آیا نیاز به یک تحول در صنعت بازیسازی احساس می شد ؟

آیا نیاز به یک تحول در صنعت بازیسازی احساس می شد ؟

• آره ! خیلی هم احساس میشد!

رای‌ها: 16 36.4%
  • نه ! همینجوریش هم خیلی خوبه!

رای‌ها: 15 34.1%
  • نمیدونم! باید ببینم چی میشه!

رای‌ها: 8 18.2%
  • برو بابا تو هم با اون نظر سنجی بی هدفت!!

رای‌ها: 5 11.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    44

برای مثال 3 نسل قبل زمانی که میکرو و سگا وارد بازار شدن نه گرافیک خفن داشتن نه گیم پلی خوف و و و ....!

ولی با این حال من از بازی کردن مثلا ماریو میکرو چنان لذتی میبردم که خندم میگرفت ... حس عجیبی بود !

منم مثل شما ولی شما باید تغییر سنی هم داشتی رو در نظر بگیری
مثلا من خودم بهترین بازیه عمرم سوباسا تو میکرو بود دلیل اصلیشم این میدونم که اون موقع بچه بودم
اوصولا وقتی سنت کمتره از هر بازی هم بیشتر لذت می بری و تو اون سن اصلا به گرافیک توجه نمی کنی

احساس میشه عجیبم احساس میشه !

از نظر من گند زده شده به گیم و گیم سازی ! صحنه رقابت اقتصادی شده تا رقابت از نظر هنر !

برای مثال 3 نسل قبل زمانی که میکرو و سگا وارد بازار شدن نه گرافیک خفن داشتن نه گیم پلی خوف و و و ....!

ولی با این حال من از بازی کردن مثلا ماریو میکرو چنان لذتی میبردم که خندم میگرفت ... حس عجیبی بود !

ولی الان بازیهای بزرگی برای من مثل U2 .AW.GOW 3.GEOW2.INFAMOUS.NARUTO.و ....

فقط به یک (WOW) از دیدن منابع هیجان بازی ختم میشه و اون لذت واقعی رو نمیبرم.

در کل بنظر من اگر چه صنعت گیم روز به روز از نظر "ظاهری" پیشرفت میکنه و لی از نظر باطن بازی که "لذت" رو به ارمغان میاره و هنر بازیساز رو نشون میده پوچی هست و بس !:(
البته اون موقع هم یه دوران کوتاه و سیاهی به وجود اومد که مردم فقط دنبال گرافیک رفتن .... البته نه مثل الان که کل کل سازنده ها توی تعداد بافت های موهای کاراکتر اصلی باشه بلکه اونجا بحث سر Bits بود ....
bit war عنوانی بود که به این رقابت دادن و البته بعد از چند وقت بالاخره خود مردم فهمیدند که bit ها همه چیز نیستند ....
نمونه های این نبرد رو میتونید حتی توی اسم کنسول ها هم ببینید مثل nintendo 64 و ....
و کلا هر چی پیش میریم سازنده ها وقت کنتری روی بازیشون میذارن ....
یه موتور میخرن ... بهترین کیفیت گرافیک رو روش پایه ریزی میکنن ( در بیشتر مواقع با باگ ) .... یه داستان بی سر و ته ( :-& ) سر هم میکنند و یه گیم پلی تکراری رو هم چاشنیش میکنن .... 70 درصد بازی های این نسل مو به مو از این قائده پیروی میکنند....

اوصولا وقتی سنت کمتره از هر بازی هم بیشتر لذت می بری و تو اون سن اصلا به گرافیک توجه نمی کنی
خیلی ها هستند ( مثل خودم ) که هنوز هم خیلی به گرافیک نگاه نمیکنم حتی بعضی وقتا بازی های قدیمی pc رو میخرم یا حتی بازی های NES و Genesis رو که تا حالا بازی نکرده بودم رو دانلود میکنم و بازی میکنم .... دلیلش این نستی که حس نوستالزی بهم دست بده ... دلیلش اینه که واقعا هنوز هم که هنوزه اون بازی ها لذت بخش هستند ....

صنعت گیم داره بخوبی پیش میره و کم کم توی راه مسائل جدیدی مثل 3D و موشن کنترلر ها وارد قطار این صنعت میشند که یکسریاشون باید مثل زغال و سوخت بسوزن تا بقیشون راه رو بخوبی ادامه بدن.
انشاا... همینطوری پیش بریم 4 سال دیگه میریم جام جهانی...

تحول و تغییر که میخواد ! منتها با کینکت و Move و این صحبت ها به جایی نمیرسه این موضوع ! یه چیزی میخواد که همه گیر شه !

البته هیچی به پای یکی یدونه تحولمون " GEOW " نمیرسه :))=)) !
به نظر كه يه تحول اساسي نياز هست.چون همه ي بازي ها يا مثل DMC يا COD يا GOW.البته Heavy Rain ميخواست يه تحولي تو صنعت بازي سازي كه زياد موفق نبود.
میبخشید ، کجا بازی هایی مثل DMC خواستن تحول ایجاد کنن ؟ میشه یه لینک معتبر از حرفتون بدید ؟ کلا تازگی ها هر بازی که میاد یا خیلی وقته اومده میگن میخواد تحول ایجاد کنه !

آخرین ویرایش:
به نظر كه يه تحول اساسي نياز هست.چون همه ي بازي ها يا مثل DMC يا COD يا GOW.البته Heavy Rain ميخواست يه تحولي تو صنعت بازي سازي كه زياد موفق نبود.
ولي اميدواريم بازيسازها به فكر يه تغيير و تحول اساسي در سبك بازي ها باشند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or