گزارش آیا Call of Duty قربانی بعدی مایکروسافت است؟ نگرانی کارگردان سابق مجموعه

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
7856.jpg

کارگردان سابق Call of Duty: «به شدت نگران» آینده این مجموعه تحت مدیریت ماکروسافت هستم

گلن اسکافیلد، کارگردان سابق مجموعه Call of Duty، می‌گوید که «به شدت نگران» آینده این فرنچایز تحت مدیریت مایکروسافت است و این سوال را مطرح می‌کند که آیا فرهنگ حاکم بر سازنده ایکس‌باکس در درازمدت با تیم‌های سازنده این شوتر اول شخص فوق‌العاده محبوب سازگار خواهد بود یا خیر.

اسکافیلد در مصاحبه با وب‌سایت VGC در رویداد Gamescom Asia، نسبت به این‌که این مجموعه بتواند زیر نظر مایکروسافت به همان اندازه موفق باقی بماند، ابراز تردید کرد. او به نگرانی‌های فرهنگی مانند نحوه تشویق و ایجاد انگیزه در کارکنان و همچنین کارنامه اخیر مایکروسافت با فرنچایزهایی مانند Halo که محبوبیتشان کاهش یافته است، اشاره کرد.
او به VGC گفت:
«من به شدت نگرانم، واقعاً نگرانم. به سرنوشت Gears of War نگاه کنید، Halo کجاست؟ متوجه منظورم می‌شوید؟ وقتی به EA و دیگر شرکت‌های بزرگ نگاه می‌کنم، از خودم می‌پرسم پس سری بازی‌های Strike چه شد؟ یا فلان بازی دیگر؟ فرنچایزهای بسیاری هستند که به سادگی به حاشیه رانده می‌شوند.»

وی در ادامه افزود:
«متأسفانه، وقتی توسط یکی از این شرکت‌ها بلعیده یا در آن ادغام می‌شوید، فکر می‌کنم برخی از خصوصیات آن‌ها را به خود می‌گیرید. نکته دیگر این است که، من مطمئن نیستم، اما تصور می‌کنم که سیستم پاداش‌دهی Call of Duty حذف شده و سیستم جدید آن‌ها جایگزینش شود، و آن وقت است که کارمندان می‌گویند "این دیگر آن سیستم قبلی نیست.»

مایکروسافت فرنچایز Call of Duty را در سال ۲۰۲۳ و به عنوان بخشی از قرارداد ۶۹ میلیارد دلاری خرید شرکت اکتیویژن بلیزارد تصاحب کرد.​

چی فکر میکردیم چی شد، پس باید امیدوار باشیم ناشر گنده دیگری رو هیچ وقت نخرند، هرکاری میکنند این بتزدا گیم استودیوز مارو صحیح سالم نگه دارند جون جدشون....
من آرزوم اینه بتزدا بتونه خودشو بخره یا هرجوری شده خودشو از مایکروسافت جدا کنه و واسه همیشه مستقل بمونه

منم نگرانم. ولی خب نمیشه که روی هوا حرف زد.
اگر انتقاد هست باید بیاد دقیق بگه کجای کار مایکروسافت اشتباست و پیشنهاد بده که اگر اینکار رو بکنه بهتره.
این حرفهای صدمن یه غاز به درد کی میخوره؟ اگر به فرهنگ حاکم بر ایکس باکس نقد داری هم باید بیای بگی به کدوم قسمت فرهنگیش نقد داری.
فقط به یه سیستم پاداش دهی اشاره کرده که اونم مطعمن نیست که عوض شده باشه. و خب قطعن نمیدونه که اگر عوض شده باشه، جایگزینش چیه و اون جایگزین چه معایبی داره.

اینا فقط حاشیه سازی برای مایکروسافته. سالهاست هرکسی میاد یه جفتک میندازه به مایکروسافت و میره.
همه شرکت ها اخراج میکنن ولی فقط اخراج های مایکروسافت ایراد داره
همه استودیو تعطیل میکنن ولی فقط به مایکروسافت گیر میدن.
همه کیلویی بازی کنسل میکنن، ولی اینا فقط کنسل کردنهای مایکروسافت رو می بینن.
سطح تنفر انقدر زیاده که حتی کمپانی های منفوری مثل ea که صدها بار در طول عمرش ضدیتش با گیمر رو نشون داده، صرفن برای تخریب مایکروسافت سفیدشویی میشه.

