آیا هفته ی بعد HITMAN 5: ABSOLUTION رونمایی خواهد شد !؟

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
hitman-5.jpg

درود
چند هفته ی پیش IO نام HITMAN 5: ABSOLUTION را گردانید
IO Interactive’s در tweeted خود اعلام کرده است هفته ی بعد یک سوپرایز بزرگ دارد برای هوادارن ،همچنین گفت هفته ی بعدیک هفته ی عالی و فوق لاده است و حتما خبر های ما را دنبال کنند.
اخرین عنوانی که این شرکت منتشر نموده است عنوان Kane and Lynch 2: Dog Days و اینطور که پیشبینی شده به احتمال زیاد IO قصد رونمایی Hitman 5 را دارد .

پس همه با هم تا هفته ی بعد صبر میکنیم!

منبع

این بازی یکی از اولین بازی هایی بود که بازی کردم!!!
از سال 2009 منتظرش بودم.
امیدوارم ارزش صبر کردنش رو داشته باشه!!!
دو سه ماه پیش یه خبر هایی ازش شنیده بودم
ولی حالا مطمئن شدم

بابا دیگه همه مدله گفتن که هیتمن معرفی میشه دیگه این جنگولک بازیا چیه نمیدونم. هر روز میان میگن یه سوپریز داریم بعد از اونور کارگردان بازی میاد رسما میگه آره هیتمنه. کلا معلوم نیست چیکار دارن میکنن :دی

دیگه این که سورپرایز نیست !:d
همه میدونن چندین بار خبرش گفته شده و در واقع معرفیش هم چیز شگفت انگیزی نیست!
بابا نگفته که هیتمنه :d گفته یه سوپرایز
اومدیمو گفت Kane And Lynch 3
eva.gif

اگر هم هیتمن باشه یه تیزری چیزی میدن بیرون که ملت کف کنه ;)

بابا نگفته که هیتمنه :d گفته یه سوپرایز
اومدیمو گفت Kane And Lynch 3
eva.gif

اگر هم هیتمن باشه یه تیزری چیزی میدن بیرون که ملت کف کنه ;)

k&l آخه سورپرایزه؟:d اون که مایه عذابه :d
احتمال هیتمن بودش که 99% هست اما حالا با یه تیزر خیره کننده میتونن نظرا رو به خودشون جلب کنن

از این میترسم که یهو بگن دیگه قابلیت حمل اجساد و مخفی کردنشون وجود نداره . و دلیلش هم احتمالا جذب مخاطب های جدید و مبتدی !
از این میترسم که بگن دیگه لازم نیست برای کشتن فرد مورد نظر مخفی کاری کنید ! بلکه میتونید با سلاح های سنگین و البته نارنجک های قوی دشمنانتون رو نابود کنید
از این میترسم که بگن هیتمن تو زندگی جدیدی که شروع کرده رفته مو کاشه !
از این میترسم که بگن دیگه قابلیت کشتن کاراکترهای عادی و مردم عادی تو بازی وجود نداره چون هیتمن میخواد زندگی جدیدی رو شروع کنه .
از این میترسم که بگن گیم پلی بازی سریع تر شده !
از این میترسم که بگن گیم پلی بازی متحول شده !
از این میترسم که پیرهن گل گلی تن مامور 47 بکنن .
از این میترسم که بازی رو به اکشن شدن پیش بره !
از این میترسم که بگن هیتمن قابلیت انجام حرکت هایی مثل شلیک در حال پرش و ... رو داره !
از این میترسم که چندتا دوست و رفیق و یار برای هیتمن بزارن و اون شخصیت منزوی و جالبش رو خراب کنن !
از این میترسم که بگن هزاران خط دیالوگ برای مامور 47 نوشته شده !

• Like
Reactions: God_of_game
از این میترسم که یهو بگن دیگه قابلیت حمل اجساد و مخفی کردنشون وجود نداره . و دلیلش هم احتمالا جذب مخاطب های جدید و مبتدی !
از این میترسم که بگن دیگه لازم نیست برای کشتن فرد مورد نظر مخفی کاری کنید ! بلکه میتونید با سلاح های سنگین و البته نارنجک های قوی دشمنانتون رو نابود کنید
از این میترسم که بگن هیتمن تو زندگی جدیدی که شروع کرده رفته مو کاشه !
از این میترسم که بگن دیگه قابلیت کشتن کاراکترهای عادی و مردم عادی تو بازی وجود نداره چون هیتمن میخواد زندگی جدیدی رو شروع کنه .
از این میترسم که بگن گیم پلی بازی سریع تر شده !
از این میترسم که بگن گیم پلی بازی متحول شده !
از این میترسم که پیرهن گل گلی تن مامور 47 بکنن .
از این میترسم که بازی رو به اکشن شدن پیش بره !
از این میترسم که بگن هیتمن قابلیت انجام حرکت هایی مثل شلیک در حال پرش و ... رو داره !
از این میترسم که چندتا دوست و رفیق و یار برای هیتمن بزارن و اون شخصیت منزوی و جالبش رو خراب کنن !
از این میترسم که بگن هزاران خط دیالوگ برای مامور 47 نوشته شده !
و حالا از این بترس که که باید همه اینا رو معکوس کنی.............
اون تیزری که میخوان پخش کنن خیلی مهمه.............من که همه جوره میخوامش....

با اینکه احتمال خیلی زیاد میدم که HITMAN باشه ولی واقعا تو این نسل حسرت یه COMMANDOS استراتژیک به دلم موند واقعا عاشق هیتمنم ولی با اون بازی خیلی خاطره دارم
یه حسی بهم میگه تو این E3 کماندوز تایید میشه خدا کنه بهم رکب نزده باشه :d

با اینکه احتمال خیلی زیاد میدم که HITMAN باشه ولی واقعا تو این نسل حسرت یه COMMANDOS استراتژیک به دلم موند واقعا عاشق هیتمنم ولی با اون بازی خیلی خاطره دارم
یه حسی بهم میگه تو این E3 کماندوز تایید میشه خدا کنه بهم رکب نزده باشه :d

چه انتظار هایی داری :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or