گزارش آیا Call of Duty قربانی بعدی مایکروسافت است؟ نگرانی کارگردان سابق مجموعه

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
7856.jpg

کارگردان سابق Call of Duty: «به شدت نگران» آینده این مجموعه تحت مدیریت ماکروسافت هستم

گلن اسکافیلد، کارگردان سابق مجموعه Call of Duty، می‌گوید که «به شدت نگران» آینده این فرنچایز تحت مدیریت مایکروسافت است و این سوال را مطرح می‌کند که آیا فرهنگ حاکم بر سازنده ایکس‌باکس در درازمدت با تیم‌های سازنده این شوتر اول شخص فوق‌العاده محبوب سازگار خواهد بود یا خیر.

اسکافیلد در مصاحبه با وب‌سایت VGC در رویداد Gamescom Asia، نسبت به این‌که این مجموعه بتواند زیر نظر مایکروسافت به همان اندازه موفق باقی بماند، ابراز تردید کرد. او به نگرانی‌های فرهنگی مانند نحوه تشویق و ایجاد انگیزه در کارکنان و همچنین کارنامه اخیر مایکروسافت با فرنچایزهایی مانند Halo که محبوبیتشان کاهش یافته است، اشاره کرد.
او به VGC گفت:
«من به شدت نگرانم، واقعاً نگرانم. به سرنوشت Gears of War نگاه کنید، Halo کجاست؟ متوجه منظورم می‌شوید؟ وقتی به EA و دیگر شرکت‌های بزرگ نگاه می‌کنم، از خودم می‌پرسم پس سری بازی‌های Strike چه شد؟ یا فلان بازی دیگر؟ فرنچایزهای بسیاری هستند که به سادگی به حاشیه رانده می‌شوند.»

وی در ادامه افزود:
«متأسفانه، وقتی توسط یکی از این شرکت‌ها بلعیده یا در آن ادغام می‌شوید، فکر می‌کنم برخی از خصوصیات آن‌ها را به خود می‌گیرید. نکته دیگر این است که، من مطمئن نیستم، اما تصور می‌کنم که سیستم پاداش‌دهی Call of Duty حذف شده و سیستم جدید آن‌ها جایگزینش شود، و آن وقت است که کارمندان می‌گویند "این دیگر آن سیستم قبلی نیست.»

مایکروسافت فرنچایز Call of Duty را در سال ۲۰۲۳ و به عنوان بخشی از قرارداد ۶۹ میلیارد دلاری خرید شرکت اکتیویژن بلیزارد تصاحب کرد.​

انشالله نابود شه
تیمی که همچین بازی آشغالی با همچین گرافیکی و این انجین قدیمی که یه مپ ساده اش 200 گیگابایت میشه همون بهتر بازیش نابود شه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Zack.Fair
چی فکر میکردیم چی شد، پس باید امیدوار باشیم ناشر گنده دیگری رو هیچ وقت نخرند، هرکاری میکنند این بتزدا گیم استودیوز مارو صحیح سالم نگه دارند جون جدشون....
اگر از FO4 بدت نیومد میتونی خیلی راحت با بی اعتنایی به جو سازی های رسانه ای از بازی های آینده بتسدا و حتی استارفیلد هم لذت ببری.

منم نگرانم. ولی خب نمیشه که روی هوا حرف زد.
اگر انتقاد هست باید بیاد دقیق بگه کجای کار مایکروسافت اشتباست و پیشنهاد بده که اگر اینکار رو بکنه بهتره.
این حرفهای صدمن یه غاز به درد کی میخوره؟ اگر به فرهنگ حاکم بر ایکس باکس نقد داری هم باید بیای بگی به کدوم قسمت فرهنگیش نقد داری.
فقط به یه سیستم پاداش دهی اشاره کرده که اونم مطعمن نیست که عوض شده باشه. و خب قطعن نمیدونه که اگر عوض شده باشه، جایگزینش چیه و اون جایگزین چه معایبی داره.

اینا فقط حاشیه سازی برای مایکروسافته. سالهاست هرکسی میاد یه جفتک میندازه به مایکروسافت و میره.
همه شرکت ها اخراج میکنن ولی فقط اخراج های مایکروسافت ایراد داره
همه استودیو تعطیل میکنن ولی فقط به مایکروسافت گیر میدن.
همه کیلویی بازی کنسل میکنن، ولی اینا فقط کنسل کردنهای مایکروسافت رو می بینن.
سطح تنفر انقدر زیاده که حتی کمپانی های منفوری مثل ea که صدها بار در طول عمرش ضدیتش با گیمر رو نشون داده، صرفن برای تخریب مایکروسافت سفیدشویی میشه.

