شایعه آیا Agent به صورت انحصاری برای PS4 عرضه می شود؟

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

زمان زیادی از معرفی Agent برای PS3 می گذرد و حال شاید این عنوان به صورت انحصاری برای PS4 در حال اماده شدن باشد.امروز فروشگاه Webhallen این عنوان در برای PS4 قرار داده و تاریخ آن را نیز 2014 ذکر کرده است.هنوز سونی یا راکستار در این باره اظهار نظری نکرده اند.
البته احتمال این که این فروشگاه کاملا بی هدف این عنوان را قرار داده باشد وجود دارد بنابراین این خبر تنها به صورت شایع ای پحش شده است.

منبع

دم در اضطراری بچه ها منتظرن یه تماس با پسر عمو بگیر

پسر عموم در آخرین تماس گفتش کلیف بی وقتی داشت میرفت داخل کنفرانس مایکرو 4 رو به هوادارا نشون داده بود و وقتی داشت میومد بیرون مید فینگر!:دی

از این دست بازی ها که عرضشون به آخروالزمان هم نمی رسه تو e3 زیاد خواهیم دید..
شاید در کنفرانس ماکروسافت !؟
خوبه که فیل اسپنسر گفته بود که مایلو تک دمویه وگرنه شماها چکار میکردین:d
اگه تونستین با سونی لندن هم تماس بگیرین:d
آخه تک دمو تا اونجایی که من میدونم قابلیت هایی رو نشون میده که قابل اجرا باشن و واقعیت داشته باشن ولی اونی که ما دیدیم یه چیز تخیلی بود که هیچ وقت تحقق نیافت :دی

آخه تک دمو تا اونجایی که من میدونم قابلیت هایی رو نشون میده که قابل اجرا باشن و واقعیت داشته باشن ولی اونی که ما دیدیم یه چیز تخیلی بود که هیچ وقت تحقق نیافت :biggrin1:
مثل 8Days؟ :-/
خارج از شوخی من یه حسی بهم میگه یه چیزی شبیه به همین 8Days رو سونی داره میسازه، البته اون نمایش واسه سال 2005 خیلی جالب بود و الان دیگه باحال نیست، ولی خب ایده جالبی داشت اون مرحوم :دی

شاید در کنفرانس ماکروسافت !؟
آخه تک دمو تا اونجایی که من میدونم قابلیت هایی رو نشون میده که قابل اجرا باشن و واقعیت داشته باشن ولی اونی که ما دیدیم یه چیز تخیلی بود که هیچ وقت تحقق نیافت :دی

اخه کدوم تک دموی اپیک,انویدیا,اسکوئر اینیکس و... راست بوده که اینا دومیش باشن؟:d
تک دمو یعنی هایپ.اونم تابلو بود اصلا همچین هوش مصنوعی ای مگه میشه:دی ولی این نسل شاید به کمک جادوی cloudبشه.مایکرو برای هر نسخه ای که فروش میره یه نفرو استخدام میکنه اون طرف میشینه باهات حرف میزنه :دی.

منور ازتک دمو اینه که میتونن در اینده به این نقطه برسن

- - -ویرایش - - -

مثل 8Days؟ :-/
خارج از شوخی من یه حسی بهم میگه یه چیزی شبیه به همین 8Days رو سونی داره میسازه، البته اون نمایش واسه سال 2005 خیلی جالب بود و الان دیگه باحال نیست، ولی خب ایده جالبی داشت اون مرحوم :دی

اخه اگه داستان بازی توی 8روز اتفاق بیافته,که یه روزش رو هم دیدیم و هر 8روز اونقدر میزان گیم پلیشون باشه بازی نیم ساعت هم نمیشه برا همین کنسل شد:دی

اخه کدوم تک دموی اپیک,انویدیا,اسکوئر اینیکس و... راست بوده که اینا دومیش باشن؟:d
تک دمو یعنی هایپ.اونم تابلو بود اصلا همچین هوش مصنوعی ای مگه میشه:دی ولی این نسل شاید به کمک جادوی cloudبشه.مایکرو برای هر نسخه ای که فروش میره یه نفرو استخدام میکنه اون طرف میشینه باهات حرف میزنه :دی.

