شایعه آیا ساخت بخش داستانی Killzone: Shadow Fall به پایان رسیده است؟

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
Kllzone-Shadowfall-4.jpg

روز گذشته کارگردان بازی Killzone: Shadow Fall آقای Steven Ter Heide که در حال حاضر در حال ساخت بازی جدیدی برای PS4 می‌باشد در صفحه توئیتر خود نوشت: "در یک، شنبه‌ی آرام در حال بازی کردن بخش داستانی Killzone: Shadow Fall هستم."
البته پس از این که این بیانیه منتشر شد، سریعاً این اعلامیه به همراه چندین بیانیه‌ی دیگر از صفحه توئیتر پاک شدند و این قضیه باعث شد که سئوالاتی را در ذهن بازیکنان بوجود آید. هنوز مشخص نشده است که آیا واقعاً بخش داستانی این بازی به پایان رسیده است یا Steven Ter Heide فقط قصد جلب توجه داشته است. ممکن است وی از روی عصبانیت این توئیت را گذاشته است. زیرا این روزها توجهات زیادی به او و عنوان Killzone: Shadow Fall می‌شود.
او همچنین گفت: "من فقط در حال بازی کردن بودم و فکر می‌کنم که این بازی به خوبی ساخته شده است و من نمی‌توانم برای به نمایش در آوردن این بازی برای شما صبر کنم."
گمان‌های زیادی مبنی بر این است که آقای Ter Heide بیشتر از آن چیزی که تصمیم داشته است، صحبت کرده است و در آخر تصمیم گرفته است که توئیت‌های خود را پاک کند. به هر حال این قضیه جالب است زیرا در همایش سونی در تاریخ 20 فوریه، ما شاهد معرفی این عنوان بودیم و این قضیه بیانگر این بود آن چه که ما در این همایش دیدیم، شاهد اجرای این بازی روی یک Dev Kit قدیمی بودیم که اکنون پایان رسیده است.

منبع

من فقط خیلی بحثم ساده بود آریا، KZ کلا به واسطه همون تریلر خیلی معروف شد

حال ندارم یک ساعت تایپ کنم جواب بدم همین بخش اول کافیه KZ از قبل از نمایش KZ2 به اندازه کافی معروف بود .

نمیدونم شما در زمان عرضه KZ1 سطح تبلیغات سونی رو دیده بودین در اینترنت و جا های مختلف یا نه اما از همون زمان سونی برای به پایین کشیدن HALO و رقیبی داشته باشه برای اون عنوان کلی تبلیغات و .... انجام داد سر KZ1 هرکی قرار بود KZ رو بشناسه با KZ1 میشناخته حالا شاید یک دسته کاربر های جدید با KZ آشنا نبوده باشن اما اصلا شهرت این بازی به قبل از اون تریلر بر میگرده فقط برای کسایی که تا قبل از اون تریلر اصلا تو باغ نبودن فکر میکنن تمام شهرت و .... ملت برای اون تریلر بوده .

حتی در زمان خودش KZ1 یک عنوان FPS خوب بود درسته عالی نبود اما خوب بود از نظر گرافیکی همون موقع درسته به BLACK نمیرسید اما ازش کم نداشت .