چه بخش گیمینگش و چه بخش نرم افزارش.
چند وقت هم هست که به صورت سیستماتیک به ویندوز حمله میکنن. انگار که مجبورشون کردن. ویندوز بده برو لینوکس استفاده کن برو مک استفاده کن. برو اصلن یه سیستم عامل جدید واسه خودت بساز که مشکلات ویندوز رو نداشته باشه

ما که عادت داریم. تا بوده همین بوده. کلن دیوار کوتاه از مایکروسافت وجود نداره.

من آرزوم اینه بتزدا بتونه خودشو بخره یا هرجوری شده خودشو از مایکروسافت جدا کنه و واسه همیشه مستقل بمونه
فکر کنم در هر صورت همه چی به موفقیت تس 6 برگرده، اگه ایشون بتونه در حد و اندازه BGS ظاهر بشه و حداقل چیزی در حد اف 4 باشه، اون موقع دیگه خیالمون راحته چون در هر صورت استودیو بقا پیدا میکنه... اگه در حد اسکایریم باشه که دیگه رسما یک نفس راحت میکشیم...

تس 6، فال اوت 5، حتی تصورشونم لذت بخشه... برای تس باید چند سال و برای فال اوت احتمالا باید 7 8 10 سال صبر کنیم ولی خب، همینه دیگه تو این دوره زمونه بر اساس شرایط ساخت و نشر بازی ها...

این لا به لا فال اوت 3 رو ریمستر/میک کنند کمی انتظار اسون تر میشه، جالب میشه همزمان با فصل 2 سریال یهو شدو دراپ کنند عین ابلوین که یهویی اومد...

Gears of war رو که epic games میساخت و بعد سه گانه اول تصمیم گرفت دیگه نسازه حالا این چه ربطی به مایکروسافت داره نمیدونم حتی halo هم bungie هوای مستقل بودن کرد و دیگه نساخت حالا مایکروسافت این وسط چه گناهی کرده نمیدونم

تا قبلش حالا مگه چیز دندون گیری بود؟ طی ۱۰ سال گذشته یدونه ریبوت MW خوب بود که بعدش گند زدن به دنباله هاش! حداقل الان میدونیم با مدیریت مایکروسافت (که هیلو رو از عرش به فروش رسوندن) سرنوشت این IP میشه آنچنان افتضاحی که یه بازنگری اساسی دربارش کنن. نمونش امسال که یکی از دیوار میخوره یکی از بتل ۶ که استقبال از بتای BO7 یه چیزی فراتر از خنده دار بودنه.

تا قبلش حالا مگه چیز دندون گیری بود؟
آره BO6 یکی از پرفروش ترین بازی های 2024 بود. فقطم بخاطر هایپش نبود واقعا ملت راضی بودن.

Sales on PlayStation and Steam increased by 60% compared to Modern Warfare III

According to Circana, Black Ops 6 is the fifth highest-grossing PlayStation game of all time and the eleventh best-selling overall in the United States

VG247's Fran Ruiz wrote that Black Ops 6's multiplayer was "an absolute blast to play", and that it was the "most tight and polished the series has felt in more than a decade

آره BO6 یکی از پرفروش ترین بازی های 2024 بود. فقطم بخاطر هایپش نبود واقعا ملت راضی بودن.

Sales on PlayStation and Steam increased by 60% compared to Modern Warfare III

According to Circana, Black Ops 6 is the fifth highest-grossing PlayStation game of all time and the eleventh best-selling overall in the United States

VG247's Fran Ruiz wrote that Black Ops 6's multiplayer was "an absolute blast to play", and that it was the "most tight and polished the series has felt in more than a decade
COD آشغال هم باشه میفروشه! این یه فکته. این و فیفا مشکلشون همینه که فارغ از کیفیت آشغال هم باشن فروش میرن و مشکل دقیقا همون خریداران که وضعیت رو به اینجا رسوندن.