منور ازتک دمو اینه که میتونن در اینده به این نقطه برسن
فک کنم اکثریتشون :دی
خب درسته منظور اینه که در آینده به اون نقطه میرسن ولی باید رو همون سخت افزار/نرم افزار/انجین که براش تک دمو دادن به اون نقطه برسن :دی نه اینکه مثلا یه سری قابلیت رو Cry Engine 1 نشون بدن بعد تو CE 3 بهش برسن :دی
الان هم Kinect Original دیگه تموم شد و به اون نقطه نرسیدن و رو همین کینکت جدید هم بعید میدونم حالا حالا ها بهش برسن :دی

اگه سونی تو کنفرانسش عناوین 8 Days و The Getaway و سایفون و رونمایی کنه از این طرف هم Agent بیاد.
TLG هم از یه طرف بیاد قیافه ی دوستان فوق تصور بنده هست. ولی خب احتمالش خیلی کمه ولی اگه سونی این کارو بکنه اون وقته که همه دوستان باید :-$
(تمام بازی های بالا بجز سایفون برا PS3 رونمایی شدن ولی هیچ خبری ازشون نشد.)
اگه هینا باشن کافیه دیگه نیازی به حضور ND و Santa و گوریل نیس :))
یه سوال استدیوی لندن تو این نسل چه کاره خاصی انجام داد؟؟

فک کنم اکثریتشون :دی
خب درسته منظور اینه که در آینده به اون نقطه میرسن ولی باید رو همون سخت افزار/نرم افزار/انجین که براش تک دمو دادن به اون نقطه برسن :دی نه اینکه مثلا یه سری قابلیت رو Cry Engine 1 نشون بدن بعد تو CE 3 بهش برسن :دی
الان هم Kinect Original دیگه تموم شد و به اون نقطه نرسیدن و رو همین کینکت جدید هم بعید میدونم حالا حالا ها بهش برسن :دی

اون مایلو که ربطی به کینکت نداره فقط از میکروفن کینکت استفاده میکنه که همه دیدن چقدر قویه:دی اون مربوط به هوش مصنوعی میشه که وظیفه برنامه نویس و سی پی یوئه(خدا رو چه دیدی شاید رسیدن:دی)

- - -ویرایش - - -

اگه سونی تو کنفرانسش عناوین 8 Days و The Getaway و سایفون و رونمایی کنه از این طرف هم Agent بیاد.
TLG هم از یه طرف بیاد قیافه ی دوستان فوق تصور بنده هست. ولی خب احتمالش خیلی کمه ولی اگه سونی این کارو بکنه اون وقته که همه دوستان باید :-$
(تمام بازی های بالا بجز سایفون برا PS3 رونمایی شدن ولی هیچ خبری ازشون نشد.)
اگه هینا باشن کافیه دیگه نیازی به حضور ND و Santa و گوریل نیس :))

8days که تایید کردن کنسل شده دیگه منتظر نباش ولی اگه میاومد استقبال میکردیم بازیه قشنگی به نظر میومد حیف شد

من یکی که به شخصه چشمام خشک شد به این بازی،اینقدر توقعاتم از این بازی (بخونید توهم) پایین اومد که حتی به اینکه سازندگانش بیان و اعلام کنن بازی یه روزی می یاد واسم رویا شده!!
AGENT هم مانند بازی Eight Days هیچ وقت وجود خارجی نداشته،البته خوبی Eight Days این بود که چیند تا تیزر و تصاویر از درون گیم پلی بازی تو سطح اینترنت منتشر شد اما AGENT متاسفانه ...

آی پی جذاب Eye Pet کار این استدیوی خلاق بود

اون مایلو که ربطی به کینکت نداره فقط از میکروفن کینکت استفاده میکنه که همه دیدن چقدر قویه:دی اون مربوط به هوش مصنوعی میشه که وظیفه برنامه نویس و سی پی یوئه(خدا رو چه دیدی شاید رسیدن:دی)
چرا دیگه باو اصلا پروژه ی مربوط به کینکت بود و برا معرفی کینکت نمایش دادنش چجوری میگی ربطی نداره؟ :دی از دوربین و همه چیش استفاده میکرد دیگه. درسته اصل کار هوش مصنوعیشه ولی خب با استفاده از کینکت همچین چیزی ممکن میشد (اگر میشد :دی).

ایشالا که برسن ما که بخیل نیستیم :دی

چرا دیگه باو اصلا پروژه ی مربوط به کینکت بود و برا معرفی کینکت نمایش دادنش چجوری میگی ربطی نداره؟ :دی از دوربین و همه چیش استفاده میکرد دیگه. درسته اصل کار هوش مصنوعیشه ولی خب با استفاده از کینکت همچین چیزی ممکن میشد (اگر میشد :دی).

ایشالا که برسن ما که بخیل نیستیم :دی

خوب ربطش به کینکت فقط همون دوربین و میکروفنش بود:دی چیزی که همه تو کفشن هوش مصنوعیشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or