چه بخش گیمینگش و چه بخش نرم افزارش.
چند وقت هم هست که به صورت سیستماتیک به ویندوز حمله میکنن. انگار که مجبورشون کردن. ویندوز بده برو لینوکس استفاده کن برو مک استفاده کن. برو اصلن یه سیستم عامل جدید واسه خودت بساز که مشکلات ویندوز رو نداشته باشه

ما که عادت داریم. تا بوده همین بوده. کلن دیوار کوتاه از مایکروسافت وجود نداره.
من بیشتر مشکلم اینه که این جو رسانه ای و ایراد گیری بنی اسرائیلی گریبان هر بدبختی که اسم مایکروسافت بخوره پای بازیش رو میگیره. مثلا Machine Games میاد ایندیانا جونز میسازه همه میگن این چرا مثل آنچارتد نیست :دی Obsidian بازی نقش آفرینی با استایل قدیمی میسازه میگن عه این چرا مثل اسکایریم نیست اون چرا مثل فال اوت نیست :دی Id به حرف منتقدین Doom Eternal گوش میکنه میگن عه چرا فلان چیزو عوض کردن :D بتسدای بدبخت ۲۰ ساله یه فرمون مستقیم گرفته داره RPG برای مخاطب عام میسازه حالا غلط کرده یه انحصاری واسه مایکروسافت ساخته تازه بازیاش شدن آشغال :D

آخرین ویرایش:
الان دارم فکر میکنم خرید EA منطقی تر از اکتیویژن بیلزارد نبود؟ فیفا هست بتلفیلد و کلی بازی دیگه. با قیمت کمتری هم نسبت به اکتیویژن فروخته شد.

الان دارم فکر میکنم خرید EA منطقی تر از اکتیویژن بیلزارد نبود؟ فیفا هست بتلفیلد و کلی بازی دیگه. با قیمت کمتری هم نسبت به اکتیویژن فروخته شد.
قابل مقایسه نیست. اکتیویژن بلیزارد 4 تا بازی لایو سرویس فعال به علاوه کندی کراش و فروشگاه بتل نت به علاوه Demonware در کنار استدیو های بیشتر به مایکروسافت اضافه کرد.

قابل مقایسه نیست. اکتیویژن بلیزارد 4 تا بازی لایو سرویس فعال به علاوه کندی کراش و فروشگاه بتل نت به علاوه Demonware در کنار استدیو های بیشتر به مایکروسافت اضافه کرد.
مسئله اینجاست کالاف کلی رقیب داره. گندش battlefield. کلا یه شوتر اول شخص که خیلی زیاد ازش بیرون هست. ولی فیفا چی؟ pes که کلا فاز خودش رو عوض کرده. یه سری رقیب هم اومدن که هنوز اصلا در حد محبوبیت فیفا نیستند. شاید خیلی ها کالاف باز نباشند ولی همه فوتبال باز هستند و انتخاب اولشون و آخرشون فیفا هست یا همون FC الان

کاری به مایکروسافت و این چیزا ندارم ولی همین کالاف 4-5 سالی میشه که تو سراشیبی سقوطه.. از مدرن وارفیر 2019 بی این ور همه چیزش تکراریه.. کلا از هر بعدی بهش نگا کنی تکراریه.. گرافیک .. گیم پلی.. مراحل.. یه بتل رویال به اسم وارزون داد که همون سال اول عالی بود ولی بعدش بقیه مد هارو کرده زیر مجموعه همون مپ وارزون.. از زامبیش بگیر تا مولتی و اسپک اوپس..
از سیستم پولی درون برنامه اش هم که نگو.. از گودزیلا گرفته تا شخصیت های کارتونی سیمپسونی و لاک پشت های نینجا.. چپونده تو بازی..

کالاف به نظرم تا بلک اوپس 4 عالی بود با اینکه از سری بلک اوپس 2 تا 4 هر نسخه بازی زیر انتقاد های شدید بود و مدرن 2019 رو اسمشو گذاشتن بازگشت به اوج سری.. دیگه گند زده شد به سری.. چون اکتیوژن فاز یوبی سافتی گرفت هر سال همون بازی تکراری رو به خوردمون داد در حالی که همون نسخه های دوران افت سری مثل advanced - infinite warfare - BO3 -BO4 - WWII رو الان داریم حسرتشو میکشیم تا یدونه مشابه همونارو دوباره بده بیرون..

حالا این موفقیت EA با BF6 خبر خیلی خوبی برای طرفدارهای COD هست.
اینها تا احساس خطر نکنن که سرمایه گذاری بیشتری رو انجام نمیدن یا دست به تغییر خاصی نمیزنن.
مطمئن باشین از الان دارن پیش تولید یه نسخه که از لحاظ کیفی در حد MW 2019 باشه و اون حجم از تغییرات و آپدیتها رو داشته باشه رو برنامه ریزی میکنن.

