر از این یکی میاد nfs این جوری نیست حد اقل یه سریو میدن یک یا دو ماه بعد خبر نسخه ی جدیدش میاد

این Treyarch من اصلا ازش خوشم نمیاد اصلا COD ها ساختش را دوست ندارم به نظرم نسازه بهتره
من به شخصه بارها MW2 را تموم کردم و هنوز هم بازی میکنم ولی بلک اوپس 2بار بیشتر بازی نکردم و کلا اصلا از بازیش خوشم نیومد

خیلی خوش پر و پاست، لب خزینه هم میشینه.
یک عده خوشحال با مدرک مداد شمعی یک انجین رو از IW گرفتن و دادن چندتا انترن براشون بازی "عمیق"ـشون رو سرهم کنن و توی بسته کنن و بدن بیرون. قصه ی پشت استدیوشون اینه.

آخرین ویرایش:
داستانش که بهتر از MW بود ، گیم پلیش هم که توفیری نداشت ، گرافیک هم که همون بود ، چنتا باگ داشت که خدا برای Black Ops 2 کریمه ، تا اون موقع یه کاریش میکنن ، موافقت کردیم ! بسازید عزیزان :d

امیدوارم تریاک هم مثل کونامی بترکه چون فقط داره به عظمت سری ندای وظیفه گند میزنه
تریاک نیست مواد مخدره :d باو بازی به اون خوبی ! :| داستان به اون خدایی ! فقط یکم ضعف گرافیک داشت دیگه ! مولتیش رو که ساعت ها آنلاین زدیم و ساعت های هم لن زامبی مود زدیم با بچه ها آخر خوش خوشانمون بود :d

دیگه کم کم حالم از اسم COD داره بهم می خوره.آخرش میشه مثل NFS که این قدر هر سال دو تا دو تا نسخه بد عرضه کرد که سال هاست EA داره خودش می کشه بازی را به محبوبیت و کیفیت قبل برساند.
در COD هم با همون موتور و همان گیم پلی و همان کلیشه های قبل فقط مدام زمان ها را عوض می کنند (مدرن - جنگ جهانی دوم - مدرن 2- جنگ سرد - جنگ جهانی دوم از دید فلان کشور - ........)
من که به شخصه خیلی هم با MW2 حال نکردم.Black Ops باز کمی بهتر بود ولی به نظر من سری COD باید تغییرات اساسی داشته باشه.

دیگه کم کم حالم از اسم COD داره بهم می خوره.آخرش میشه مثل NFS که این قدر هر سال دو تا دو تا نسخه بد عرضه کرد که سال هاست EA داره خودش می کشه بازی را به محبوبیت و کیفیت قبل برساند.
در COD هم با همون موتور و همان گیم پلی و همان کلیشه های قبل فقط مدام زمان ها را عوض می کنند (مدرن - جنگ جهانی دوم - مدرن 2- جنگ سرد - جنگ جهانی دوم از دید فلان کشور - ........)
من که به شخصه خیلی هم با MW2 حال نکردم.Black Ops باز کمی بهتر بود ولی به نظر من سری COD باید تغییرات اساسی داشته باشه.
داداش حالت خوبه؟:-o کی دوتا دوتا داده بیرون اگه منظورت Shift که اون از سری NFS خارج شده! نسخه بدهم فقط Pro Street بد بوده درمورد کیفیت هم خدا روشکر هرسال کیفیتش بهتر از سال قبل بوده عزیز!!!!

سلام!
Black OPS با اینکه مشکلات زیادی داشت ولی کلا حال داد بهمون :دی گیم پلی ـش که مشکلی نداشت، داستان ـش که واقعا خوب بود، اگه بیشتر رو داستان کار کنند و هوش مصنوعی ـش را هم درست کنند بهتره :دی

• Like
Reactions: aliatlas
این کال هم برای خودش مقوله ای عجیب شده ادم نمیدونه خوشحال بشه ناراحت بشه خسته بشه از طرفی هر سریش کیفیت لازمو داشته از طرفیم دیگه واقعا داره شورشو در میاره بابا تازه داره mw3 اخبارش درمیاد بیرون اونوقت خبر از این یکی میاد nfs این جوری نیست حد اقل یه سریو میدن یک یا دو ماه بعد خبر نسخه ی جدیدش میاد

نترسید حالا همین فردا BO2 رو عرضه نمی کنن

ساخته نشه هم اکتی جون به زور تریاکی رو ترکش میده:دی بسه دیگه اینقدر بازی ها مثل هم، جمع کنید برید بابا:دی نسل بعدی رو شروع کتید که دیگه ریقش در اومد

سلام
واقعا داره COD خراب میشه Black Ops چی بود که میخوان دو شم برنن.

امیدوارم تریاک هم مثل کونامی بترکه چون فقط داره به عظمت سری ندای وظیفه گند میزنه
من که امیدوار نیستم.
مطمئن باشید داره مثل کونامی میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or