من فقط خیلی بحثم ساده بود آریا، KZ کلا به واسطه همون تریلر خیلی معروف شد، وگرنه نه مثل Halo تو هر نسخه اش FPS رو یک تکون داد و نه مثل COD کلا سبک FPS رو وارد دنیای جدیدی کرد.
KZ3 هم نمیدونم چرا میگی میانگین 84 خوب یا خیلی خوب؟
یک بازی نسخه ی اول که خرج زیادی هم براش نشده 84 براش خیلی خوب یا خوبه ولی نه یک بازی انحصاری که اون همه جو و تبلیغ پشتشه و خرج های کلان براش صورت گرفته در پایان میاد با اسکی رفتن از یک بازی دیگه سعی میکنه سری تو سر ها باز کنه میانگین 84 براش افتضاحه.
کلا فروش 2 یا 3 میلیونی KZ2 هم واقعا فروش پائینی بود حالا انتظارات سونی برآورده کرده نمیدونم ولی 3 میلیون از 30 تا 40 میلیون خریدار یک چیز توهمیه یعنی هیچی :biggrin1:.
چون فکر کنم HR هم همینقدر فروخته بود. یعنی یک بازی سبک خاص پسند با یک بازی معمولی سبک همگیر به طور تقریبی یکسان فروخته بعد تو میگی خوبه :biggrin1:.
کلا اینکه یکی حاضر باشه به خاطر آنچارتد بره PS4 بخره خیلی قابل قبول تره تا بلند شه برای KZ بره کلی خرج کنه :biggrin1:.
اینو حالا قبول نداری دیگه بحثش جداست :|.
مهم اینه که KZ2 بعد از اون تریلر ، تونست انتظارات رو در حد خوبی برآورده کنه و طبق همون امتیازاتی که بهش گیر دادی ، یکی از بهترین عناوین انحصاری این نسل باشه. اتفاقاً همون طور که گفتم ، اون تریلر کار رو برای KZ2 خیلی سخت تر کرد. چون هیچ کسی اون تریلر رو فراموش نمیکنه و موقع نقد کردن و بازی کردن KZ2 هم خواسته یا ناخواسته ذهن همه سراغ اون میرفته ، ولی توی این شرایط تونست یکی از بهترین میانگین ها رو بین بازی های انحصاری بدست بیاره که کار آسونی نیست. KZ3 هم هرچند در حد نسخه قبلیش ظاهر نشد ، ولی باز هم یه بازی خوب بود که همون امتیازها داره این موضوع رو نشون میده. منم هیچ جا نگفتم KZ ژانر FPS رو تکون داده یا کار خاصی توی این ژانر کرده ، فقط بحثم این هست که تحت هیچ عنوان نمیشه گفت KZ بازی خوبی نیست یا علاقه ملت به KZ به خاطر توهم هست !!!
خب این نظر تو هست ! 84 در هر صورت نشون دهنده یه بازی خوب هست و طبق هیچ شرایطی نمیشه به این عدد گفت افتضاح ! دیگه ترازو نداریم که بگیم فلان بازی این میزان تبلیغات داشته ، پس فلان میانگین براش افتضاحه. ولی اون یکی بازی تبلیغاتش 2 کیلو کمتر بوده و همین میانگین براش شاهکاره ! :دی
ببین کلاً توی همه زمینه ها اغراق رو میترکونی ! :دی فروش 2.5 تا 3 میلیون میشه توهمی ؟!! این طوری که کلهم بالای 90% بازی های این نسل توهم رو میگذرونن و وارد دنیای شیزوفرنی میشن !!! :دی خیلی از بازی ها هم هایپشون در حد KZ بوده ولی فروش کمتری داشتن. مطمئناً فروش بازی در حد خوبی بوده و بازی انقدر برای سونی سودآور بوده و طرفدارهای خودش رو داره که در حال حاضر نه یه نسخه بلکه دو تا (یکی برای Vita و یکی برای PS4) در دست ساخت هست. اگه توهم بود که شوتش میکردن توی سطل آشغال و دیگه ادامه نمیدادن ! اگه توهم بود ، یه قفل روی در Guerrilla Games میزدن به جای اینکه بیان استودیو رو توسعه بدن و وظیفه ساخت یه IP جدید رو هم در کنار KZ بهشون واگذار کنن !!!
HR هم فروشش نسبت به سبکش واقعاً فوق العاده بوده و خیلی بیشتر از حد انتظار. دلیل نمیشه چون اون 2،3 میلیون فروخته ، KZ باید 15 میلیون بفروشه !
منم نگفتم کسی قراره به خاطر KZ کنسول بخره. هرچند خیلی ها هستن که به خاطر کمتر از KZ هم کنسول میخرن چه برسه به KZ ! :دی سلیقه چیزی نیست که دست ما باشه. طرف ممکنه با دیدن Uncharted بالا بیاره ولی عاشق KZ باشه. Uncharted محبوبیتش بیشتره و نسخه بعدیش هم احتمالاً توی زمان مناسب خودش برای PS4 عرضه میشه. ولی این قضیه ربطی به Launch Title بودن یا نبودن KZ نداره ، چون سازنده های این دو بازی ، دو تا استودیوی جدا هستن. سازنده های KZ زمان بیشتری در اختیار داشتن و بازیشون رو سریع تر آماده کردن ، ND هم به موقع خودش ! :دی