MW2019 هم جواب اکتیویژن بعد از نسخه های خوب بتلفیلدهایی بود که دایس پشت به پشت میساخت.
حالا اون زمانی بود که بتلفیلد خیلی با COD چه از لحاظ پلیر ، فروش و حتی شکل گیم پلی فاصله داشت و عقب تر بود.

اما الان که EA با BF6 داره خیلی بیشتر از قبل چوب تو آستین COD میکنه و میخواد حتی بازار بتل رویالش رو هم چندتا گاز گنده ازش بگیره.
پس اکتیویژن حتی بیشتر از قبل باید انگیزه داشته باشه که بخواد دوباره یه نسخه رو به عنوان نقطه عطف مجموعه توسعه بده.
به نظرم از الان فقط مسئله زمانه که اون نسخه رو تو چه سالی میببینیم.

مسئله اینجاست کالاف کلی رقیب داره. گندش battlefield. کلا یه شوتر اول شخص که خیلی زیاد ازش بیرون هست. ولی فیفا چی؟ pes که کلا فاز خودش رو عوض کرده. یه سری رقیب هم اومدن که هنوز اصلا در حد محبوبیت فیفا نیستند. شاید خیلی ها کالاف باز نباشند ولی همه فوتبال باز هستند و انتخاب اولشون و آخرشون فیفا هست یا همون FC الان
چیزی که فرمودید صحیح اما اکتیویژن بازی های لایو سرویس بیشتر از EA داره. تو موبایل هم بازی های درآمد ثابت مثل کاد و دیابلو ایمورتال هست. در خصوص کندی کراش هم همینطور. یا MMO پیش‌رو در بازار که هنوز هم که هنوز برتر هست Wow و درآمد ثابت خودشو داره. اورواچ ۲ با وجود رقیبی که براش پیدا شد دوام آورد. دیابلو ۴ هم با افت‌ای که پیدا کرد و در دریای بی‌شمار رقیبان هنوز هم یکی از وزنه های ARPG هست.

الان EA داره مسیری رو در پیش می‌گیره در خصوص بتلفیلد که اکتیویژن در خصوص کاد ها ۱۵ سال داره پیش میره. EA خلاصه میشه به بتلفیلد های سالانه و EA FC ها.

حالا این موفقیت EA با BF6 خبر خیلی خوبی برای طرفدارهای COD هست.
اینها تا احساس خطر نکنن که سرمایه گذاری بیشتری رو انجام نمیدن یا دست به تغییر خاصی نمیزنن.
مطمئن باشین از الان دارن پیش تولید یه نسخه که از لحاظ کیفی در حد MW 2019 باشه و اون حجم از تغییرات و آپدیتها رو داشته باشه رو برنامه ریزی میکنن.

MW2019 هم جواب اکتیویژن بعد از نسخه های خوب بتلفیلدهایی بود که دایس پشت به پشت میساخت.
حالا اون زمانی بود که بتلفیلد خیلی با COD چه از لحاظ پلیر ، فروش و حتی شکل گیم پلی فاصله داشت و عقب تر بود.

اما الان که EA با BF6 داره خیلی بیشتر از قبل چوب تو آستین COD میکنه و میخواد حتی بازار بتل رویالش رو هم چندتا گاز گنده ازش بگیره.
پس اکتیویژن حتی بیشتر از قبل باید انگیزه داشته باشه که بخواد دوباره یه نسخه رو به عنوان نقطه عطف مجموعه توسعه بده.
به نظرم از الان فقط مسئله زمانه که اون نسخه رو تو چه سالی میببینیم.
فشار هست اما فشار واقعی وقتی رخ میده که درآمد کاد کمتر بشه‌. الان BO7 رو نسل هشتم هم عرضه میشه. طبق نظرسنجی Circana با 5100 شرکت کننده، %57 از خریداران بتلفیلد ۶ گفتند که بلک اپس ۷ رو هم می‌خرند.

• Like
Reactions: VEGETAR
اینم یادمون نره بتلفیلد ۶ الان به این جایگاه رسیده چون ۶ تا استودیو روی این بازی کار کردن و ea شیش تا استودیو رو مامور دولوپمنت این گیم کرده . کلا ea مایکروترنزکیشن عجیبی روی فیفا داره این بتلفیلد هم که هنوز کالاف رلیز نشده معلوم نیست یک ماه دیگه اصلا کجا باشه از اونور رفته کدمسترز رو خریده ولی تخته کرده اکثر استودیو ها رو جز F1 که اونم امسال بزور لایسانسشو تمدید کرد .حتی nfs رو هم گویا تعطیل کرده و دیگه نمیخواد بسازه خلاصه این کمپانی فعلا چیزی جز فیفا و بتلفیلد فعلا نداره .

