ندیدم کسی که این فریم ویر رو داشته باشه بن شده باشه ولی خب شاید هم...ببينيد يه فريم وير ixtreem 5.1 اومده كه بن نشي نميدونم كار ميده يا نه؟
ولي اگه بن بشي ديگه نميتوني وصل بشي

ندیدم کسی که این فریم ویر رو داشته باشه بن شده باشه ولی خب شاید هم...ببينيد يه فريم وير ixtreem 5.1 اومده كه بن نشي نميدونم كار ميده يا نه؟
ولي اگه بن بشي ديگه نميتوني وصل بشي

منظور من اينه كه اول فريم وير را نداشته بن شده بعد فريم وير را نصب كرده .خوب اين كه نميتونه دوباره وصل بشه!ندیدم کسی که این فریم ویر رو داشته باشه بن شده باشه ولی خب شاید هم...![]()
خب نه دیگه وقتی بن شدی دیگه تمومهمنظور من اينه كه اول فريم وير را نداشته بن شده بعد فريم وير را نصب كرده .خوب اين كه نميتونه دوباره وصل بشه!
واسه از بن در اوردن باید ms کاری بکنه فکر نکنم از دست هکرها کاری بر بیادگفته کنسولتونو بدین مادر برد و درایوش رو عوض میکنیم!!!
طرف میره یه نو میخره با این اوصاف دیگه :cheesygri
قیمتش 125$
به نطر من که میصرفه
ترو خدا يه اطلاعاتي بده ...دوستان یه راهی واسه Unban کردن 360 های ban شده هستش ، خودم تست میکنم اگه جواب داد خبرتون میکنم. فعلا کنسول بن شده به دستم نرسیده.
شما كپي خور كن بازي هايي كه ميخاي Offline كني Copy شو بگير براي Online هم Orginalترو خدا يه اطلاعاتي بده ...
من كه جون بسر شدم از بس به خاطر لايو كپي خور نكردم :laughing:
هیچ ربطی نداره این چیزی که شما می گی! شما اگه به live وصل باشی چه offline بازی کنی چه online بن می شی!شما كپي خور كن بازي هايي كه ميخاي Offline كني Copy شو بگير براي Online هم Orginal
ای حرف دل منو زدی البته این خشایار این کارو نمیکنه چونکه ما که دوسته صمیمشیم 10ساله دارم بهش این حرف رو میزنم ولی....شما كپي خور كن بازي هايي كه ميخاي Offline كني Copy شو بگير براي Online هم Orginal