نمیدونم چرا تا بحث سر BF3 که میشه، فوری میگید نه مولتی مهم نیست، سینگل بخش اصلی و ستون هر بازی ای حساب میشه.
حالا اینجا دیگه تاریخی ترین مولتی شد KZ2 ؟
:biggrin1:
.
یجا بیار که من گفتم مولتی بتل بده ;)
تنها چیزی که وقتی بحث بین بتل و cod میوفته من روش پا فشاری میکنم اینه که cod بهتره
وگرنه من الان دارم مولتی پلیر bf وcod رو بازی میکنم

حالا اینجا دیگه تاریخی ترین مولتی شد KZ2 ؟
.
کجای کاری داداش مطمئن شدم اصلا مولتی کیلزون 2 رو از نزدیک هم ندیدی مطمئنا یکی از بهترین و تاریخی ترین مولتی پلیر های این نسله مخصوصا با اون جو سنگین دیوانه کنندست

امیدوارم اینبار یه فکر اساسی برای داستان بازی بکنن ... یکی از معدود ایرادارتی که به شماره 3 وارد شد و میانگینش رو پایین اورد همین ضعف در روایت داستان بود.

مهم اینه که KZ2 بعد از اون تریلر ، تونست انتظارات رو در حد خوبی برآورده کنه و طبق همون امتیازاتی که بهش گیر دادی ، یکی از بهترین عناوین انحصاری این نسل باشه. اتفاقاً همون طور که گفتم ، اون تریلر کار رو برای KZ2 خیلی سخت تر کرد. چون هیچ کسی اون تریلر رو فراموش نمیکنه و موقع نقد کردن و بازی کردن KZ2 هم خواسته یا ناخواسته ذهن همه سراغ اون میرفته ، ولی توی این شرایط تونست یکی از بهترین میانگین ها رو بین بازی های انحصاری بدست بیاره که کار آسونی نیست. KZ3 هم هرچند در حد نسخه قبلیش ظاهر نشد ، ولی باز هم یه بازی خوب بود که همون امتیازها داره این موضوع رو نشون میده. منم هیچ جا نگفتم KZ ژانر FPS رو تکون داده یا کار خاصی توی این ژانر کرده ، فقط بحثم این هست که تحت هیچ عنوان نمیشه گفت KZ بازی خوبی نیست یا علاقه ملت به KZ به خاطر توهم هست !!!
خب این نظر تو هست ! 84 در هر صورت نشون دهنده یه بازی خوب هست و طبق هیچ شرایطی نمیشه به این عدد گفت افتضاح ! دیگه ترازو نداریم که بگیم فلان بازی این میزان تبلیغات داشته ، پس فلان میانگین براش افتضاحه. ولی اون یکی بازی تبلیغاتش 2 کیلو کمتر بوده و همین میانگین براش شاهکاره ! :دی
ببین کلاً توی همه زمینه ها اغراق رو میترکونی ! :دی فروش 2.5 تا 3 میلیون میشه توهمی ؟!! این طوری که کلهم بالای 90% بازی های این نسل توهم رو میگذرونن و وارد دنیای شیزوفرنی میشن !!! :دی خیلی از بازی ها هم هایپشون در حد KZ بوده ولی فروش کمتری داشتن. مطمئناً فروش بازی در حد خوبی بوده و بازی انقدر برای سونی سودآور بوده و طرفدارهای خودش رو داره که در حال حاضر نه یه نسخه بلکه دو تا (یکی برای Vita و یکی برای PS4) در دست ساخت هست. اگه توهم بود که شوتش میکردن توی سطل آشغال و دیگه ادامه نمیدادن ! اگه توهم بود ، یه قفل روی در Guerrilla Games میزدن به جای اینکه بیان استودیو رو توسعه بدن و وظیفه ساخت یه IP جدید رو هم در کنار KZ بهشون واگذار کنن !!!
HR هم فروشش نسبت به سبکش واقعاً فوق العاده بوده و خیلی بیشتر از حد انتظار. دلیل نمیشه چون اون 2،3 میلیون فروخته ، KZ باید 15 میلیون بفروشه !
