آیا Battlefield 5 در زمان جنگ جهانی اول خواهد بود؟

.:BigBoss:.

کاربر سایت
درود

ما همه در جریان هستیم که «Battlefield 5» توسط EA در دست ساخت و توسعه است چرا که EA بارها این را گفته بود، اما از ارائه توضیحات پیرامون جزئیات و ویژگی‌های بازی خودداری کرده است. با این حال، یک خرده فروش سوئیسی ادعا می‌کند که از جزئیات بازی اطلاع دارد. در ادامه با «بازی‌سنتر» همراه شوید.

1lw1_battlefield_4.jpg

با توجه به وب‌ سایت World of Games، بازی «Battlefield 5» به عنوان یک بازی "شوتر تاکتیکی و چند نفره" در زمان جنگ جهانی اول لیست شده است. همچنین در مورد «Battlefield 5» که حال و هوای جنگ جهانی اول را دارد، اعلام کرده که روز بیست و ششم ماه اکتبر برای Xbox One ،PS4 و PC عرضه خواهد شد. از اینجا می‌توانید مشاهده کنید که این وب سایت، بازی را لیست کرده است. نکته عجیب و در عین حال جالب این است که برای باکس شات بازی، از تصاویر باکس شات و والپیپر چند بازی مانند MGS 4 و Bioshock استفاده کرده است (شاید حالت پیش فرض برای عناوینی که تایید نشده‌اند باشد).

EA در خبری اعلام کرده بود که زمان عرضه بازی، تعطیلات سال 2016 خواهد بود. رئیس امور مالی EA نیز گفته بود که امکان دارد این بازی شوتر، تم نظامی داشته باشد.
به هر حال این یک شایعه است و منتظر تایید و یا تکذیب‌اش باید باشیم.

منبع

من دیگه خودم به شخصه خسته شدم از این بازیهای تمام آنلاین ! یه بازی خوب باید بخش آفلاین قوی و طولانی داشته باشه ! کجا هستند امثال بازیهایی مثل Modern Warfare ! واقعا دلم تنگ شده براشون
شما با سری بتل آشنایی داری؟
قصدم مسخره کردن نیست چون بتل از اون اول هم هیچ کدوم از نسخه هاش یه کمپین عالی نداشت(bfbc2 سینگلش بد ک نبود ;;))
حداقل میتونیم بگیم یه بازی سینگل محور نیست
رفتن به گذشته بهترین کار هست البته یه نسخه ی شماره دار نباشه بهتره چون خیلی از کاستوم کردن ها با رفتن به گذشته محدود میشه ولی باز بستگی به هنر سازنده ها داره که بتونن چه قدر محتوا (هر چند غیر واقعی ) تو بازی بیارن
در کل به شدت استقبال میکنم :x
آپدیت :d: الآن که دارم بهش فکر میکنم جنگ جهانی اول زیادی قدیمی جنگ جهانی دوم عالیه:d
کلا هر کاری بکنن ولی بتل ر نبرن به آینده و اسلحه های غیر واقعی

- - -ویرایش - - -

من بحثي سر انقلابي بودن يا نبودن MW ها نداشتم بلكه روي اون تيكه حرف دوست مون حرف داشتم كه مي گفت MW و طولاني !!!
اصلاً اين دوتا با همديگه سنخيت نداره !

اين چيزي كه داريد مي گيد توي همون سري CoD هم ناقض فوق العاده اي داره به اسم CoD 2 پس نگيد كمپين طولاني و حوصله سر بر !
نه تنها استانداردهاي سينمايي بسيار عالي اي داشت بلكه از لحاظ چينش مرحله و طولاني بودن فوق العاده ترين نسخه CoD تا به امروز بوده
( سينمايي رو به چيزي مثل نجات سرباز رايان بدونيد نه صحنه هاي مايكل بِي ساز !!! )

بله من خودم هم كل سري MW رو بازي كردم و لذت بردم اما به صرف درست كردن يه غذا با حضور همه ادويه ها نميشه بهش گفت غذاي شاهكار
برخي قسمت هاي MW ها كه كپي كاري از CoD 1 يا 2 بود ( قابل ارائه با سند و مدرك ) يا حتي كپي از روي MW1 ( برخي انيميشن ها كه فاجعه بود )
اما با اين حال چيزي از ارزش هاي زيبا بودن MW ها كم نميشه و تحول درست كردن توشاخه هاي اكشن و FPS رو قبول دارم اما واژه انقلاب براش زياده

اگر مي شد قسمت هايي از BO1 رو كه مثلاً توي هواپيما بود يا ... قاطي 2 كرد بهترين نسخه CoD ميشد و تمام
تازه ما بسته united offensive رو هم داشتيم براي نسخه دوم كه از بهترين بسته هاي اضافه شده در تاريخ بازي هاي رايانه ايه ( توي بعضي از مقالات سايت ها اومده ) كه برخي چينش ها و ابداعات اش توي سري CoD عالي بود و ديگه تكرار نشد
میتونم متا هاشون ر بهت نشون بدم و تو بگی که متا مهم نیست و قبولش نداری :d
فکر نمیکنم طولانی بودن و صحنه های سینمایی نداشتن یا داشتن به تنهایی بتونن ملاک های خوبی باشن

آخرین ویرایش:
میتونم متا هاشون ر بهت نشون بدم و تو بگی که متا مهم نیست و قبولش نداری :d
فکر نمیکنم طولانی بودن و صحنه های سینمایی نداشتن یا داشتن به تنهایی بتونن ملاک های خوبی باشن

يعني مي گي معيار سنجي خوب بودن بازي متا ست ؟؟؟
اول اينو مشخص كن !!!

اگر متاي CoD 2 در زماني كه انلاين محور بودن تا اين حد گسترش نيافته بود 89 باشه و متاي MW ها94 باشه و قسمت اعظمي از اون به خاطر سيستم انلاين اش باشه
اره تو راست مي گي !!!

نميدونم چند بار CoD 2 رو تموم كردي اما من يكي يه دقيقه از مراحل روسيه CoD 2 رو به ست پيس اندر ست پيس پشت هم MW ها نميدم كه يه سري هاشون هم بوي تكرار بودن

يعني مي گي معيار سنجي خوب بودن بازي متا ست ؟؟؟
اول اينو مشخص كن !!!

اگر متاي CoD 2 در زماني كه انلاين محور بودن تا اين حد گسترش نيافته بود 89 باشه و متاي MW ها94 باشه و قسمت اعظمي از اون به خاطر سيستم انلاين اش باشه
اره تو راست مي گي !!!

نميدونم چند بار CoD 2 رو تموم كردي اما من يكي يه دقيقه از مراحل روسيه CoD 2 رو به ست پيس اندر ست پيس پشت هم MW ها نميدم كه يه سري هاشون هم بوي تكرار بودن
تک تک ثانیه های cod 2 ر وحشتناک دوست دارم همین طور تک تک لحظات mw2 (هر دوشون هم کامل زمان خودشون بازی کردم)
اول تو مشخص کن که قسمت آنلاین خوب داشتن نکته ی منفی حساب کردی یا نه ؟
اینکه متای یه بازی خوب باشه دلیل نمیشه که سینگل بدی داره من تو نقد های ign نکته ی منفی در رابطه با سینگل بازی ندیدم همشون فقط هایپ کردن
همون روایت سینماتیکی که میگی بعد از mw2 انقدر محبوب شد که تقریبا وحشتناک فراگیر شد
حالا تو با این نحوه ی سینماتیک مشکل داری قبول ولی جمع زیادی هستن که به قول تو غذا با ادویه میخوان:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or