آیا AMD مسئولیت کنسول جدید نینتندو را بر عهده می‌گیرد؟

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
nintendonx_1-600x338.jpg

AMD در حال ساخت نوعی از چیپ‌ها است که به صورت نسبی تغییر یافته‌اند و احتمال دارد یکی از این مدل‌ها برای کنسول جدید نینتندو باشد.

این شرکت سابقه‌ی کار بر روی WiiU را نیز دارد پس ادامه‌ی این همکاری با نینتندو دور از ذهن نیست.
در کنفرانس Raymond James بود که Devinder Kumar - مسئول بخش مالی AMD- اعلام کرد که دو پردازنده Semi-Custom در حال ساخت است و یکی از آن‌ها مخصوص چیزی "فرای یک وسیله‌ی گیمینگ" است.
در نقل قولی که توسط سایت Kitguru.net از Kumar منتشر شده این چنین آمده است:
یکی از مدل‌ها x86 و دیگری ARM است و یکی از این‌ها فرای گیمینگ است. هر چند این حرف‌های آخر من است و شما بیشتر از این چیزی نخواهید شنید چرا که این حق مشتری است که محصول خود را به هر نحوی که خواست معرفی کند و پس از آن‌ است که متوجه خواهید شد کدام یک استفاده شده است.
نکته‌ی جالب توجه این است که امروز مدیر بخش اجرایی، Lisa Su، خبر از ساخت چیپ سومی می‌دهد که برای پروژه‌ای با ارزش میلیون‌ها دلار استفاده خواهد شد.

این روز‌ها AMD بدون مشکل مالی نیست و مطمئنن توافقی با نینتندو کمک شایانی به وضع مالی این شرکت خواهد کرد.

منبع

سوییچ شدن بازی رو dx 10 روی nvidia game works هم کار wb بدبخته :(
خب خدا رو شکر مشکل یه بازی نیست ! ac unity که دیگه واضح ترینشونه رو pc نمیشد بازی کرد از بس وضعش خراب بود ! یا همون واچ داگزی که سریع کل رم رو پر میکرد یا کرش های الکی داشت !
حالا بشین فکر کن یه دلیل مسخره بیار واسه این بازی ها :x بدو فقط ...
چرا نمیگیری. اینا همش بهینه نکرن بازی توسط سازنده هست. اینکه بازی درست و درمون اجرا نمیشه بر میگرده به همون سازنده هایی که یا بازیشونو از استور بر میدارن و یا بعدا عذر خواهی میکنن و عملا اعلام میکنن که مشکل از خودشون هست و از این مشکلات درس گرفتن برای بازی های بعدی. اینکه AK مشکل داره رو خود WB قبول داره به خاطر همین از استور برش داشته و تا بازی رو درست نکرده، برش نمیگردونه. اینکه AC U مشکل داره به خاطر عجله یوبی سافت برای عرضه سالانه AC هست که وقت کمی برای بهینه سازی گیر میاره و در نهایت از طرفدارا غذر خواهی میکنه و با یه بازی اضافه، این کم کاری خودش رو جبران میکنه. هر چیزی مازاد بر این ها از جمله افکت های اضافی و تکنیک های جدید بر میگرده به nVidia و ... . تکنیک هایی که میتونی توی تنظیمات خاموششون کنی. فرق بین بازی که سازنده بدون تست کردن میده بیرون (AK , AC U) و بازی که به خاطر تکنیک های اضافی، مشکل پیدا میکنه به قدری واضح هست که من رو واقعا متعجب کرده که چرا باید در این رابطه توضیحی بدم.

بازم میگم اینا خیلی واضح هستن و همه افرادی که اینجا هستن، این مطلب رو درک کردن. اگر بازم نفهمیدی و خواستی بدون اینکه مطلب رو درک کنی، بازم یه پست بدی، ضمن اینکه ابراز تاسف من رو صمیمانه بپذیر، حتما یه بار دیگه درس های ریاضی دبستان رو تکرار کن چون به درک مطالب و منطقی صحبت کردن کمک شایانی میکنه. اینکه چرا "فکر کردن" رو میگم، چون احساس میکنم از پکیجی به نام مغز استفاده نمیشه;) والسلام و من الله توفیق.

