آیا مدیر عامل جدید مایکروسافت بخش Xbox را خواهد فروخت؟

• Thread starter Thread starter m.a.t
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

m.a.t

Loyal Member
xbox_one_controller-820x420.jpg

با نشستن "ساتیا نادلا" بر کرسی مدیرعاملی مایکروسافت، سوالی مطرح شده است: آیا مدیر عامل جدید بخش Xbox را می فروشد؟

در گذشته صحبت هایی از فروش بخش Xbox مایکروسافت شنیده می شد، اما مشخص نبود چه شرکت هایی خواهان در اختیار گرفتن این بخش بوده اند.
اما با خرید اخیر حقوق سری بازی Gears of War و تاکید مایکروسافت بر اهمیت سری Halo بر استراتژی آینده بازی ها، فروش این بخش از مایکروسافت بعیدتر از گذشته به نظر می آید.

با این حال، هیچ کدام از موانع جلوی مایکروسافت را نمی گیرد تا در مورد Xbox حرکتی انجام دهد.
در حقیقت، داشتن این دو فرانچایز در کنار برند Xbox شاید حتی این فروش را برای کمپانی سودآور تر کند.

دلیل مطرح شدن چنین فرضیه ای ساده است: نادلا به هیچ وجه قرابتی با "Gaming" ندارد.
وی پس از ملحق شدن به مایکروسافت در سال 1992، نقشی تعیین کننده در تیم تجاری کمپانی پیدا کرد
و مغز متفکر حرکت غول نرم افزاری به سمت سرویس های مبتنی بر فناوری ابری شد.
حتی در ایمیل هفته ی گذشته او به کارمندان شرکت، نادلا هیچ اشاره ای به تمایل اش به تمرکز روی Gaming و مشتریان آن نکرد.
در عوض، در مورد عرضه ی سریع تر محصولات به بازار و درک ارزش خدمات ابری و موبایل صحبت کرد.

موارد موجود در ایمیل نادلا از تمایل او برای تبدیل مایکروسافت به یک کمپانی چالاک خبر می دهد.
به هر حال، غول نرم افزاری اکنون مانند یک غول کند است.
و تصمیم گیری سریع و عرضه ی همراه با سرعت محصولات به بازار برای شرکتی با این ابعاد و بزرگی همیشه آسان نیست.

اگر نادلا تصمیم بگیرد آینده ی مایکروسافت در نرم افزار و خدمات نهفته است،
به صورت منطقی احتمالاً Xbox اولین بخشی خواهد بود که از شرکت جدا خواهد شد.
به هر روی پول در آوردن در تجارت بازی های ویدئویی سخت است و تضمینی وجود ندارد
در چند سال آینده مایکروسافت بتواند تمام گیمرهای Xbox را به خدمات ابری خودش بکشاند.

بنابراین در نظر گرفتن احتمال جستجوی نادلا برای یافتن یک خریدار برای Xbox چندان دور از واقع نخواهد بود.

اما سوال بزرگی پیش می آید. چه شرکتی تمایل به در اختیار گرفتن بخش Xbox مایکروسافت خواهد داشت؟
یک احتمال سونی است تا بتواند سهم یک رقیب در بازار را به دست بگیرد
و فرضیاتی هم در مورد تمایل گوگل و اپل برای ورود به این بازار وجود دارد.
مهم تر از وجود مشتری، سخت است که بگوییم کدام شرکت حاضر است میلیاردها دلار برای در اختیار گرفتن این بخش مهم از مایکروسافت خرج کند.

اگر نادلا می خواهد بر روی خدمات اصلی مایکروسافت تمرکز کند، با بخش Xbox مشکلاتی خواهد داشت.
به نظر می آید چند شرکت تمایل به خرید این کسب و کار مایکروسافت دارند و نادلا هم احتمالاً برای فروش آن پول هنگفتی مطالبه می کند.
اما خواستن توانستن است. و اگر در سال آینده اخباری از انتقال Xbox به شرکتی دیگر بشنویم چندان غافل گیر کننده نخواهد بود.

می توان امیدوار بود که حتی اگر این فروش احتمالی نیز صورت گیرد، مالک جدید در راستانی بهبود هر چه بیشتر
این کسب و کار فعالیت کند و نه نابودی آن.

