آیا نام Hitman جدید World of Assassination هست؟

Mr. Worldwide

کاربر سایت
w8bjjtgmw5sb0l738wy6.jpg

Square Enix دیروز نام تجاری World of Assassination را در قسمت بازی های رایانه ای ثبت کرده است. این نام تجاری توسط شعبه لندن این کمپانی، ثبت شده است.

طبق معمول این نام تجاری برای بازی های رایانه ای ثبت شده است، و اطلاعات بیشتری در مورد این نام تجاری دردسترس نیست. به نظر assassination یک spin-off برای بازی موبایل Hitman Go باشد. همچنین این نام می تواند عنوانی مناسب برای ششمین قسمت سری Hitman باشد که قرار است امسال رونمایی شود. طبق شایعات بازی جدید open-world خواهد بود و ممکن هست که World of Assassination عنوانی باشد که ما با آن روبرو شویم.

در ماه ژانویه IO Interactive اعلام کرده بود، از نسخه جدید Hitman برای PS4 و Xbox One در سال 2015 پرده برداری خواهد کرد. Hitman: Absolution چندی پیش عرضه شد و Hitman GO نیز سال گذشته برای گوشی های هوشمند معرفی شد.

منبع

Last edited by a moderator:
^^
شماره قبل اصلا Hitman نبود. احتمالا نسخه های اولی رو بازی نکردی. Hitmanـی هم که بخواد مثل Absolution باشه بهتره باشد که نباشد. =))
------
ما از نسخه اول این بازی رو انجام دادیم و Absolution عالی بود. دیگه حالا یه عده نمیتونن بازی رو به روش مخفی کاری تموم کنن چون بازی ازادی عمل گذاشته برای هر سلیقه ای دیگه به بازی ربط نداره.

اون کسی هم که ادعا میکنه Hitman Fan هست نمیاد بحث متا رو بیاره وسط چون بصورت کلی Hitman ها هیچوقت بازی های منتقد پسندی نبودن درحالی که برای طرفدار هاش بهترین بازی تو سبک مخفی کاری هست.

بزرگترین نقطه ضعف نسخه قبل کوچیک شدن Map های بازی بود وگرنه از همه لحاظ عالی بود و جز بهترین های این سری.

من بازی رو با درجه Purist تموم کردم و به هرروش قتلی هم که ممکن بود Contract ها رو انجام دادم. پس فکر نمیکنم بحث عدم توانایی مطرح باشه.

بزرگترین ایرادش هم اون داستان مسخره فیلم هندی هست که برای بازی نوشتن. 47 رو در حد آمیتا پاچان پایین آوردن.

آخرین ویرایش:
^^
شماره قبل اصلا Hitman نبود. احتمالا نسخه های اولی رو بازی نکردی. Hitmanـی هم که بخواد مثل Absolution باشه بهتره باشد که نباشد. =))

ما از نسخه اول این بازی رو انجام دادیم و Absolution عالی بود. دیگه حالا یه عده نمیتونن بازی رو به روش مخفی کاری تموم کنن چون بازی ازادی عمل گذاشته برای هر سلیقه ای دیگه به بازی ربط نداره.

اون کسی هم که ادعا میکنه Hitman Fan هست نمیاد بحث متا رو بیاره وسط چون بصورت کلی Hitman ها هیچوقت بازی های منتقد پسندی نبودن درحالی که برای طرفدار هاش بهترین بازی تو سبک مخفی کاری هست.

بزرگترین نقطه ضعف نسخه قبل کوچیک شدن Map های بازی بود وگرنه از همه لحاظ عالی بود و جز بهترین های این سری.

نسخه قبلی به من خیلی حال نداد، یه جوری بود :دی تو این سری بیشتر از همه با Blood Money حال کردم، امیدوارم شماره بعدی تو مایه های همون BM باشه.

منم به غیر از شماره 2 بقیه هیتمن ها رو جویدم، این Absolution هم فوق العاده حال داد بهم و دقیقا حس هیتمن بهم منتقل میشد و احساس میکردم هیتمن باید اینجوری باشه تا مثل شماره های قبل خشک و احمق! نمیدونم دلیل اینایی که میگن Absolution هیتمن نبود و .... چیه! درک نمی کنم کلا :دی

^^
------

من بازی رو با درجه Purist تموم کردم و به هرروش قتلی هم که ممکن بود Contract ها رو انجام دادم. پس فکر نمیکنم بحث عدم توانایی مطرح باشه.

بزرگترین ایرادش هم اون داستان مسخره فیلم هندی هست که برای بازی نوشتن. 47 رو در حد آمیتا پاچان پایین آوردن.
:|
شماره قبل هیتمن نبود ؟
آها پس سنگ کاغذ شاتگان بوده :|
بعد شما با PC همه Contract هارو رفتید ؟
من همه هیتمن هارو بازی کردم و به نظرم پول خون و شماره اخری بهترین بودند .