• Like
Reactions: Destro and MoonD
COD آشغال هم باشه میفروشه! این یه فکته. این و فیفا مشکلشون همینه که فارغ از کیفیت آشغال هم باشن فروش میرن و مشکل دقیقا همون خریداران که وضعیت رو به اینجا رسوندن.

خب دیگه گیم سالانه قرار نیست که شاهکار بی ایراد باشه همینکه بهتر از قبلی ها باشه ملت راضی ان با این پروداکشن تایم محدودی هم که دارن بیشتر از این انتظار نمیره
مثال فیفا هم که زدی الان FC26 میگن پیشرفت داشته و ملت راضی ان دارن مث چی میخرن. (جالبه بخش اعظم پلیر بیس این دو فرنچایز هم پلی استیشن هست با اینکه رو گیمپس هم هستن!)

یه چیزی که باید توجه کنی خیلی از پلیر های این بازیها اصلا اهل چک کردن اخبار و کامیونیتی بازی های دیگه نیستن و فقط فیفا یا فقط CoD میزنن.
یه اقلیتی فقط هستن که به اخبار صنعت گیم و بازی هایی که میاد علاقه دارن.

اینم نظر یه کاد باز هاردکور بود اگه خواسی ببین. چون خودم مخاطب این بازی ها نیستم طبیعتا چیزی از خودم نمیگم و فقط بر اساس آمار فروش و نظر مردم دارم حرف میزنم.

خب دیگه گیم سالانه قرار نیست که شاهکار بی ایراد باشه همینکه بهتر از قبلی ها باشه ملت راضی ان با این پروداکشن تایم محدودی هم که دارن بیشتر از این انتظار نمیره
مثال فیفا هم که زدی الان FC26 میگن پیشرفت داشته و ملت راضی ان دارن مث چی میخرن. (جالبه بخش اعظم پلیر بیس این دو فرنچایز هم پلی استیشن هست با اینکه رو گیمپس هم هستن!)

یه چیزی که باید توجه کنی خیلی از پلیر های این بازیها اصلا اهل چک کردن اخبار و کامیونیتی بازی های دیگه نیستن و فقط فیفا یا فقط CoD میزنن.
یه اقلیتی فقط هستن که به اخبار صنعت گیم و بازی هایی که میاد علاقه دارن.

اینم نظر یه کاد باز هاردکور بود اگه خواسی ببین. چون خودم مخاطب این بازی ها نیستم طبیعتا چیزی از خودم نمیگم و فقط بر اساس آمار فروش و نظر مردم دارم حرف میزنم.
البته درستش اینه که خیلی ها از جزییات اینجور بازی ها و فن بیسشون بی خبرن و برای نظرات فن ها ارزش قائل نیستن مخصوصا COD که هر نسخه اش عملا سه تا بازیه و هر کی برای یه بخشش بازی رو میخره. مثلا MW3 کمپین و زامبی خیلی ضعیفی داشت ولی برای فن های مولتی پلیر یکی از بهترین بازی های روی انجین جدید بود و خیلی ها ازش راضی بودن و از دید خیلی از این افراد دو تا ریبوت دیگه بازی های ضعیفی هستن مخصوصا MW2.

• Like
Reactions: Changed_Man 50
حالا اینکه اسکوفیلد آدم تاثیرگذاریه و کاردرست بماند.
ولی خود ایشون و تیمش تحت مالکیت اکتیویژن دوتا نسخه که یکی نهایتا با یه کمپین متوسط رو به خوب (Advanced Warfare) و دیگری ضعیف (WWII) که قرار بود از لحاظ کیفی World at war رو بزاره جیب پشتش و برگشت به ریشه ها باشه رو تحویل نداد؟
از مولتی پلیرهاشون دیگه نگیم که رسما فاجعه بودن و مایه ننگ مجموعه.

اونموقع مایکروسافت کجا بود؟

اکتیویژن سالهاست که روی همین موده.
دوره ای کار خوب میدن و بعدش تا چندسال دری وری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or