منبع

اگه یک کلمه از من تو این تاپیک پیدا کردی که گفته باشم ارزش سامسونگ بیشتر از مایکروسافته ... بیاید نشونم بدید ... من مقایسم از بزرگی سر درامد و چرخش مالی شرکت ها و زمینه های فعالیت بود

دوستان بلد و کارشناس در این زمینه یه سوال من رو جواب بدن

b 305 بیشتره

یا

171 t

والا با این نوناشون

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــ

این دوستان که اینجا تز میدن ... میدونن درامد سالانه و میزان سود سالیانه سامسونگ چقدره ... و در امد و سود سالیانه مایکروسافت چقدره ... چرا توهم دارید ... اصلا مقایسه سامسونگ و مایکروسافت مسخره است .... کاش حداقل مایکرو رو با خود سونی مقایسه میکردید

شما نگفتی که سامسونگ ارزشش از مایکروسافت بیشتره!!!لابد من گفتم:دی اون قسمت رنگی هم برای این بولد کردم که بگم سود سالانه ی مایکروسافت بیشتر از سامسونگه.فقط درامد سامسونگ بیشتره که هیچ دلیلی بر بالا بودن ارزش کل بازار (که بالا تر نتیجه گیری کردی) , سود بیشتر (اون قسمت رنگی شده رو بخون) نیست.مایکروسافت با درامد کمتر سود بیشتری داره و نتیجتا بازار و شرکت با ارزش تر , توان مالی بالاتر و پول نقد بیشتری داره.

اون قسمت سبز رنگه رو هم من اصلا ندیدم.:دی دقیقا چیه مایکروسافت رو با سونی مقایسه کنم؟!فقط درامدی که تهش 1 میلیارد دلار هم نمیره تو جیب شرکت؟:دی ارزش بازار سونی و مایکروسافت رو که دیگه اونا به میلیارد دلار هستن و نیازی به تغییر نیست ببین.اصلا مقایسه ی ارزش گذاری و سود این دو تا شرکت خنده داره!مقایسه ی سامسونگ که یعنی ارزشش بالای 150 میلیارد دلاره خنده داره با مایکروسافت 310 میلیاردی!!!!!دیگه خودت ببین شرکتی که ارزشش 20 میلیارد دلار هم نیست میای با مایکروسافت مقایسش می کنی:دی بعد میای به نونای ما هم ایراد میگیری:دی

اولا" بخش EDD مایکروسافت سوددهـه :dدوما پتنت لایسنسیگ از کی تاحالا توی بخش Entertainment and devices division قرار گرفته؟:-/:d

عجب!منبع؟(البته به جز اون منبعی که گفته بود XperizaZ تو 7 ماه 12m فروخته!!:d)

الان 3ماهه اول سال 2013 شد مرجع!داریم درباره کل سال صحبت میکنیم و نه یک مدت خاص.تازه تو همین که لینک دادی وضعیت بخش Xbox بخوبی معلومه!درباره EDD و لایسنس هم ترجیح میدم اول یکبار پستتو بخونی و بعد جوابتو بدم!طرف گفته این درامد از اندروید داره این خلا رو پر میکنه!

الان اون پست ربطی به اینجا داشت؟برای اینکه امشب آسوده بخوابی Xperiablog اون خبر رو اعلام کرد الان مدتی هست پکیده سایتش.هر چند چیز عجیبی نبود و این گوشی تو 40 روز 4.6 میلیون فروخته بود و فروش این مقدار تو اون مدت با توجه به اینکه بازارهای جدیدی هم بعدش در نظر گرفت منطقی بود. منبع برای چی اینکه Xbox ضرر میده یا Playstation به سونی کمک میکنه؟اولی که بالا دادم بهت دومی هم گزارش مالی سونی همین آخری رو بخون تا بفهمی.

پ.ن:بلاخره یک فرقی بینه نفهمیدن و اصرار بر نفهمیدن هست.اگه باز به مشکلی خوردی میتونی به پستایی که ماله 2007 هست و من زدم رجوع کنی پستهایی هست که بتونی بحث رو ادامه بدی جالبم هستن خودمم بعضی وقتها میرم میخندم :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or