Blood Money من بیشتر از نسخه دیگه حال کردم Absolution اون جوری که میگید افتضاح نبود
بهترین نسخه به نظر همون Blood Money و شماره اول بود
در کل هیتمن تو تمام سری اصالت خودش حفظ کرده نه مثل IP دیگه کلا نابودش کنه افت داشته ولی سقوط نه :d

منم به غیر از شماره 2 بقیه هیتمن ها رو جویدم، این Absolution هم فوق العاده حال داد بهم و دقیقا حس هیتمن بهم منتقل میشد و احساس میکردم هیتمن باید اینجوری باشه تا مثل شماره های قبل خشک و احمق! نمیدونم دلیل اینایی که میگن Absolution هیتمن نبود و .... چیه! درک نمی کنم کلا :دی
اولا توهین نکن به هیتمنهای قبلی :d هیتمنها همشون از یه قانون پیروی میکنن منم احساس تو رو فردین درک نمیکنم :-" ، مشکل Absolution مدرن شدن بازی بود که بیشتر به کام codَ بازا خوش اومد تا طرفدارای اصیل :whistling: ؛ AI هم کلا تو دیوار بود . منم پس میتونم نظرمو بدم در مورد بازی ؟ Absolution یک دیوونه بازی کامل بود نه STEALTH اصیل

اولا توهین نکن به هیتمنهای قبلی :d هیتمنها همشون از یه قانون پیروی میکنن منم احساس تو رو فردین درک نمیکنم :-" ، مشکل Absolution مدرن شدن بازی بود که بیشتر به کام codَ بازا خوش اومد تا طرفدارای اصیل :whistling: ؛ AI هم کلا تو دیوار بود . منم پس میتونم نظرمو بدم در مورد بازی ؟ Absolution یک دیوونه بازی کامل بود نه STEALTH اصیل

ok... ما COD فن اصلا. شما راضی باش :دی

این که بازی هم قابل بازی کردن به صورت مخفی باشه هم به صورت COD بده؟
اینطوری فن های اکشن هم حال میکنن فن های هیتمن هم به سبک خودشون حال میکنن :دی
من بعد از اینکه چند بار نسخه ی قبلو تموم کردم و به نظرم رسید که همه ی راه ها رو رفتم شروع کردم به اکشن بازی کردن و بسی حال داد
و کسانی هم که به هوش مصنوعی ایراد میگیرن نمیخوام بگم نوبنا :دی ولی احتمالا رو درجه سختی easy بازی کردن :دی

Absolution بعد از Blood money به نظرم بهترین تو سری بود . من که فن شدید hitman هستم خیلی حال کردم باهاش فقط مشکل کوچیک شدن map هاش بود و نبود انتخاب اسلحه ها قبل ار شروع مرحله.درضمن اولین بازی بود که پلات کردم :d

اتفاقا داستان absolution بنظرم جتلب بود، ما تو حداقل ۳ شماره با ۴۷ خشک طرف بودیم درسته که فرد عادی نبود (شبیه سازی بود یطورایی) اما بالاخره آدم بود و احساسات داشت و به قوانین خودشم پایبند بود. تو این شماره با اون روش یعنی این که واسه احساسات و معیار هاش تا کجا حاظره بره طرف بودیم...

امیدوارم اگرهیتمن جدیدی در راه هست باز یه شاهکار واسه این سری اسطوره ای باشه.
هیتمن یک زمان خودش شاهکار بود هیچ وقت یادم نمیره چه حالی شدم مرحله دومش رو ، همون که میری پشت بوم و از اون بالا یارو رو با اسنایپر ترور میکنی برمیگردی.
همه پشتم اون موقع یخ کرد و کف دستم عرق کرد.بازیها اون موقع یا استراتژی بودند یا بکش برو جلو زمان خودش نوآوری بود.
مرحله ای که غذا رو مسموم میکردی مرحله ای که یکی رو تو سونا خفه میکردی اوووف اصلا آدم کشی در حد لالیگا اگر این دوره زمونه بود AO میشد.
مرحله یکی مونده تو آخر توی دیوونه خونه چقدر ترسیدم از اویل3 هم بیشتر خوف کردم.با اون موزیک متن خفنش.
برای همینه دوستان میگویند که تکرار نشدنی هستش وگرنه همه هیتمن ها شاهکار بودند.هیتمن یک زمان خودش اولین تجربه بود که تکرار نمیشه.
البته خفن بودن هیتمن هم به بی احساس بودنش بود.اونجوری که آدم میکشت و صورتش بی حالت و خشک بود.اوه اوه
امیدوارم اگر قراره OpenWorld بشه خراب نشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or