کاری ندارم که کی براش پردازنده میسازه ولی بدانید اگر نینتندو تا پایان 2016 یک کنسول ب دو برابر قدرت کنسولهای فعلی ساخت که هیچ و گرنه با توجه به مردن رییسش ورشکست میشه

کاری ندارم که کی براش پردازنده میسازه ولی بدانید اگر نینتندو تا پایان 2016 یک کنسول ب دو برابر قدرت کنسولهای فعلی ساخت که هیچ و گرنه با توجه به مردن رییسش ورشکست میشه

فوت ایواتا چه ربطی به ورشکستگی نیتندو داره؟! :d درضمن NX یه کنسول دستی هست و به احتماال قوی ساختارش آنچنان که شما فکر میکنید. نیست.

فوت ایواتا چه ربطی به ورشکستگی نیتندو داره؟! :d درضمن NX یه کنسول دستی هست و به احتماال قوی ساختارش آنچنان که شما فکر میکنید. نیست.
ببخشید اما یکسری خبر مثل خبر زیر هست که به نظرم احتمال کنسول خانگی بودنش بیشتر هست
Reggie indicates that NX is a home console - Nintendo Everything
البته شایدم طبق یک شایعه یا یکسری شایعات ، البته نه چندان جدید ، شاید مثلا هیبریدی بودش و ترکیبی از خانگی و دستی . ؟؟
ممنون

الان چرا بعضی ها انویدیا رو کنار اینتل قرار میدن ؟؟؟ اینتل توانایی مالی این رو داره هر دو رو با هم بزاره تو جیب ....
ای ام دی وضع مالی خیلی خرابی داره سری fury جدید هم داشت خوب فروش میرفت به دلیل کمبود HBM خیلی جا ها تموم کردن...
فعلا ای ام دی توانایی مالی ساخت معماری جدید رو نداره .....و همین طور داره رو سی پی یو های جدیدش کار میکنه که معلوم نیست چیکار کنه .... APU هاش هم خوب هستند و به صرفه { تعجب میکنم دوستانی میگن ارزش نداره ، ارزش داره انصافا ولی فروش چشم گیری باز نداره ، دیگه کسی APU نمیگیره GTA:V الترا 60 فریم بزنه :دی } پس به نظرم در زمینه کنسول خودش رو جا بندازه خوبه براش تا ورشکست نشه و ادامه بده

به نظر من ریسک خیلی بزرگی هست نینتیدو بخواد الان دوباره کنسول بده بیرون

سر WII U فکر میکرد با بازی های انحصاری خودش میتونه دوباره موفق باشه ولی قبلا بازار توسط WII اشغال شده بود و بازی های انحصاریش هیچ کمکی بهش نکرد الانم هم چه بخواد کنسول قوی تر بسازه چه بخواد کنسول هم رده این دو کنسول حال حاضر بسازه قطعا استقبالی از ظرف ناشرها براش صورت نمی گیره
اینا یا باید یک کنسولی با خلاقیت و نو |آوری مثال نزدنی بسازن که بازار رو جذب کنن یا صبر کنن نسل حاضر که تموم شد یک کنسولی در حد PS5 و کنسول بعدی بسازن و گرنه شکست میخورن

من الله توفیق

اگر مایکروسافت AMD بخره امکانش هست مثل نوکیا

حاجی برعکس گفتی! مایکروسافت نوکیا رو نجات داد از ورشکستگی! با اون قراردادی که بست و پولی که دریافت کرد الان خیلی راحت میتونه تو سال 2016 با یه سرمایه گذاری مجدد به بازار برگرده.

دیگه راجبش بارها و بارها صحبت شد تو اون تاپیک.

داداش شما دوتا بازی کنی سنگین تری.

درضمن NX یه کنسول دستی هست و به احتماال قوی ساختارش آنچنان که شما فکر میکنید. نیست.

منبع موثقی دارید یا از عکس نظر میدین؟

ببخشید اما یکسری خبر مثل خبر زیر هست که به نظرم احتمال کنسول خانگی بودنش بیشتر هست
Reggie indicates that NX is a home console - Nintendo Everything
البته شایدم طبق یک شایعه یا یکسری شایعات ، البته نه چندان جدید ، شاید مثلا هیبریدی بودش و ترکیبی از خانگی و دستی . ؟؟
ممنون

اگه خط آخرت درست باشه باتوجه به اینکه قدرت کنسول دو سه برابر کنسولای این نسله با یه چیز عجیب طرفیم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or