آیا Batman Arkham World در دست ساخت !؟

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
arkham-joker.jpg

درود

در مراسم VGA 2011 شخصیت جوکر در بازی Batman Arkham City به عنوان بهترین کاراکتر سال 2011 معرفی شد.
در همین راستا Mark Hamil صدا گذار شخصیت جوکر نام Batman Arkham world را فاش کرد !
آیا بازی بعدی Warner همین عنوان خواهد بود ؟!!
بازی Batman Arkham City دو سال پیش در نمایشگاه VGA معرفی شد !

سایت VG247 در رابطه با این موضوع ایمیلی را برای Warner فرستاده است.

منبع

بجز اسم ، که خز میزنه :دی ، مشکلی نیست و استقبال میشه از بتمن های بیشتر ...
پ.ن : Assassins Creed الآن دقیقا چش شده ؟! یه چی بگید بگنجه تو رو خدا .
احتمالا اسمش تغییر میکنه. Arkham City هم اولش انگار Arkham Asylum II بود که اون هم خز میزد :دی ولی درستش کردن
جواب پ.ن :یعنی واقعا نمیدونی؟ :دی

فکر میکنم این نسخه هم تو شهر جریان داشته باشه وهم تو زندان به احتمال 80 درصد هم ماشین بتمن وجود داره شاید هم هواپیمای بتمن شاید هم موتورش میبینید
چقدر پتانسیل داره
به شدت موافقم ...
این بازی خیلی پتانسیل داره ... به شخصه فکر می کردم تو آرخام سیتی که Open World شده بود میشه با ماشین هم رفت ولی دیدم نه!
اگه ماموریت هایی تو بازی قرار بدن که از تجهیزات بتمن بشه توش استفاده کرد خیلی عالی میشه ...

کاش یه سری هم به Spiderman میزدن ! :دی یادش بخیر دو سه تا بازی فوق العاده ازش زمان PS1 , PS2 اومد ولی بعدش گند خورد بهش و حالا Rocksteady با این مهارتش توی ساخت بازی کامیکی میتونه چیز جالبی بسازه. ولی خب Warner نمیتونه در ساخت بازی دخیل باشه ! :دی

کاش یه سری هم به Spiderman میزدن ! :دی یادش بخیر دو سه تا بازی فوق العاده ازش زمان PS1 , PS2 اومد ولی بعدش گند خورد بهش و حالا Rocksteady با این مهارتش توی ساخت بازی کامیکی میتونه چیز جالبی بسازه. ولی خب Warner نمیتونه در ساخت بازی دخیل باشه ! :دی
ای گفتی دقیقا حرف دل منو زدی !! خیلی خوب میشد که وارنر این بازی هم میساخت !!

آره منم موافقم...تو PS1 اسپایدر من جزء بازیهای خیلی خوب بود...همچنین کراش بندیکوت...ولی همگی مردن...واقعا یادشون بخیر...

I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

ارخام از اول هم قرار بود سه گانه باشه. نمی دونم دوستان نگران چی هستند چون قسمت دوم هم به فاصله کمتر از چهار عرضه قسمت اول معرفی شد. خدا را شکر وارنر وقت کافی به استودیو هاش میده و کلا مدیر های با شعوری داره. تنها بدیش اینه که باید کلی برای عرضه اطلاعات بازی صبر کنیم.

IGN یه مطلب خیلی قشنگ چند وقت پیش نوشته بود. وقشته یه بازی درست حسابی از سوپرمن ببینیم... من امیدوارم نسل بعدی RS و وارنر روی سوپرمن کار کنن جدا میتونن یه شاهکار تکرار نشدنی خلق کنن...

IGN یه مطلب خیلی قشنگ چند وقت پیش نوشته بود. وقشته یه بازی درست حسابی از سوپرمن ببینیم... من امیدوارم نسل بعدی RS و وارنر روی سوپرمن کار کنن جدا میتونن یه شاهکار تکرار نشدنی خلق کنن...

سوپرمن :-& رو خوههشا اصلا با بتمن :xمقایسه نکنین!!!
با اون فکل مسخرش!!!:d

سوپرمن :-& رو خوههشا اصلا با بتمن :xمقایسه نکنین!!!
با اون فکل مسخرش!!!:d
کی مقایسه کرد :دی؟ گفتم به گفته اونا وقتشه که یه بازی جدی از سوپرمن رو شاهد باشیم!

و اینکه این فکل مسخره بزودی با عرضه Man of Steel تبدیل به بت خواهد شد همونطور که جوکر بعد از TDK شد یار دبستانی انبوهی از مردم!

• Like
Reactions: leonk13 and Kainé
اول تیمارستان ارخام بود
بعدش که رفت توی شهر ارخام
حالا هم که که میخواهد برود به دنیای ارخام
حتما بعد هم قراره برن منظومه ی شمسی ارخام رو بسازند
ولی در کل خیلی بازی های زیبایی بودند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or