منم نگفتم کسی قراره به خاطر KZ کنسول بخره. هرچند خیلی ها هستن که به خاطر کمتر از KZ هم کنسول میخرن چه برسه به KZ ! :دی سلیقه چیزی نیست که دست ما باشه. طرف ممکنه با دیدن Uncharted بالا بیاره ولی عاشق KZ باشه. Uncharted محبوبیتش بیشتره و نسخه بعدیش هم احتمالاً توی زمان مناسب خودش برای PS4 عرضه میشه. ولی این قضیه ربطی به Launch Title بودن یا نبودن KZ نداره ، چون سازنده های این دو بازی ، دو تا استودیوی جدا هستن. سازنده های KZ زمان بیشتری در اختیار داشتن و بازیشون رو سریع تر آماده کردن ، ND هم به موقع خودش ! :دی
اجازه میدی من قانع نشم؟ :دی؟
چون کاملا میزان فروش و امتیاز ها میتونه گواه بر این باشه که یک بازی موفق بوده یا نبوده، امتیاز های بازی نشون میده KZ هیچ وقت یک بازی ای نبوده که سطح بالا باشه.
اصلا گیرم که امتیاز 84 خیلی هم خوب، ولی یهو جهش از 91 روی 84 رو هم همین طوری میدونی؟ اگه یک بازی و سازنده های اون بازی اونقدر خوب بودن حداقل باید بین 2 تا 3 نمره یا 4 نمره نسبت به نسخه ی قبلی فرق میکرد نه یهو 7 نمره . . .
گفتی اسم نبر ولی تو همون دوره ی عرضه ی KZ3 داشتیم بازی ای که اتفاقا شماره دار هم نبود از نزدیک 100 نقد نمره ی 91 رو گرفت.
بنابراین اگر بخوایم بگیم KZ3 یک بازی خیلی خوب، باید بعد از عالی یک تعریف جدید هم خلق کنیم به نظرم.
بعد بحثی که درباره خریدن یا نکردن داشتم، بله خب یک عده وقتی پشتش اسم سونی و PS ببینن میرن میخرن کما اینکه اسم اپل رو روی سینک ظرفشوئی هم ببینن میرن میخرن، فکر نکنم سونی یا هر شرکتی هم زیاد دنبال جذب چنین آدمائی برای کنسولاش باشه چون مطمئنه و فقط به بالا بردن سطح کیفی محصولاتش برای این قشر فکر میکنه.
زمانی میرسه که بحث ابتدای نسله و قرار میشه جذب کاربر و خریدار کنه، KZ جدید با توجه به پشتیبانه جو و گیم پلی و داستانش واقعا پتانسیل اینو نداره یکی بیاد یک کنسول ول کنه بره اون یکی کنسول رو بخره که مثلا لانچ تایتلش هست.
آهان بعد بحث 3 میلیون رو گفتی که میگی توهمی، خب واضحه، 3 میلیون از 30 میلیون طرفدار PS3 رفتن این بازی رو خریدن، یعنی مابقی طرفدارا یا دوست نداشتن یا به هر دلیلی نخریدن، قطعن شماره جدید رو هم خریداری نمیکنن وقتی دو شماره فروش بازی زیاد از هم فرق نکرده!
کجای کاری داداش مطمئن شدم اصلا مولتی کیلزون 2 رو از نزدیک هم ندیدی مطمئنا یکی از بهترین و تاریخی ترین مولتی پلیر های این نسله مخصوصا با اون جو سنگین دیوانه کنندست
خب منم بحثی درباره اینکه KZ2 مولتیش خوب بود یا بد بود نداشتم، جمع بندی کلی بازی رو عرض کردم که زدین به مولتیش :دی.
تازه حتا نگفتم بازی هم بد هست که هجوم میاریند.
گفتم جذب مخاطبش کمه، واقعیت هم هست.

حال ندارم یک ساعت تایپ کنم جواب بدم همین بخش اول کافیه KZ از قبل از نمایش KZ2 به اندازه کافی معروف بود .

