شایعه آیا Call of Duty Black Ops 2 ساخته می شود ؟!؟!

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
20110421blackops.jpg

درود

اینطور که به نظر میرسه شرکت سازنده ی Call of duty Black OPS یعنی Treyarch در حال استخدام نفر برای ساخت Call of duty 9 است .
حا مجله ی OPM (Official PlayStation Magazine شعبه ی انگلستان این مجله شایعاتی را درست کرده است که این شرکت قصد ساخت دنباله ی Black ops را دارد یعنی عنوان Call of duty Black OPs 2 .
و اینطور که گفته شده در این مجله Treyarch قصد دارد Black ops را مانند Modern warfare عنوانی محبوب در بین گیمرها بکند. ایا این امکان وجود دارد ؟ ایا Black ops 2 ساخته میشود ؟
فعلا هیچ چیزی مشخص نیست !

منابع
1 و 2

• Like
Reactions: taherism
بسیار عالی!
از دوستانی که چیزی از Black ops و نحوه ی ساخت این بازی پرخرج نمیدونن خواهش میکنم اینجا نظر ندن انقدر با نظرات جالبشون مارو نخندونن! با تشکر:دی

• Like
Reactions: CriRo7
به نظر من هم به هیچ وج قابل قیاس با MW نبود ! البته یه بازی خیلی خوب بود که من بهش امتیاز 8 میدم اما MW یه جذابیت دیگه ای داره ! تو MW گیمر حس میکنه واقعا تو ارتش آمریکاست و بازی انقدر سینمایی و جذابه که همیشه حس خوبی در حال بازی کردن به گیمر دست میده . برعکس Black Ops که به نظرم تا حدودی کسل کننده میشد و داستانش هم که خوب بود ولی اصلا برای این سری مناسب نبود ...

بازي فوق العاده بود
داستان جذاب
مراحل متنوع و همه چيز عالي
منتها يه عده با MW و اصلحه هاش حال ميكنن.اين سري بازي هم يكي در ميون قديمي ميشه و مدرن
مقايسه اون با MW‌هم اشتباهه.
قبلا هم گفتم مثل نيد فور اسپيد ميمونه
يكي در ميون ميشه مسابقات زير زميني و پليس بازي و بعد دوباره ميشه مسابقات قانوني
هر كدوم هم طرفداران خودش رو داره و مقايسه اين دو هم اشتباه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or