• Smile
Reactions: MyJinx
در کل رقابت جذابی میشه وقتی کاد هم بیاد و ببینیم دقیقا چند چند هست، یاد دوران بتلفیلد 3 میفته ادم که رقابت در اوج بود... نهایتا قطعا این رقابت به نفع همه هست...

در کل رقابت جذابی میشه وقتی کاد هم بیاد و ببینیم دقیقا چند چند هست، یاد دوران بتلفیلد 3 میفته ادم که رقابت در اوج بود... نهایتا قطعا این رقابت به نفع همه هست...

به نظرم هیچ رقابتی شکل نمیگیره بین کالاف و بتل یا بهتره بگم EA و اکتی :D اینا هر دو یه تعداد پلیر تضمینی دارن که واسشون پول خرج میکنن. ممکنه بعضی وقتا ارقام بالا پایین بشه ولی فروششون فاجعه‌بار نمیشه. کیفیتشون هم که برای راضی کردن همون تعداد پلیر کافیه. همین بتل ۶ به نظرم تو بهترین حالت شاید تونسته باشه نزدیک نسخه‌های قدیمی بشه از نظر کیفیت و سرگرم کنندگی. این وضع تاسف بار بازار شوتر نظامی رو میرسونه که خیلیا به همین راضین دیگه :D ببین سال‌های اخیر چقدر وضع خراب بوده.

• Like
Reactions: MrElectricWizard
اون COD بی‌صاحاب رو سالی یه نسخه میدن انگار فیفاس. رسما کمپین‌ش سرکاریه. هرتیکه‌ش رو یک‌جا میسازن، میدن کرمان موتور سر هم کنه😁

یک‌جایی به بعد مخاطب از این تکرار حالش بد میشه. اگر پیشرفت خیلی زیادی نکنن، در آینده‌ای نچندان دور قطعا دچار ریزش مخاطب میشن.

• Smile
Reactions: MK_COD
COD آشغال هم باشه میفروشه! این یه فکته. این و فیفا مشکلشون همینه که فارغ از کیفیت آشغال هم باشن فروش میرن و مشکل دقیقا همون خریداران که وضعیت رو به اینجا رسوندن.

مساله اینجاست که CoD آشغال نیست. حداقل از نظر فن بیس عظیمش آشغال نیست و قطعا هیچ محصول آشغالی نمیتونه به این شکل و در این ابعاد فن هاش رو برای این همه سال راضی نگه داره. اتفاقا هنر اکتیویژن در تمام این سال ها تولید هر ساله بازی و ساخت چیزیه که بر اساس دیتا میدونه فن ها ازش میخوان. جایی هم پیش بینی هاش اشتباه در بیاد سریع تو نسخه سال بعد جبران میکنه و نمیزاره فن بیسش زیاد ناراضی باشه. اینکه کمپین بازی هاش آشغاله هم بخاطر کم مخاطب بودنشه و فکر کنم یبار رسما گفتن صرفا یک میلیون نفر از خریداران سالانه CoD بخش داستانی رو تموم میکنن.

سقوط CoD به نظر من فقط در یک حالت اتفاق میفته، اونم اینه که سه تا شرط درست در بیان؛ اول توقف عرضه سالیانه است. یعنی مایکروسافت حالا بنا به هر دلیلی تصمیم بگیره دیگه هر سال CoD نده بیرون که البته خیلی بعیده، چون اینا حتا اوج کرونا هم کارشون رو انجام دادن و عرضه سالیه بازی متوقف نشد. دوم تغییر تو سرویس ها و سیستم هایی هست که مخاطبین اصلی بازی و کسایی که 24 ـی توشون دوست دارن و سوم هم تولد یه رقیب جدی که اگه دو شرط اول اتفاق بیفته میتونه بیاد این ریزش مخاطب هارو جمع کنه و بکشونه سمت خودش.

در باقی موارد به نظر من خیلی بعیده CoD سقوط کنه و تازه همین حالت هایی هم که میگم اگه اتفاق بیفته باز یه پروسه چند ساله است. ولی در کل به نظر من موفقیت بتلفیلد 6 رو میشه یه زنگ خطر جدی برای CoD در نظر گرفت. در حال حاضر این دوتا بازی فن های خودشون رو دارن و فکر نمیکنم به همدیگه آسیبی بزنن، اما اکتیویژن و مایکروسافت باید بدونن الان یه رقیب جدی هست و اگه تو روند تولید مشکلی پیش بیاد یا نتونن سری رو به شکل صحیح سالم نگه دارن و مخاطبین ناراضی بشن ممکنه برن سمت این رقیب تازه و دیگه اونجور نیست که بگن اگه گند بزنن هم باز زیاد مشکلی پیش نمیاد چون رقیبی نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or