نمیدونم شما در زمان عرضه KZ1 سطح تبلیغات سونی رو دیده بودین در اینترنت و جا های مختلف یا نه اما از همون زمان سونی برای به پایین کشیدن HALO و رقیبی داشته باشه برای اون عنوان کلی تبلیغات و .... انجام داد سر KZ1 هرکی قرار بود KZ رو بشناسه با KZ1 میشناخته حالا شاید یک دسته کاربر های جدید با KZ آشنا نبوده باشن اما اصلا شهرت این بازی به قبل از اون تریلر بر میگرده فقط برای کسایی که تا قبل از اون تریلر اصلا تو باغ نبودن فکر میکنن تمام شهرت و .... ملت برای اون تریلر بوده .

حتی در زمان خودش KZ1 یک عنوان FPS خوب بود درسته عالی نبود اما خوب بود از نظر گرافیکی همون موقع درسته به BLACK نمیرسید اما ازش کم نداشت .
KZ اینقدر داغون بود که :دی.
داغون بود خیلی فقط از همین جمله میتونستم استفاده کنم :دی. فقط خود سونی و چند نفر اطرافش میتونستن بهش بگن هیلو کیلر :دی.

KZ اینقدر داغون بود که
.
داغون بود خیلی فقط از همین جمله میتونستم استفاده کنم
. فقط خود سونی و چند نفر اطرافش میتونستن بهش بگن هیلو کیلر
.
همین 2 خط شما بحث رو محال میکنه

KZ اینقدر داغون بود که :دی.
داغون بود خیلی فقط از همین جمله میتونستم استفاده کنم :دی. فقط خود سونی و چند نفر اطرافش میتونستن بهش بگن هیلو کیلر :دی.

الان این چه ربطی داره به اون صحبت من شما میگی تمام شهرت بازی برای تریلر KZ2 هستش حالا میگی KZ1 که داغون بود خوبه وقتی داری یک حرفی میزنی بهتره از این شاخه به اون شاخه نپری حتی اگه بخوایم راجب صحبت شما نظر بدم میگم مردم بازی رو با زمان خودش مقایسه میکنن که درسته به خوبی HALO نبود اما بازی داغون هم نبود مشکل داشت اما اینجوری که شما هم میگی نبوده .

راست میگی :دی.
KZ2 کلا designed for noobs هست، به درد من نمیخوره.
حتا گوگل هم این مسئله رو کاملا درک کرده!.

وقتی بهتون فشار میاد و نمیتونید با منطق جواب یک نفر رو بدید، چاقو که بیخ خرتون نزاشتن!

نمیدونم چرا تا بحث سر BF3 که میشه، فوری میگید نه مولتی مهم نیست، سینگل بخش اصلی و ستون هر بازی ای حساب میشه.
حالا اینجا دیگه تاریخی ترین مولتی شد KZ2 ؟ :دی.
مثل اینکه کلا نمیخوای بفهمی ؟ چیزی که نمیتونی بازی کنی و برات سخته اینقدر بهت فشار میاره ؟
البته از طرفداران COD انتظار بیشتری ندارم ;) :-*
منطق چیزی هست که شما ندارید پس ازش حرف نزنید !
اینقدر هم خودتو به در و دیوار نزن و پای هیلو و BF3 رو نکش وسط!
در ضمن noob هم خودتی ;)

آخرین ویرایش:
نمی دونم این جمله از کی و از طرف کی مد شد اما فک کنم بر می گرده به ارش ولی خداییش فقط شماها بهش میگین جو سنگین چون خیلیا چنین واقعه ای رو با نام LAG میشناسن.

Last edited by a moderator:
ابتدا تا انتهای Mission یه Checkpoint خشک خالی نداشت. نریخ فریم به زور 15 بود. نصف بیشتر یک خشاب رو باید صرف کشتن سرباز های معمولی میکردیم. کاری نداریم شما این رو "خوب" میدونید یا نه ولی اوردن اسم این بازی جلوی BLACK کار درستی نیست. حداقل از نظر فنی و ساختار یه بازی KZ1 جزو اون رنج قرار نمیگیره.

