آیا فریم ریت پایین Thief بر روی PS4 دردسر ساز است؟

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

DieDie

کاربر سایت
e61707-1393269633.jpg

فریم ریت پایین بازی Thief بر روی PS4 اثباتی بر این مسئله هست که رزولوشن 1080p همه مسئله نیست!
بسیاری از علاقه مندان به بازیهای کامپیوتری این روزها گرفتار القاب و عناوینی مثل Resolution Gate و حرفهایی مثل PS4 یک کنسول هیولا هست که 399 دلار قیمت داره ولی Xbox one فقط یه دستگاه توستر (وسیله ای برای گرم کردن نون) هست و ... شدن.
سوالی که پیش میاد این هست که آیا گیمرها بیش از حد گرفتار اعداد و ارقام شدن؟ بعد از اینکه Thief رو بازی کردم من میخوام بگم که "بله"

بعد از اینکه Thief رو هفته گذشته بر روی PS4 و Xbox one بازی کردم باید بگم که مطمئن نیستم که رزولوشن 1080p باید یک استاندارد برای کنسولهای نسل بعد باشه! نسخه PS4 تلاش بیهوده ای برای اجرای این بازی به صورت 30 فریم بر ثانیه میکنه و فریم ریت بازی به طور منظم به محدوده 15 تا 20 فریم بر ثانیه سقوط میکنه و در چند قسمت حتی به مرز یک عدد تک رقمی هم میرسه.
این مسئله چیزیه که من حتی به یاد نمیارم در PS3 و xbox 360 هم تکرار شده باشه.
و این در حالی اتفاق میوفته که نسخه Xbox one در این مورد خیلی بهتر عمل میکنه و به همین دلیل به نظر من نسخه Xbox one این بازی بهتر از رقیب هست .
میخواین بدونید که نسخه xbox one این بازی چطوری موفق به انجام این عمل شده؟ جواب خیلی کوتاهه با رندر بازی در رزولوشن 900p.بازی در Xbox one با رزولوشن 900p یعنی 660 هزار پیکسل کمتر رندر میشه.ممکنه فکر کنید این عدد باعث ایجاد اختلاف زیادی میشه ولی واقعیت این هست که تفاوت بین 900p و 1080p اصلا قابل قیاس با تفاوت یک رزولوشن استاندارد مثل 480i در قیاس با 720p نیست و در کمال تعجب تفاوت بین پیکسلها یکسان هست!

به نظر میاد اعداد در حال حاضر به یک فاکتور خیلی بزرگ برای بیشتر گیمرها تبدیل شدن. به هر حال پرداخت 100 دلار بیشتر برای کنسولی که قدرت پردازش کمتری داره مسئله خوشایندی نیست.
در حال حاضر Xbox one داره در دنیای اینترنت به شدت مورد ضرب و شتم واقع میشه ولی موضوع اینه که این کنسول از اون چیزی که اکثر گیمرها فکر میکنن قویتر هست.
مسئله مهم در حال حاضر این هست که سازنده های بازی باید کمتر برای پذیرفتن رزولوشن 1080p به عنوان یک استاندارد برای همه بازیهای نسل جدید تحت فشار قرار بگیرن تا این مسئله کیفیت تکسچرها ، افکتها ، فیزیک بازی و در این مورد (Thief) فریم ریت رو تحت شعاع قرار نده.

اشتباه نکنید من نمیخوام شمارو قانع کنم که چیز کمتر بهتر هست ، اما اگر یک توسعه دهنده تصمیم بگیره که بازی خودش رو روی PS4 به صورت 900p بسازه (مثل BF4) ، به هیچ وجه نباید از طرف دیگران مورد حمله قرار بگیره.و همینطور در مورد Xbox one اگر یک سازنده ای رزولوشن 900p رو برای xbox one انتخاب کنه و بازی در اون رزولوشن به خوبی اجرا بشه این مسئله اصلا نباید یک مشکل بزرگ به حساب بیاد.
همونطور که در بازی ای مثل Ryse که بسیاری از جمله خود من استدلال میکنیم که بهترین عنوان نسل جدید از نظر گرافیکی هست . 900p هم میتونه فک شمارو روی زمین بکوبه اگر از کم کردن رزولوشن در جهت بالا بردن جنبه های هنری کار استفاده شده باشه.

Thief PS4's Low Framerate is Proof that 1080p isn't Always the Answer - CraveOnline

من ویدیوی گیم پلی PS4 و X1 رو جفتشون رو دیدم ... ( نقد Gametrailers از PS4 هست و نقد GameSpot از X1 میتونید ببینید ) جفتشون افت فریم دارن و مقدارش هم کم نیست ، ولی اینکه دقیقا چقدر افت میکنن و در مقایسه با هم چه وضعیتی دارن با دیدن این ویدیوها نمیشه دقیق نظر داد . باید منتظر آنالیز فریم ریت باشیم ، ولی اصولا منطقی نیست بازی ای که از لحاظ فریم ریت مشکل داره رو بیان 1080 بدن و نسخه ی دیگه 900 باشه که وضعیت فریمش بهتر باشه ، چون مسلما فریم ریت مناسب خیلی مهمتر از رزولوشنه .

همه صحبت هایی که من میبینم فکته هیچ احمقی حاظر نمیشه به خاطر 1080 بودن با 15 فریم بازی کنه=p~

فکت
192619_lollipopsmiley.gif
بعد کی صادر کرده این فکت رو؟ craveonline.com ؟ جالبه متای بازی روی PS4 بیشتر از X1 و حتی PCـیه! و تو نقدها افت فریم برای هر دو کنسول بوده. کلا اسباب خنده رو این جور مقاله‌ها جور میکنن.

نکته اول اینه که هیچ ویدئو و بنچمارک مشخصی برای مقایسه ارائه نشده و نمیشه به همین راحتی به گفته ای از یه منبع استناد کرد.

نکته دوم اینکه توی این ادعا گفته شده که عملکرد وان بهتر بوده ولی اصلا ذکر نشده که بازی رو روی چند فریم اجرا شده است

مایکرو فن های عزیز لطفا از خفه کردن خودتون جدا بپرهیزید

فکت
192619_lollipopsmiley.gif
بعد کی صادر کرده این فکت رو؟ craveonline.com ؟ جالبه متای بازی روی PS4 بیشتر از X1 و حتی PCـیه! و تو نقدها افت فریم برای هر دو کنسول بوده. کلا اسباب خنده رو این جور مقاله‌ها جور میکنن.

متای بازی رو PC:
71
XONE:
70
PS4:
69

جالبه متای بازی روی PS4 بیشتر از X1 و حتی PCـیه
متا با تعداد نقد و منتقد های متفاوت رو نمیشه مقایسه کرد ولی در حال حاضر متای نسخه X1 بیشتر از PS4 هست! هر چند بازم میگم این مدل مقایسه اشتباه هست :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or