نمی دونم این جمله از کی و از طرف کی مد شد اما فک کنم بر می گرده به ارش ولی خداییش فقط شماها بهش میگین جو سنگین چون خیلیا چنین واقعه ای رو با نام LAG میشناسن.

زبان انسان قادر به توصیف بیشتر و ذهن انسان در درک این جمله از کار خواهد ایستاد خوب ادامه بده دیگه چی کشف کردین؟
:lol::lol::lol::lol:
وقتی معنی اصطلاحات رو نمیدونی لازم نیست ازشون استفاده کنی :))

در مورد هیلو هم دوستان لطفا توهین نکنید به این بازی اون هم طرفدارای خاص خودشو داره !

زبان انسان قادر به توصیف بیشتر و ذهن انسان در درک این جمله از کار خواهد ایستاد خوب ادامه بده دیگه چی کشف کردین؟

باشه باشه ... شما خوب ....

---------

دوستاان بسه دیگه لطفا این بحث مسخره رو تموم کنید:)

ابتدا تا انتهای Mission یه Checkpoint خشک خالی نداشت. نریخ فریم به زور 15 بود. نصف بیشتر یک خشاب رو باید صرف کشتن سرباز های معمولی میکردیم. کاری نداریم شما این رو "خوب" میدونید یا نه ولی اوردن اسم این بازی جلوی BLACK کار درستی نیست. حداقل از نظر فنی و ساختار یه بازی KZ1 جزو اون رنج قرار نمیگیره.

این چه حرفیه میزنی به خاطر اینکه بازی Checkpoint نداشته این مشکل هستش ؟ یعنی الان demon's souls هم مشکل داره ؟ یا خیلی از بازی های دیگه که Checkpoint ندارن ؟

در مورد نرخ فریم نظر خودت رو به نقدی که 1UP انجام داده جلب میکنم .
The frame rate does shift and there are many seams, but the problems almost never obstruct the gameplay

مورد بعدی این هستش که بازی با اون گرافیکش روی PS2 همون فریم هم میداد شاهکار بود نه که همه بازی های PS2 داشتن 30 تا 60 فریم اجرا میشدن همین نسل کنسول ها نمیتونن بازی ها رو 30 فریم ثابت بدن خیلی هاشون مشکل دارن اون وقت شما در مورد PS2 میخواستی فریم ثابت بگیری .

ببخشید اختلاف امتیاز زیادی این دو بازی با هم ندارن که انقدر بخواد اختلاف داشته باشه حتی اگه بخوایم به نقد های که شما قبول داری نگاه کنیم .

می دونم این جمله از کی و از طرف کی مد شد اما فک کنم بر می گرده به ارش ولی خداییش فقط شماها بهش میگین جو سنگین چون خیلیا چنین واقعه ای رو با نام LAG میشناسن.
فیس پالم
ارش کیه؟
والا من از همون روز اول که اولین بازی رو برای ps3 یعنی kz خریدم با اینکه زیاد توی بازیسنتر هم نبودم سریعا متوجه تفاوت با باقی fps ها شدم علاوه بر جو سنگینی گیم پلی رو هم باید بهش اضافه کنید شما از یکی که تو بازیسنتر هم نیست kz رو بازی کرده اینو بهتون میگه
نکنه قسمت سینگل پلیر هم لگ داره؟
البته این خصوصیت یخورده توی kz3 کم شد

والا جک گویی هم حد داره

این چه حرفیه میزنی به خاطر اینکه بازی Checkpoint نداشته این مشکل هستش ؟ یعنی الان demon's souls هم مشکل داره ؟ یا خیلی از بازی های دیگه که Checkpoint ندارن ؟
شقایق و گودرز؟ :laughing:.
شما بازی مورد نظر رو باید با عناوین هم سبک و هم دوره خودش مقایسه بکنید مثل Halo CE و Halo 2 و نگارش کنسولی Half-life 2 و Doom 3 و Farcry و Cold Winter.

این سری بازی یونیک و ساختار شکن چیزی نیست بخواد ابزار مقایسه بشه. همونطور که تا چند سال بعد هم نمیشه هیچ بازی رو با گرافیک Crysis 1 مقایسه کرد یا هر بازی ارکیدی که منتشر شد بزاریش جلوی Journey مقایسه ش کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or